Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

Sevdiğiminden haber alamıyorum hayatcım.2 haftadır ses yok... bir sıkıntısı var ama anlatmıyor.. kabuğuna çekildi ... artık başla bir nedeni mi bilemiyorum ama... son msjı aklına kötü şeyley gelmesin...aklına bana yada başka şeylere takma... gibi şeyler yazdı ve 2 haftadır ses yok...

bir sürü msj attım 15 gün boyunca kırıldığımı üzüldüğümü söyledim ama sonuç yok... aradım .. geri de dönmedi...

erkekler sanırım dönem dönem böyle olabiliyolar,, misal biz 2 hafta önce yoktan yere tartıştık konu büyüdü de büyüdü ayrılmaya kadar geldik yani o inat yaptı tamam bitti dedi,, ama ben alttan aldım çünkü kızdığı zaman gözü bişeyi görmez,,, sonra barıştık şimdi üzerime titre her zaman öyledir gerçi,,

seninki belki sana kırılmamıştır ama hayatında belki üzücü bişey olmuştur bunuda seninle paylaşsa çok daha iyi eder ama ,,

haklısın insan delilir 15 gün boyunca,,, dur bakalım çok üzerine gitme zaman ver biraz,,,

bu arada ne kadardır birliktesini canım ??

güven olmazsa olmaz ... güveniyorum ama hayat bu heran herşey olabilir. onun beni sevdiğinden şüphen yok... gözlerinden bana bakışından .. banaolan hislerini dile getirmesinden anlıyorum. annesinin istememesinden korkuyorum. aklını çelmesinden korkuyorum.

anne faktörü çok önemli ama tanımadan bilemezki seni,,, sen biraz daha sabret bakalım çok can sıkıcı bi durum ama elden gelende bişey yok dimi,,,,

öyle hayatcım.. sabır ediyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum tatlım... olumlama yapıyorum negatif düşüncelerden uzaklaşıyorum bol gülmeye çalışıyorum... evrene enrjimi yolluyorum + bol dua ediyorum.. takdir Allahın

çokta iyi yapıyosun canım herşeyin hayırlısı olsun hakkında

günaydın herkese,,,,, mutlu günler,,, ya günler ne çabuk geçiyo ramazanın on günü bitti bile,, allah kedersiz eriştirsin inşallah hepimizi,,,

arkadaşlar merhaba .....bende kadınlar kulübüne yeni katıldım ....çok güzel bir site ....ama konu nasıl oluşturuluyor... yani forum oluşturmak istiyorum ama yapamadım

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba .....bende kadınlar kulübüne yeni katıldım ....çok güzel bir site ....ama konu nasıl oluşturuluyor... yani forum oluşturmak istiyorum ama yapamadım

Son düzenleme:

canım merhaba,, önce bi sakin ol aynı mesajdan üç kere atmışın,,, siteyi hemen öğrenemzesin yavaş yavaş kurcalaya kurcalaya çözersin zamanla,,

günaydın kızlar

hayat nerdesin cnm kaç gündür yoksun inş bir sorun yoktur

lavanta hazırlıklar başladı mı ne yapıyosun cnm

günaydınn

nasılsınız kızlar

gülcancım hazırlık falan yok daha sadece annem 2 halı yıkadı dedem hastanedeydi babanne bizdeydi bu ramazandn hiç bişey anlamadım ben sanki büyüsü yok gibi büyüdümde mi öyle yoksa yemek yenmiyorya ondan mı anlamadım bi halsizlik var üzerimde 20 gün kadar kaldı gelmelerine heyecan yokk

ee varmı sizlerde bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…