Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

evt ama böle şirinlik yapıp kurtulamazsın çabuk banyoya bebişlerde görcek senden normal zannetcekler sonra yıkanmıycaklar yavrucaklar delikafadulden delikafadulden

Tamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:

205.gif

kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom

KOCAMIN KOKUSU ÜSTÜMDEN GİTMESİN DİYE HAHAHAHAHA:roflol::roflol::roflol:

şaka bir yanada....
bende eşimle ayrı kaldığımız 3 ay eşimin giderken üstünden çıkardığı gömleği yıkamamıştım:eek:
bazen onu kokluyordum:eek:
zaten çok kili değildi...eşimin kokusu sinmiş:eek:

tülinn bebemmm duydun muuu ?
kokarcaların sayısı 2 ye çıktı:roflol:
kızzzz sen başkasına kokarca diyon kendinde yıkanmamışın adam gidelii... tüüüüüüüüüü sanaa...

kizlar topikteki kokularin kaynaklari birer birer dökülüyorr:roflol::roflol:

www-resimland-com-hareketli-kokarca-resimleri.gif
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:

evet birisi benim:jeyyar: ama kızmı verecem yoksa kızmı alcam henüz belli değil:sm_confused:
neyse zamnla belli olursositososito

:dilcikar: daha bakalım kiler çıkacak kokmuş:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

iyyy:dilcikar:
ama canım sen 2 ayda yıkanmadıklarının hepsini 2 günde yıkanmıştırsınkaydirigubbakcemile3
şimdi mis gibi kokarsın:jeyyar:

neyse ben sıramı bekleyeyim...
şimdiki yapacağımız bebişleri değilde olmasa daha sonrakileri başgöz ederiz:1rolleyes:

benn bıraz hava almaya gidıom midem kalktı kokudan temız teemız koksun bu topık yaa ben daha dun yaptım banyomu bırzdan gene gırcem sevmem kokoşları:roflol::roflol:naniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafadulden

kız sen bitlenmişindir o zamandelikafadulden

kızlar nesrine yaklaşmayıııınnnndelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:ÇATLADIM GÜLMEKTEN KARIN KASLARIM ÇALIŞTI HİSSETTİMM:roflol::roflol::roflol:

hehehe herkes nevrodan sonra itirafçı kesildi başımıza. Kız bu zamana kadar niye söylemediniz hiç. Ne çok yıkanmayan varmış da haberimiz yok.
bu arada bir kedi buldum kimin buuu???

popqc5.gif

BU KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

r385.jpg

herkes resmini koyuyo bende koyayim barii..buda bendenizzzkaydirigubbakcemile3
bayiliyorum buna yaaaaa

Tamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:
ayyy kkıyamam :teselli::1hug:Şeniz
ben senin kokmuş halinide çok seviyorumkaydirigubbakcemile3(şimdi iltifatmı ettim bende anlamadım)

205.gif

kizlar son halim
ayyyyyy:1shok:
kız asi o nasıl bakış:1shok:
ayyy kocanın yerinde olmak istemezdimkaydirigubbakcemile3
o zamn korkuyordur senden:jeyyar:

şaka bir yanada....
bende eşimle ayrı kaldığımız 3 ay eşimin giderken üstünden çıkardığı gömleği yıkamamıştım:eek:
bazen onu kokluyordum:eek:
zaten çok kili değildi...eşimin kokusu sinmiş:eek:

AYNEN BENDE PİJAMALARINI YIKAMAMIŞTIM NEYSEKİ ARTI KENDİSİ VARR:asigim::eek:

oy oy kiyamayiz sana bitanemŞeniz
kirlide olsan temizde olsannnnn farketmiyorr:asigim:

tamam tamam öle konuşma kıyamam :teselli: bıcı bıcını yap gel bekliyoruz şöleee bi koklıyim seni mis gibi ohhhhh a.s.

ggggai9ag6.gif

o zaman nesrincim itiraz istemem bu da senin...

tamam mı nesrin muckkk
koezoenxj3.gif

son halimi pek kimse begenmedi galiba makyaj yapiyim eccuk su jilet izlerini kapatiyim barim

her şekilde burası senin canım almamazlık ne demek.. tabi mis gibi koksan daha iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

U KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey[/FONT]

benimkiler böyle eziyet vermez... civcivden ne istio o bee .. kaydirigubbakcemile3

205.gif

kizlar son halim

vuyy resme bak deyip bir anda ortaya çıkan sendin demek.. bundan sonra hiçççç korkmam kaydirigubbakcemile3

tulin kız sen iyice formdan düşmüşsün, iki günde. pek sesin çıkmıyooo:1rolleyes:
nesrin bu arada kızlar eşlerinin giysilerini kokusu gitmesin diye koklayıp yıkamıyor hasret gideriyorlar ya. O bakımdan dedim sana. Direk okuyunca garip anlaşılıyo yazdığımm. neyse anladın sen onu

tulin kız sen iyice formdan düşmüşsün, iki günde. pek sesin çıkmıyooo:1rolleyes:
nesrin bu arada kızlar eşlerinin giysilerini kokusu gitmesin diye koklayıp yıkamıyor hasret gideriyorlar ya. O bakımdan dedim sana. Direk okuyunca garip anlaşılıyo yazdığımm. neyse anladın sen onu

müsait değilim tuğbacım.. arada bakıyorum.. kayınvaldeler yazlığa gitmediler henüz.. çarşambaya belki.. o yüzden pek rahat duramıyorum yerimde.. üst katta oturuyorlar.. gitsinler hele bi.. açılışta yapılmadı kaldı bakk...

X