- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.381
yani anlat ki yardımcı olabilelim paylaşalım
Sevdiğiminden haber alamıyorum hayatcım.2 haftadır ses yok... bir sıkıntısı var ama anlatmıyor.. kabuğuna çekildi ... artık başla bir nedeni mi bilemiyorum ama... son msjı aklına kötü şeyley gelmesin...aklına bana yada başka şeylere takma... gibi şeyler yazdı ve 2 haftadır ses yok...
bir sürü msj attım 15 gün boyunca kırıldığımı üzüldüğümü söyledim ama sonuç yok... aradım .. geri de dönmedi...
3,5 ay oldu hayatcım.. neyse tatlım düşünmemeye çalışıyorum... artık relax olucam..
3,5 ay oldu hayatcım.. neyse tatlım düşünmemeye çalışıyorum... artık relax olucam..
güven olmazsa olmaz ... güveniyorum ama hayat bu heran herşey olabilir. onun beni sevdiğinden şüphen yok... gözlerinden bana bakışından .. banaolan hislerini dile getirmesinden anlıyorum. annesinin istememesinden korkuyorum. aklını çelmesinden korkuyorum.
öyle hayatcım.. sabır ediyorum başka şeyler düşünmeye çalışıyorum tatlım... olumlama yapıyorum negatif düşüncelerden uzaklaşıyorumbol gülmeye çalışıyorum... evrene enrjimi yolluyorum + bol dua ediyorum.. takdir Allahın
günaydın herkese,,,,, mutlu günler,,, ya günler ne çabuk geçiyo ramazanın on günü bitti bile,, allah kedersiz eriştirsin inşallah hepimizi,,,
arkadaşlar merhaba .....bende kadınlar kulübüne yeni katıldım ....çok güzel bir site ....ama konu nasıl oluşturuluyor... yani forum oluşturmak istiyorum ama yapamadım