Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ben de bu aralar puflayan oda spreyinden acayip korkuyorum. O da aksi gig ben yanından geçerken pufluyo puflamıyo adeta yılan gibi tıslıyoo. Dün öğlen banyo yaptım. Yarı giyinik koridordan gecerken, zaten yanlızım dalmışım. Bir pufladı. Nasıl sıçradım anlatamam. Dizlerimin bağı çözüldü adeta. Nası irkildim anlatamam. Eve biri falan girdi sandımm

ama bazen gökgürültüsünden korkmakda iyi her zaman değil tabiki ağladığım günleeri bilirim.

gök gürledikçe koçişin üstüne atlayıveriyorum korkuyorum ya bahaneye bak bizde zaten atlayacak yer arıyoruz :roflol::roflol::roflol:

bende ötleğin tekiyim ya en ufak şeyde şıçrayıp dururum. gökgürültüsünden çok korkarım bende.
ayrıca bende ışık yakarak uyurdum.bekarfken uyurdum karanlıkta evlendiğimde uyuyamadım korktum.evimizde en üst kattaydı ha bire sesler gelirdi.eşimin sürekli uyandırıp evi kontrol ettirip geri öyle uyurdum. ama yazın bu oturduğumuz eve taşındık orta katlarda. artık hem eşimi uyandırmıyorum hemde karanlıkta uyuyorum evden kaynaklanıyordu demekkiii:asigim:

demek sen de karanlıktan korkuyorsun ama ne güzel alışmıssın çok şükür canım ben birde yalnız uyuyamam çok korkarım o yüzden eşimle küs bile olsam odayı ayıramam yalnızca yastıkları ayırırım rabbim kimseyi yalnız bırakmasın

:roflol:
ama bazen gökgürültüsünden korkmakda iyi her zaman değil tabiki ağladığım günleeri bilirim.

gök gürledikçe koçişin üstüne atlayıveriyorum korkuyorum ya bahaneye bak bizde zaten atlayacak yer arıyoruz :roflol::roflol::roflol:

allah iyiliğini versin :roflol::roflol:

casper hadi bakalım bulmuşun bahaneyi......:jeyyar:
atlamaya devam....kaydirigubbakcemile3

ben de bu aralar puflayan oda spreyinden acayip korkuyorum. O da aksi gig ben yanından geçerken pufluyo puflamıyo adeta yılan gibi tıslıyoo. Dün öğlen banyo yaptım. Yarı giyinik koridordan gecerken, zaten yanlızım dalmışım. Bir pufladı. Nasıl sıçradım anlatamam. Dizlerimin bağı çözüldü adeta. Nası irkildim anlatamam. Eve biri falan girdi sandımm

canım seninkide bayağı ilginçmiş :roflol::roflol:

yok canım ben bir tek örümcekleden korkuyorum elim ayağım bir tuhaf olur.ben çağırmadan çığlığımdan eşim anlar elinde terlikle örümceği halletmeye koşar.

ay elitu sen de çok hoşsun valla. :roflol: madem korkuyosun kullanma şekerim. ben püskürtmeli olanlardan kullanıyorum.kendim fıs fıs yapıyorummm a.s

hosgeldin rylai

cucum olsun o kadarcik artik demi, hersey bebek için:emir_bebek:
ya varya ben hayal alemine çok dalarim ve gelecek bebeklerimi bi severim mincik mincik, popolarini isiririm,delikafadulden
komsumun 1.5yaslarinda kizi var ay beni deli ediyo, beni gordugu zaman kimseyi tinlamiyo, kabadayi kesiliyo, anneyi bile takmiyo, çok tatli
olsun olsun ben bisey demiyorumm:eek:
hersey bebek icin:lepi:
ama aysecim bi dogsun,hani doktor poposuna vuruyorya,ondan önce ben vurucam poposuna poposunakaydirigubbakcemile3

cucum sende boş durma yapılandırma çalışmalarına başlayın artık bu akşam gelince sorucam ona göre kaydirigubbakcemile3

bacuu aksama kadarda olmas ki tövbe tövbeekaydirigubbakcemile3
temem ben sana ifade vericemmsırnaşık şey

canım beni anladığına sevindim canım evet işten geldi hem de arkadaşıyla birlikte öldürmek için ama zaten ölüydü canım benim maalesef komşum yok mecburen çağırdım ya ne yapsaydım yoksa o evde duramazdım zaten dalga geçiyor onun üzüldüğü şey kızımıda kendime benzettim bazen yolda bile bir kedi yanımızdan geçtiğinde ani reflekslerde bulunuyorum kociş diyorki sen adamı erkeklikten edersin :mymeka: canım demek sen de karanlıktan korkuyorsun ama inan o daha kolay gece lambası açarsın olup biter bu çok kötü ya :çok üzgünüm:
evet canım senin işin daah zor...
ama kızına alıştırmayı denesen...sen yapamassında babası denese...belki şimdi aşabilir fobiisni...
canım eşimde gecelambadan korkuyorkaydirigubbakcemile3 şaka bir yana o da ışkta yatamıyor ben gece lambasını girişe takıyorum odaya azıcık ışık vuruyor...

