Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kız tuliny kaynana gelince sen böyle oldun. hayırdır kaynanatör evde sana böyle yaptıda acısını bizden mi çıkarıyon ne:roflol::roflol::roflol:

tüüü bre zındık .. alakası yok valla.. sabah sabah zambakla başladık gidiyo :roflol: :roflol: kaynanam pek terslik zıtlık yapmaz.. kendi dediği olsun ister ama her zamanda olmaz.. iyidir genelde yani.. kaydirigubbakcemile5

kız tuliny kaynana gelince sen böyle oldun. hayırdır kaynanatör evde sana böyle yaptıda acısını bizden mi çıkarıyon ne:roflol::roflol::roflol:

şimdi anladım kaynanası tüliny e böyle davranıyor o da bizden çıkartıyor acısını CADIARZU

aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞeniz

suuussss geç çabukk sıraya neyseee senii çok yormayalımm malummm:eek::eek:
telefonn başına hemenn santraldesinn sennn
tulinn komtanımm mümkünmüdürr bu görevvkaydirigubbakcemile3

tamam zambak bşçvş.. uygundur.. kaydirigubbakcemile5

aferiin askerr sana dinlenn ozamann sennnŞeniz

suuussss geç çabukk sıraya neyseee senii çok yormayalımm malummm:eek::eek:
telefonn başına hemenn santraldesinn sennn
tulinn komtanımm mümkünmüdürr bu görevvkaydirigubbakcemile3

zaten yormayin beni pek:1closedeyes::roflol:

şimdi anladım kaynanası tüliny e böyle davranıyor o da bizden çıkartıyor acısını CADIARZU

yok kız valla değil.. öyle olsa depresyona girerim ben valla.. bırakır giderim eşimde arkamdan gelirse gelir.. ben dünyaya başkasının kahrını çekmeye mi geldim canım..

beni yorun yorun martta bitti sancılarda başladı yakında gelir kırmızılar.
casper33 serbest kedilerde işe yaramadı. komutanım nisan ayı hayvanımız bellimi acaba

nesrin için şafak sayıyoduk. biz şafak saymaya başlıyacaz görünüşe görekaydirigubbakcemile3

yok kız valla değil.. öyle olsa depresyona girerim ben valla.. bırakır giderim eşimde arkamdan gelirse gelir.. ben dünyaya başkasının kahrını çekmeye mi geldim canım..

haklısın canım,Allah korusun ne depresyona gir ne de böyle şeyler yaşa :Saruboceq:

höööyyyyttt komutanıma laff söylettmemmm yakarımmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:mymeka::mymeka:
ayagını denkk all ona göree

ben kaynanatöre laf didim komutana laf demek ne haddime :jeyyar:

beni yorun yorun martta bitti sancılarda başladı yakında gelir kırmızılar.
casper33 serbest kedilerde işe yaramadı. komutanım nisan ayı hayvanımız bellimi acaba

henüz belli değil.. çalışmalara ara vermiştim.. malum sebepten dolayı.. merakla bekleyin.. gelicek 1 nisanda.. gecesi olur sabahı da gündüzü de... :roflol:

evet nesrincim acısını çıkartıyorum ayrı kaldığım günlerin.. askersin sende sıraya çabık..

ben hemşireyim canım asker değil.... iğne istermisin poponaaa:jeyyar:

taburunn seksiihemşiresii kaydirigubbakcemile5nesrinde geldiii

ay tşk ederim zambakcım.iltifatını beğendim.hadi yırttın iğnedensırnaşık şey

asker cucuuuu nöbette vukuatın varmış dün.... benim stajer hemşirelerime askıntılık yapmışsın.cavuşuna bizzat ileteceğim haberin olsun...sırnaşık şey

nesrin ne kız o avatar kediler falan ne ima etmeye çalışıyorsun bakem sırnaşık şey

dogruduuur askerrr
bana repp vermişsinnn bunu degerlendircemmm
çavuşun bi hatasını göreyimm hemen sen olcann çavuşşşkaydirigubbakcemile5

hemen sattın beni zambak öyle olsun rüşvet vermedik diye mi bunları söylüyorsun :dilcikar:

komtanımm komtanıımm
benimm çişimm geldiii gidebilirmiyimmm:roflol:
ama gecikedebilirimm maluum ev işleriii-tatlicadiarzu-
benimkiler bitince sanada geliyimmi komtanımm evişine hıı
nesrinn hemşire yoook komtanıma igne falannn hıııı:eek:klava:

X