Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ama horlama istemiyormuş bende horlamıyorum tamam konuşuyorum ama yorgun olduğumda horlarım bile ee ne olcak şimdi fındık kabuğu dimi =) ama üzüldüm ya birde bana dün akşam korkma evlencem dedi sanki ben korkuyorum bende evlenmicem dedim inadına ters konuşasım geliyor napıyım:KK52::KK52:çok alınıyorum ben

ne güzel böyle konuşmalar yaptığın bir sevgilin var ,güzel konuşmalar ya.alınılacak bişey yokkki canım..

allah sizlerede nasip etsin cnm çok zor zamanlardan sonra aslında ona sıkı sıkı sarılmam gerekliyken kapris yapıyorum
işte ...

bende sevmiyorum buhuyumu orta yolu bulmaya çalışmıyorum daha çok körüklüyorum

hoşgeldin cnm hayatgüzeldir hayırlı olsun üyeliğin tanıyalim seni

bugün bi sessiz topik yada sabah diyemiki

tira geldiğinde görürsün inşallah bu yazımı akşam rüyamda seni gördüm seni gördüm derken dün pikelerden konuştuk ya ben sana resim göndercektim işte bu pike gibi isityorum diye ama pc den silmişim bulamamıştım sanada söylemdim şimdi karışmasın diye işte rüyamda o resmi buluyorum ve sana göndermeye çalışıyordum :KK1::KK1::KK1:

tmzklp evlilk güzel mi ben çok evlenmek isityorum kendi evim düzenim olsun kocam olsun ama çokta korkuyorum yeni bi arkadaşım evlendi çok zor diyor iyi hoş ama yeniya bide çok yorucu bıkkınlık falan oluyormuş çalıştğı için hem ev he iş hem koca yoruluyorum diyor o zman bende hemen karamsarlığa kapılıp korkuyorum birde laflarına lınırım diye yağ olmayan bulaşıkları soğuk suyla yıkamış demişki eşi benim babanem sıcak suyla yıkar gibi laflar komik ama kırıcı

tmzklp evlilk güzel mi ben çok evlenmek isityorum kendi evim düzenim olsun kocam olsun ama çokta korkuyorum yeni bi arkadaşım evlendi çok zor diyor iyi hoş ama yeniya bide çok yorucu bıkkınlık falan oluyormuş çalıştğı için hem ev he iş hem koca yoruluyorum diyor o zman bende hemen karamsarlığa kapılıp korkuyorum birde laflarına lınırım diye yağ olmayan bulaşıkları soğuk suyla yıkamış demişki eşi benim babanem sıcak suyla yıkar gibi laflar komik ama kırıcı

canım evlilik çok zor değil aslında ama bizler zorlaştırıyoruz ben kendi adıma kıymey bilmiyorum eşim çok iyi Allaha şükür ben niye sarılmadı niye öpmedi kapris kapris
evlilik kendinden ödün veririsen ben değil biz olarak yaşanırsa eşin anlayışlı olursa çok güzel
evliliğin en güzel yanı meyvesi yani çocuk bir kızım var 15 aylık bana sarılıp öpüyo sana küstüm dediğim bir öpüp okşaması var beni görmelisin:KK69:

allah bağışlasın hayırlı uzuan ömürler versin

bende istiyorum böyle bebek kız hemde erkekde olabilir olsunda onu böyle içime kalbime sokayım istiyorum ne güzel ya içime bi sıcaklık aktı çok severim yeni dillenmiş çocuğu dahada severim cnm

hayatcım benimde sıkkın çünkü sabah aramadı benide günaydın için ben işyerinden aradım meşgule attı geri dönmedi dönerdi aslında bıktırdım çocuğu kesin

allah bağışlasın hayırlı uzuan ömürler versin

bende istiyorum böyle bebek kız hemde erkekde olabilir olsunda onu böyle içime kalbime sokayım istiyorum ne güzel ya içime bi sıcaklık aktı çok severim yeni dillenmiş çocuğu dahada severim cnm

hayatcım benimde sıkkın çünkü sabah aramadı benide günaydın için ben işyerinden aradım meşgule attı geri dönmedi dönerdi aslında bıktırdım çocuğu kesin

sağol canım amin sanada Allahım nsip etsinahyırlı yavrucuklar:emir_bebek:
mesela şimdi sakin ol aramdı diye üsteleme beni dinlersen arayacak elbet arayıncada tepki verme müsait değildin heralde bende şunu yaptım şöyle oldu yani işlerin varmış gibi davran

evet öyle yapayım günaydın diye aramadı ya tünaydın diyim azcık lafta dokunsun :KK53::KK53:aşkımlı cicimli dinamik bi ses ile konuşayım çocuğun bana olan aşkını böyle yaparak öldürücem ya çok kızıyorum kendime :26:

amin inş.benimde bebeğim olsun çok isityorum ama ne evlenicek nede çocuk sahibi olucakmısım gibi geliyor 22 oldum bizim burda kaldım herkes soruyor aaaa karamsar oldum gene kızın bana

evet öyle yapayım günaydın diye aramadı ya tünaydın diyim azcık lafta dokunsun :KK53::KK53:aşkımlı cicimli dinamik bi ses ile konuşayım çocuğun bana olan aşkını böyle yaparak öldürücem ya çok kızıyorum kendime :26:

amin inş.benimde bebeğim olsun çok isityorum ama ne evlenicek nede çocuk sahibi olucakmısım gibi geliyor 22 oldum bizim burda kaldım herkes soruyor aaaa karamsar oldum gene kızın bana

ilk önce planını öğrenelim evlilik için neler düşünüyosunuz ne zaman düşünüyosunuz bakalım

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim nasıl olduuuuu anlat hemen

bizde seneye eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruzda daha aileler arada yok biz tanıştıkda birbirimizn aileleriyle aileler tanışmadı ben 1 yıl nişanlıklık istemiştim bizimkinler gel git sık sık istemiyor zor olur diye ondan nişanda 2012 şubat mart gibi inşallah öyle plan cnm çokk var

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim nasıl olduuuuu anlat hemen

bizde seneye eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruzda daha aileler arada yok biz tanıştıkda birbirimizn aileleriyle aileler tanışmadı ben 1 yıl nişanlıklık istemiştim bizimkinler gel git sık sık istemiyor zor olur diye ondan nişanda 2012 şubat mart gibi inşallah öyle plan cnm çokk var

ya ben dayanamayıp kandil mesajı attım,, oda cvp verdi seni seviyorum falan diye,,,,

2 hafta boyunca çok yoğun olucam kızlar,, birlikte çalıştığım arkadaş izne çıktı ,, napıcam bilemiyorum tek başıma =((

aa cnm benim 2 hafta birde sen ne zman izne çıkıcaksın

tmzklp bende işyerinden aradım meşgule attı snr geri döndü tünaydın aşkım dedim
tünaydın dedi sen beni aramadın ben seni çok özledim neden aramadım aşkım sen beni özlemedin mi dedim belki özlemedim özlemez olurmuyum aşkım çok özledim makinadaydım 15 dk oldu makinadan kalkalı saate baktım hadi öğlende ararım diye düşünmüş işte bende neden aramadıki aşkım diye düşündüm seni hep dedim işte öptük kokladık enerji verdik birbirimize herşey yolunda:KK69::KK69::KK69:

X