- 4 Haziran 2008
- 4.028
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.341
Günaydın canlar nasılsınız bakalımm
size bişey sorucam bayramda aşkım geliyor ve ben geçiçi dövme yaptırmak isitiyorum 15 günlük ve aklıma malum yüzüğümüz yok yüzük parmağıma adını yazdırayım düşündüm ama acaba ayıp mı olur sanki yüzük beklediğimi gözüne sokar gibi karar veremedim yoksa bileğimde biyeremei veya varsa orjinal bi fikir oraya yazdırayım :26:napayım ya
Günaydın canlar nasılsınız bakalımm
size bişey sorucam bayramda aşkım geliyor ve ben geçiçi dövme yaptırmak isitiyorum 15 günlük ve aklıma malum yüzüğümüz yok yüzük parmağıma adını yazdırayım düşündüm ama acaba ayıp mı olur sanki yüzük beklediğimi gözüne sokar gibi karar veremedim yoksa bileğimde biyeremei veya varsa orjinal bi fikir oraya yazdırayım :26:napayım ya
temizkalp bacı nerlerdesin,,,,,
bana mı seslendin bacım buralardayım
günaydın canım iyiyim saol sen nasılsın?
yok canım ne alakası var bence güzel olur,bizim şirketten bir kızda evli eşinin ismini yazdırmış,çok güzel duruyordu.yaptır bence çok hoş dururr.
ivet sana seslendim,,, nerlerdesin bakimmm ne zamandır gelmiyon,, hatta hiç gelmiyon,,,
günaydın canım,,,
çok güzel bi fikir bence ama yüzük parmağına değilde bileğine falan yaptır,,, bence
sen yaz biz okur cvp yazarız korkma,,, burlardayız hep,,, canıikom,, =))geliyorum ama okuyup gidiyorum siz olmayınca
cnm peki sence bilekte nereye olabilir hemen yan kısmına istemiyorum bilmiyorum ama yüzük kısmı sadece yanlış anlar diye aklıma yatmamıştı ama alt tarafı 15 günlük ynlış anlarsada anlasın ben döverim onu
sen yaz biz okur cvp yazarız korkma,,, burlardayız hep,,, canıikom,, =))
tatlım bileğinde de hoş olur bence ama yinede sen bilirsin,, ailesi falan nası karşılar dövme olayını,,,
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli
günaydın kızlarrrr
bende geldiiimmm......
hoş geldiniz kızlar günaydın
hepinize günaydın kıslarrrr
günaydın kızlar
hayat nerelerdesin sen sesin soluğun çıkmıyor