Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Slm kıslar nasılsınız
benim biraz bugün canım sıkkın gibi
nedenini bilmiyorum ama biraz tuhafım yani

al bendende o kadar.içim bi daralıyor nasıl anlatamam.daha iyileşemedimde.halsizlik çok fazla.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Evet canım ya bi yiyim bi kötü
içim çok tuhaf havalar açsada
bizde kendimize gelsek
böyle hava kötü biz kötü olmuyo ama:bbo:

Bir gün doktorlar, timarhanede yaptiklari arastirmada en akilli deliyi seçeceklermis. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düsmüs ve bogulmak üzereymis. Delilerden biri havuza düsen arkadasini kurtarmaya çalismis. Bunu gören doktorlar arkadasini kurtaran deliyi yanlarina çagirmislar ve "seni en akilli seçiyoruz" demisler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardigin arkadasini çagir da sana tesekkür etsin" demis. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmis?" Deli: "Çünkü kurumasi için onu astim!" :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: ay hepsi süper canım yaa..:roflol:

iyiyim nesrincim okuyorum geçmişi canım ellerine sağlık çok güzeller...
sabah sabah darbemi oldu ne hee tülincim yapmışsın bişiler..

uf netim gitti yeni geldi senağlama
ben yakın bi arkadaşıma bebek görmeye gidiyorum bugün
ne almalıyım kızlar evinede ilk gidicem gerçi kira ama
çalıştığı için gidememiştim
şimdi çocuk olunca evde
benim liseden arkadaşım taa
hala görüşürüz
sizce ne almalıyım
acil cevap

[/COLOR]

canim herhalde önce tani koyulacak,bakilacak..perde vs.varsa zaten histeroskopiyle 20 dakikada aliyorlarmisyerimseniben
hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin:Saruboceq:a.s.

zaten perde varmıdır diye şüphelendiler o yüzden bakıcaklar .varsa hemen alıyolarmış galiba tekrar bakmaya gerek kalmadan .inşallah canım yaa tek pürüz o kaldı onuda atlatayım hayırlısıyla

BEN GELDİMM BAŞŞÇAVUŞUNUZZZ
NERDESİİİNN ASKERRRR
showw tvyi açınn kızlarrr marankii konuşuyorrr
9yıl sonra bebişi olmuşş marankinin metodunu uygulamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…