- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
yeter hanim hayirli olsun bakalim topikte ilk basi sen cektin masallah kirmizi olmusuz:umursamaz:Çok üzgünüm çoookbenneyaptımki
MERSİ TATLIM SİZİDE BEKLERİZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeter hanim hayirli olsun bakalim topikte ilk basi sen cektin masallah kirmizi olmusuz:umursamaz:Çok üzgünüm çoookbenneyaptımki
canım senin tüp bebekti dimi?adetinin kaçıncı günündesin?
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepi::lepi:
AAAAAAA OLDU TŞKLR TATLIM zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
degismis nannnlülülülülülü
ASİM bu doktorların beklediği bir durum mu?
yani yolunda degil mi hersey
sordum cünkü kac gün oldu adet olalı ben hatırlamıyorumj
ben puregon kullandım,adetin 2.günü başladık ilaca..bugün tam 10.günümdeyim ilacın..doktor ilacı kesti işte..çarş.toplancak inşallah..canim adetin demeyelimde benim gonal fin bugun 11 gunu
evet tup bebek CADIARZU
sen hangi asamadasin
canim adetin demeyelimde benim gonal fin bugun 11 gunu
evet tup bebek CADIARZU
sen hangi asamadasin
bu daha iyi olmuş :lepi:EVET YA BAŞARDIM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben puregon kullandım,adetin 2.günü başladık ilaca..bugün tam 10.günümdeyim ilacın..doktor ilacı kesti işte..çarş.toplancak inşallah..
ben puregon kullandım,adetin 2.günü başladık ilaca..bugün tam 10.günümdeyim ilacın..doktor ilacı kesti işte..çarş.toplancak inşallah..
:Saruboceq:
ASİM YAA STRESLİ BİR YOL AMA İNŞŞ YOLUN SONU İYİ OLUR HEDİYEN YOLUN SONUNDA SENİ BEKLİYORDUR CANIM İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLHIN NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi hayirlisi canim kac yumos var buyuklukleri ne kadardi yani bugun catlatma ignenei oluyorsun
insallah yuzun gulucek
evet canim stresli ya
insallah canim amin amin amin seninde ins en kisa surede bebisin gelir:Saruboceq:
bu daha iyi olmuş :lepi:
ooooooo yeter kardeş kızarmışsın.......
hayırdır bi suçmu işledin:))))))))))
hadi hayirlisi canim kac yumos var buyuklukleri ne kadardi yani bugun catlatma ignenei oluyorsun
insallah yuzun gulucek
evet bu akşam vurulcam çatlatma iğnemi..yaklaşık 10 civarında..3-4 tane 20mm,geri kalanı 19 ve 18..endometrium kalınlığı 11,5 çıktı..nasıl iyi mi??bu arada ben yarım rahimim..biliyormusun??