Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

bende geldim kızlar sabahtan çok kötüydüm ama şimdi iyiyim temizlik yaptım yoruldum şimdi ise kendime geldim cumartesi çalıştım eve gittim bizimkinler evde yoktu azcık sümsüklendim sonra temizlik yaptım ben işlerimi bitirdim akşam 10 dan sonra da annemler geldi. pazar sabahı arkadaşa kahvaltıyta gittim ordan bi ablaya kahve içmeye gittik oda yetmedi parka gittik 8 de eve geldim msn de aşkımla görüştüm kavga ettik zehir etti bana bugünde barıştık temizlik yaptım işlerimin yeni bitti benimde dinleniyorum şimdi...

tmzklp benim arkadaşım da antalyaya evleniyor 10 eylül düğünü

günaydın kıslarrrrr topiği kimsesiz bırakmayın ama dün ben erken gitmek zorundaydım kızıma bakma için öğleden sonra yoktum
lavanta düğüne gelicekmisin antalyaya

günaydınnnn

tmzklp düğün istanbulda ve hakkaride olucak ama çocuk orda çalıştığından antalyada oturaklar

tira yok dün gelmemiş boncuk yok mona da dün hiç gelmedi gizem hayat sen ben mi kaldık yahu

günaydın kızlaaar...

ben çok şükür bgn daha iyim yogunluk bakımından....

pike de aldım düünnnnn artık pike derdmden kurtuldnz

kıydım ya sorma pişman oldum
foto yok canım çekilince gösteririm:)

güle güle kullan canımmm eminim güzel olmuştur ,,,

bende saçlarımla uğraşıyorum çabuk yağlanıyo benim kide bide uzun saçlarım,,en son naptım biliyo musun kükürtlü sabunla yıkadım biraz kurusun diye,,, kazık gibi oldu ama yağlanmadı,,,,

tşkler canım:)
amanın kükürtlü sabun mu kız naptınnnn..
benm saçlarım da çok kuru ablam günde iki kere yıkar yine yağlı görünür
ben 3 gün yıkamasam yeni yıkanmış gibi olur
kuru ama sert değil yumuşak boyadan sonra ne olur bilemem ama
ben hiç kullanmam ya öle evde kür falan şampuan bi de krem tamamdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…