bende ötleğin tekiyim ya en ufak şeyde şıçrayıp dururum. gökgürültüsünden çok korkarım bende.
ayrıca bende ışık yakarak uyurdum.bekarfken uyurdum karanlıkta evlendiğimde uyuyamadım korktum.evimizde en üst kattaydı ha bire sesler gelirdi.eşimin sürekli uyandırıp evi kontrol ettirip geri öyle uyurdum. ama yazın bu oturduğumuz eve taşındık orta katlarda. artık hem eşimi uyandırmıyorum hemde karanlıkta uyuyorum evden kaynaklanıyordu demekkiii:asigim:
yok canım ben her evde korkarım:nazar:

demek yılan gibikaydirigubbakcemile3 ama evt canım sesi yılana benziyora.s

seni gidi seni:jeyyar: ben yıldırımdan korkmam ama bundan sonra korkacağım:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım ben karanlıkta eşime bile sarılamam:1no2:yüzünü görmediğim müddetçe ondanda korkarım...

demek sen de karanlıktan korkuyorsun ama ne güzel alışmıssın çok şükür canım ben birde yalnız uyuyamam çok korkarım o yüzden eşimle küs bile olsam odayı ayıramam yalnızca yastıkları ayırırım rabbim kimseyi yalnız bırakmasın
küüsünce oda ayırmak olmaz canım:eek:klava: iyiki bu fobin varmışkaydirigubbakcemile3
ben küüsnce yatak ve oda ayırmaya çok karşıyım....bence ayırmamak lazım...

iyi akşamlar kızlaarr napıyosunuz bakiimmm?

hıımmm ben de örümceklerden tırsarım....
hoşgeldin kelebeğimŞeniz
örüncekten korkan çok insan tanıyoruma.s

Son düzenleme:
konumuz korkular sanirim
bende eskiden örümceklerden korkardim,besledim korkumu yendimkaydirigubbakcemile3
sadece aridan korkumu yenemedim,vizzzzz diye duysam aklim cikar zaten cünkü alerjim var hastanelik oluyorum ya:kızgın:
karanlik falan korkmam sükür
haa birde kapali alan fobim var,yeralti sehirleri özellikle,dar basik-tatlicadiarzu-icim daraliyo resmen

ay elitu sen de çok hoşsun valla. :roflol: madem korkuyosun kullanma şekerim. ben püskürtmeli olanlardan kullanıyorum.kendim fıs fıs yapıyorummm a.s

canım püskürtmeli de var ama onun kokusu hoşuma gidiyor.
Böceklerden de çok korkarım.

konumuz korkular sanirim
bende eskiden örümceklerden korkardim,besledim korkumu yendimkaydirigubbakcemile3
sadece aridan korkumu yenemedim,vizzzzz diye duysam aklim cikar zaten cünkü alerjim var hastanelik oluyorum ya:kızgın:
haa birde kapali alan fobim var,yeralti sehirleri özellikle,dar basik-tatlicadiarzu-icim daraliyo resmen

canım yani şimdi ben kedilerden korkuyorum alıp kedimi besliyim korkum geçsin diye asla yapamam yani anyayacağın benim bu korkularım ömür boyu kalıcak ama gerçekten kötü bu gün bu kedi olayında gerçekten anneliğimden utandım kızım korkma diyeceğime ben kızımdan önce ççığlık atıp korktum ve kızımı alıp kaçtım :mymeka:

konumuz korkular sanirim
gerçekten besledinmi canım:uhm:
arıdan bende korkarım ama fobi olarak değil ısırrır diyeÇok üzgünüm çoook
canım alerji işi kötü...senin çok dikkatli olman lazım...

canım yani şimdi ben kedilerden korkuyorum alıp kedimi besliyim korkum geçsin diye asla yapamam yani anyayacağın benim bu korkularım ömür boyu kalıcak ama gerçekten kötü bu gün bu kedi olayında gerçekten anneliğimden utandım kızım korkma diyeceğime ben kızımdan önce ççığlık atıp korktum ve kızımı alıp kaçtım :mymeka:

yok canim ya,bende 15-16 yaslarimdaydim sanirim..simdi olsa yapmam banane:bbo:
kedide etrafta cok bulunan bi canli,tamda bulmussun yaniyerimseniben
bence tülin bu konuda sana yardimci olsun ne dersinkaydirigubbakcemile3

ya kızlar konuya limon sıkmış gibi olcak ama, ben avatarı hareketli yapamıyorum yaa. Daha doğrusu hareketli olanı avatar yapınca hareketsiz oluoo. Nasıl olcek bu iş

gerçekten besledinmi canım:uhm:
arıdan bende korkarım ama fobi olarak değil ısırrır diyeÇok üzgünüm çoook
canım alerji işi kötü...senin çok dikkatli olman lazım...

valla besledim canim ne akilsakaydirigubbakcemile3
buldugum büyük kücük örümcekleri korka korka toplardim...
annem cok kizardi tabii,düsünsenekaydirigubbakcemile3
bi gün en büyük örümcegim kutudan kacip odami talan etmemize ragmen bulamayinca örümcekli bi odada yatmaktan korkmadigimi anladim ve bi dahada toplamadim hayvanciklarikaydirigubbakcemile3
aynen aridan korkum sirf sokacak diye,zehirlemese oda sorun degil ama benneyaptımki

X