Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ahanda kurtuldum komtanım çömezler geldi patates soğanı onlara veririm artıkın:jeyyar:
casper33rylai hadi bakalımkaydirigubbakcemile bi çuval soğanla patates sizi bekliyo:jeyyar:

aferinn çavuşş akıllısınn vesselamm
şimdi girdinn gözümeeekaydirigubbakcemile5

günaydınn askerlerrrr
komutann tülin eşliginde başçavuşş zambakla ve çavuşunuzz caneylomlaa
iştimaya hazırmısınızzz

ha bu arada ya komutan uyumaya gitti yada ayakta uyuyorrr:roflol::roflol:

valla ben muhabbeti kaçırdım kızlar dahada ayılamadım sanırım ne bu komutan olayı bakim :sm_confused:

net gidip geliyo ya sinir oldum.. en son bana gel başçavuş.. zırt pırt komutana çıkılmaz.. çavuşun gelir gelmez kaytarmış.. hem de sigara içmeye..

geldim casperım evet günaydın hoşgeldin.. gittiler 7 de...

komtanımmm komtanıımm sen yanlış anlamışsınn o sigaraya degill taburu toplamaya gittti

ulan çavuşş yaktınn beniii ne sigarasıııı yokk bidaha sigara falann uçururumm seni yoksaa:mymeka::mymeka:

komtanımmm komtanıımm sen yanlış anlamışsınn o sigaraya degill taburu toplamaya gittti

ulan çavuşş yaktınn beniii ne sigarasıııı yokk bidaha sigara falann uçururumm seni yoksaa:mymeka::mymeka:

nesini yanlış anladım alenen demiş sigara diye.. sözünü geçiremiyomusun başçavuş.. alırım rozetini... :kızgın: CADIARZU

kızlar yetişinn geyik topiğini askeriye el koymuş . nevro nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtar bizi

valla ben muhabbeti kaçırdım kızlar dahada ayılamadım sanırım ne bu komutan olayı bakim :sm_confused:

bak casper patateslere başladı sanada sogan kaldıı soyy bakalımmmlülülülülülülülülülülülü
orada anlatır sana casperr bu muhabbetiii

gitte geçmiş okuuu kötükedihüsokötükedihüso

kızlar yetişinn geyik topiğini askeriye el koymuş . nevro nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kurtar bizi

dettt asker asker çabık öğleye yemek yetişcek.. patatesler duruyo orda... ben mi teftiş edicem yaa.. başçavuş çavuş uyuyomusunuz siz.. :kızgın:

günaydın ,
ne oluyor burda :eek:klava: asker lafını duyunca bende geldim ne de olsa asker eşiyim hizaya girin bakalım baştan say asker kaydirigubbakcemile3

yook nevroo falann kurtaramazz sizi
otur soy patatesini çıkarma sesinii yoksa gönderirimm tuvalet temizligine ona göree:eek:klava::eek:klava:

nesini yanlış anladım alenen demiş sigara diye.. sözünü geçiremiyomusun başçavuş.. alırım rozetini... :kızgın: CADIARZU

affet komtanımm affetttt:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X