Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

GÜNAYDINNNNNNNNN
BUGUN BUYUK GUN DEĞİL Mİ?
NEVRO VE AYŞENİN SONUÇLARI BELLİ OLACAKTI

RABBİM NE OLUR ONLARIN UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMA,KUCAKLARINI DA BEBESİZ... SEN HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLENSİN VE BU KULLARININ DULARINI GERİ ÇEVİRME :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aman cücüm karışmasın hakket en yakışıklısı benim en güzelide tülişin ok :roflol: :roflol:

ondanda ancak böylesi çıkar zaten bebişim.. hepsi de çok güzel olur.. ilkleri aldık biz.. karıştırma en güzeli en yakışıklısı diye.. sonra vermicek.. kaydirigubbakcemile3

o yüzden en güzeli diyorum cnm hepsi güzel olcak çünkü hadi sen alcaksın ama ben kız vericem dayanamam falan die dedim en yakışıklısı olsun damadım dimi ama :roflol: :roflol:
ya siz cok tatlisiniz..havalara girdim bak simdiii:asigim:kaydirigubbakcemile3
dun gece bi duaya basladim, ve allahim ne olur bana bi isaret goster dedim, sabah(yani oglen) bi uyandim yataktan kalkmaya korktum acayip bi bulanti ama felaket derecede yani, insallah bu bana rabbimin gonderdigi belirtidir

Canlarım müsadenizle çıkıyorummm. mirmirmirmir En iyisi uyumak. Saat 1 olmuş zatennn. delikafadulden

Baştan beri gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum kızlar. Şeniz

Bugüne kadar taşıdık ümidimizi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim "ol" dediyse olmuştur. Yarın onu öğrenip geleceğiz. :asigim:

Sizleri çok seviyorumm. :asigim: Şeniz Allah o güzel gönüllerinizden geçeni tez zamanda size hayırlı kılıp versin inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yarın görüşmek üzere , Allaha emanet olun kızlar. :Saruboceq:

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. Şeniz
canlarim insallah burda güzel haberlerinizi bekliyor olacagiz...
aysecim insallah bu sana bir isaret olmustur,nevrom seninde üc yavrunda seninledir insallah...tüm kalbimle ikinizinde gülmesini diliyorum..Allahim yardimciniz olsun insallah:Saruboceq:

Günaydın kızlar....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Nevro ne zaman vericek mutlu haberi.:sm_cool:
İdrar testi mi yapıcak,kan tahlili mi?
Bilen var mı?

sevcanim günaydin canim..
sabah vericem ögleden sonra cikar bende aksama duyururum dedigine göre kan testi bitanemyerimseniben
ay bende en az onlar kadar heyecanliyim:dance:

günaydın canım erkencisin?cadıarzu

evet sekerimm,aslinda cokta uyumadim ama:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
5te kalktimm,mis gibi hava var bugün,piril piril güneskaydirigubbakcemile2
biraz ders calistim sonrada yürüyüse ciktim,kahvaltimi yaptimhihoyyyt
bugün böyle süper hissediyorum kendimiiii sükürrrr:Saruboceq:

evet sekerimm,aslinda cokta uyumadim ama:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
5te kalktimm,mis gibi hava var bugün,piril piril güneskaydirigubbakcemile2
biraz ders calistim sonrada yürüyüse ciktim,kahvaltimi yaptimhihoyyyt
bugün böyle süper hissediyorum kendimiiii sükürrrr:Saruboceq:

OHH VALLA NE GÜZEL HEM YÜRÜYÜŞ HEM DE KAHVALTI ÇOK İYİ GİTMİŞTİR. BENDE SADECE KAHVALTIMI YAPTIM:çok üzgünüm:VALLA ÇALIŞMASAYDIM EĞER HER SABAH MUTLAKA GİDERDİM YÜRÜYÜŞE. EVET BUGUN GÜZEL Bİ GÜN SONUÇLAR BELLİ OLACAK:jeyyar:

OHH VALLA NE GÜZEL HEM YÜRÜYÜŞ HEM DE KAHVALTI ÇOK İYİ GİTMİŞTİR. BENDE SADECE KAHVALTIMI YAPTIM:çok üzgünüm:VALLA ÇALIŞMASAYDIM EĞER HER SABAH MUTLAKA GİDERDİM YÜRÜYÜŞE. EVET BUGUN GÜZEL Bİ GÜN SONUÇLAR BELLİ OLACAK:jeyyar:

son aralar yine 8e kadar uyumaya alismistim,neyseki eski düzenime dönüyorum gibisositososito
bu aralar senin yürüyüs zamanin degil bitanem,kizdirma bizikaydirigubbakcemile3
yat,yatin,yatsinlar:roflol:

GÜNAYYYYDIIINNNNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nasılllsınızzz oohhh yürüyüşler kahvaltılar yapılmışşş ne güzell
bugünn bende eşimi işe gönderince uyumadımmmmmhihoyyythihoyyyt
erken kalkmak çok güzellmişşşhihoyyythihoyyyt
amannnınn bugünn nevro ve ayşedenn güzell haberlerii alıcaz inşallah dimii kızlarrr:teytey:
hadi bakalımm hayırlısı olsunnn

O DA AYRI SPOR CANIM KARIŞTIRMA:eek:

heheh:roflol:
nevro ve ayseyi düsününce seninde karnina kramplar giriyormuudelikafadulden
valla heyecandan ölücem ya,insallah hamistir ikisidee:Saruboceq:

bu arada kizlar bisey sorucam...
aksam progesteron fitili kullanmak zorundayim ya,acabaaaa iliskiden önce mi kullanmam dogru yoksa sonra mi:eek:
garip bi soru oldu biliyorum ama karar veremedim,kullanan varmii:uhm:

günaydın güzeller kaydirigubbakcemile3 bugün nevro ve ayşe kadar heycanlıyım öğlen olmaz şimdi bize allahım hayırlısını versin yinede :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ZeynepEmre_halay_ekibi.JPG

böyle halaya durucazzz insallahhhhhh

aksam progesteron fitili kullanmak zorundayim ya,acabaaaa iliskiden önce mi kullanmam dogru yoksa sonra mi:eek:

cnm çok farketmez heralde sonuçta düşük engelleyici bi hap önemli olan bebiş olduktan sonrası ama sonra koysan daha iyi olur sanırım

canım ben kullanmadımm ama ilişki öncesii daha dogru gibime geliyorr
fitili koy ve birkaçsaat sonra ilişkiye gir bencee
diger arkadaşlar neder bilmiyorum ama böylesii daha mantıklı gibii:uhm::uhm:

cnm çok farketmez heralde sonuçta düşük engelleyici bi hap önemli olan bebiş olduktan sonrası ama sonra koysan daha iyi olur sanırım

sagol bitanem:eek:
varsa düsmesin diye verildi zaten ama insallah bosuna gitmez:Saruboceq:yerimseniben

sagol bitanem:eek:
varsa düsmesin diye verildi zaten ama insallah bosuna gitmez:Saruboceq:yerimseniben

gitmez gitmez allahın izniyle bi müddet sonra o fitiller akıntı haline dönüyomuş çok sık akıntın olursada endişe etme tatlışım kaydirigubbakcemile3

X