Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

♥g♥ü♥n♥a♥y♥d♥ı♥n

♥h♥e♥r♥k♥e♥s♥e
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

iyidir tatlım günleri su gibi akıp geçiriyoruz senden naber,,,,

bend iyi cnm nolsn.walla geçıo bu yaz bi kere bıle yuzemıcm galıba.tatılım mahvoldu gittii bütün kış oturdm yazın işe başladm pof :2: bide yogun oldgu için cmt de çalışıorm haftasonuda bı yere gıdemıorum yani..şmdi nişanlmla konşuodm nezih bi havuz var mı acaba nereye gıdeblrm dıye

gizemcim ben sana soru sormuştum ama görmedin heralde tatlım piıken hayırlı olsun nasıl aldın çift kişilk tek kişilik hangi markadan ve kaça aldın tatlım

günaydın canlar nasılsınız bakalım
günaydın bebeğim,,,,

canım benim en azından havuza gidersin boşver çalışmak iyidir,,, ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum,,,, bende senle aynı durumdayım çünkü,,,

gizemcim ben sana soru sormuştum ama görmedin heralde tatlım piıken hayırlı olsun nasıl aldın çift kişilk tek kişilik hangi markadan ve kaça aldın tatlım

aa görmedim cnm ya teşekkür ederm.. sarevden aldm çift kişilk takım 75 tl..tek kişilk almadm henuz onları tek alcm uygun bşy bakcm..

canım benim en azından havuza gidersin boşver çalışmak iyidir,,, ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum,,,, bende senle aynı durumdayım çünkü,,,[/QUOTE]

inşallah bulursam giderm doğru soyluosn bi işimiz oldguna şükretmelyzz dimiiii

günaydın kızlar hayırlı ve güzel günler dileirm hepinize

nasılsınız nasıl başladı gününüz bakalım

kızlar dün akşam arkadaşımla görüştüm kendisi şuan yanlış bi ilişkinin içinde ben uyarıyorum onu tabi doğal olarak kendisi kendi halinde umutlu ama benim herahngi bi sorunum yok sevgilimle evlenememk için ben hissediyorum ki siz evlenemiceksiniz dedi sinir oldum hiç bozuntuyada vermedim ters bişeyde söylemedim neticede kendini şaşrımış çok sevdiğim bi arkadaşım ama sinir etti beni sen kendi halini görmüyorsun çok umutlusun inanıyorsun ama benim olcak (inşallah)işime ben hisetmiyorum diyor sinir oluyorum kadınların kadınları çekememsine halbuki ben ona tek kelime kötü söz söylemedim o kadar yanlışn içindeyken tabi ben inanmıyorum dedimya sevgilisinin aşkına o yüzden binevi hırsalmaya kurban gittim

güle güle kullan gizemcim foto varsa fikir oması açısından paylaşırmısın tatlım

günaydın gülcan nasılsın

benim günüm iğne ile başladı sivilceler için heray dr.gidiyorumda sabah kan aldılar işte o zman uyandım kendime geldim şimdi ise pişiyorum çok sıcak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…