Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

yeter hanim hayirli olsun bakalim topikte ilk basi sen cektin masallah kirmizi olmusuz:umursamaz:Çok üzgünüm çoookbenneyaptımki

MERSİ TATLIM SİZİDE BEKLERİZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ASİM bu doktorların beklediği bir durum mu?
yani yolunda degil mi hersey
sordum cünkü kac gün oldu adet olalı ben hatırlamıyorumj

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepi::lepi:

AAAAAAA OLDU TŞKLR TATLIM zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:eek::eek:

rica ederiz güzelim ne demekkk??sengözlerimebaksanab
ben de çok uğraşmıştım da....yerimseniben

ASİM bu doktorların beklediği bir durum mu?
yani yolunda degil mi hersey
sordum cünkü kac gün oldu adet olalı ben hatırlamıyorumj

evet canim onlar hersey normal diyorlar ben adetin 5. gunu baslamsitim
igneye baslayalida bugun 11 gun
ama cok dusuk basladim ben 75 ile o yuzden yavas buyuyormus normal dediler tahminim ve onalrin tahmini cuma gunu opum var
:Saruboceq:

canim adetin demeyelimde benim gonal fin bugun 11 gunu
evet tup bebek CADIARZU
sen hangi asamadasin

ASİM YAA STRESLİ BİR YOL AMA İNŞŞ YOLUN SONU İYİ OLUR HEDİYEN YOLUN SONUNDA SENİ BEKLİYORDUR CANIM İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLHIN NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben puregon kullandım,adetin 2.günü başladık ilaca..bugün tam 10.günümdeyim ilacın..doktor ilacı kesti işte..çarş.toplancak inşallah..

İNŞŞŞ TATLIM İNŞŞŞŞ BEBİŞLERİNLE DÖNERSİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben puregon kullandım,adetin 2.günü başladık ilaca..bugün tam 10.günümdeyim ilacın..doktor ilacı kesti işte..çarş.toplancak inşallah..

hadi hayirlisi canim kac yumos var buyuklukleri ne kadardi yani bugun catlatma ignenei oluyorsun
insallah yuzun gulucek

ASİM YAA STRESLİ BİR YOL AMA İNŞŞ YOLUN SONU İYİ OLUR HEDİYEN YOLUN SONUNDA SENİ BEKLİYORDUR CANIM İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ALLHIN NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canim stresli ya
insallah canim amin amin amin seninde ins en kisa surede bebisin gelir

hadi hayirlisi canim kac yumos var buyuklukleri ne kadardi yani bugun catlatma ignenei oluyorsun
insallah yuzun gulucek

evet canim stresli ya
insallah canim amin amin amin seninde ins en kisa surede bebisin gelir

AMİN CANIM İSTEYEN HERKESE İNŞŞ MEVLAM NASİP ETSİN BİZLEREDE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu daha iyi olmuş :lepi:

MERSİ ŞEKERİM :lepi::lepi: :lepi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan mafoldumben mafoldumben mafoldumben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile zemuszemuszemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

insallah yuzun gulucek

evet bu akşam vurulcam çatlatma iğnemi..yaklaşık 10 civarında..3-4 tane 20mm,geri kalanı 19 ve 18..endometrium kalınlığı 11,5 çıktı..nasıl iyi mi??bu arada ben yarım rahimim..biliyormusun??

X