Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ablanı gönder o zaman bana o anlar benim halimden napcamı şaşırdım napiiimmmm

günaydın kızlar nerelerdeniz

hepiniz yoğun musunuz

hayat ehliyet sınavı zor muyduk cnm yaww çalışmadın mı

bende araba kullanmaya başladım eşim bana kullanmayı öğretiyor çok güzel birsey

eylülde kursa yazılacağım kısmetse

ya motoru pek anlamadım ,, çalışmadım da işte bende direksiyona başlicam 20 ağustosta tekrar sınava giricem inşallah alıcam ehliyeti,,,

sen nerlerdesin az geliyosun, =))

günaydınnn kızlarr

hayatcım neden geçemedin kızıyımmı şimdi sana bende vakti zamanında çok heyecan yapmıştım tekrar sınav parası vermemk için epey çalışmış ve geçmiştim ama ehliyeti çıkartmadım hala parasızlıktan

gülcan ne güzel eşin öğretiyor kursata 8 saatte ne kadar öğrenirsen valla ben unuttum bilem

mano ben saçını beğenmiştim kuzum ama aynı senin gibi bende maceraya atılmıştım böyle karamle gibi tenime uygun renk gösterdim onlar soğan kabupu yaptı e zaten esmerim hiç olmadı bikaçgün dolaştım öyle ki açtırmıştım saçlarımı düşün tekrar koyu karamel boyadım koyuton olmadı enson aldım kahve boyadım ama saçlarım taranmaz sert olmuştu gittim kesitrdim snr modeli beğenmedim düz ve kerküllü kullanmadım ama saçlarım temizlenmişti bayağı snr biraz daha zaman geçti 1-2 hafta kadar kat attırdım şimdi uzatıyorum ama hap kullandığım için yağlanmıyor kuru saçlarım aslında iyi bişey yağlanmamsı yağlanınca hem koku oluyor hem pis bakımsız bi görüntü sürekli yıka yıka yazın neysede kışın çok zor

gizemcim hayırlı uğurlu olsun foto koysana nasıl çift mi aldın tekmi aldın hangi markayı tercih ettin

kız bana tamam mı hergün hatırlat 20 ağustosa kadar git çalış diye başımın eti ye tamam mı kuzum,,,,

saçlarımız la niye bu kadar çok uğraşıyoruz biz ya,,,,,

akşam aşkım bana saçlarını uzat beline kadar dedi bende uzamıyor bundan daha fazla dedim bende uzun kullanmak istiyorum ama uzamıyor ya birde msne gelsene azcık kafanı şişireyim senin

bulmussun sen yolu akşam ben postişmi takayım dedim oda hayır kaynak yaptırcam dedi kendi yapcak heralde

ya motoru pek anlamadım ,, çalışmadım da işte bende direksiyona başlicam 20 ağustosta tekrar sınava giricem inşallah alıcam ehliyeti,,,

sen nerlerdesin az geliyosun, =))

inş cnm alırsın

tatlım buralardayım aslında hergün mutlaka giriyom kimse olmayınca bende yazmıyom

birde depodaki arkadaş izinde hem onun yerine hemde kendi yerime bakıyom arada yoğun arada da durgun öle

geçiyor günler arkadaş pazartesi işbaşı yapıyor allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…