- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
kızlar sayenizde gün su gibi akıp geçiyor hatta telaş yapıyorum hemen muhabbete katılayım diye sevdim ben sizi
hergün böyle olalım dimi lavantam,,, =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sayenizde gün su gibi akıp geçiyor hatta telaş yapıyorum hemen muhabbete katılayım diye sevdim ben sizi
hiiiççç boyatma bence bozma saçının güzelliğini yaaaaaaa
ühühühü ama ama hevesimi kırma yaaaa
ya ne bileyim ablam bi hevesle saçını sarıya boyattı 4 ay anca kullanabildi,, eski haline döndüü,,,
ben boyaya karşıyım,,,,
ayy anca yetiştim gelen giden gitmedi yahuu
yemekleri sayınca acıktım bende şimdi bişey alıp yeşem eve gidince yiyemicem şuanda çok acıktım marketten çizi mi alsam yada çubuk kreker gibi bişey
boncukum hoşgeldin
mano o zman kumral yakışır gibi pek anlama aslında ilacım olsa kendime sürücem birde eylül saçlarınımı açtırcak sakın açtırmasın kim yazdı hatırlamıyorum ama çok yıpranıyor benimki öyle oldu esmerim şuan kızıl kestane var bende ilerde değişiklik yapmak isityorum ve yaptığım bu değişik renk jesika albanın saç renklerinden olacak hatuna herşey yakışıyor esmer ama belki ben ondan daha esmerimdir bana bişey yakışmıyor
iyi akşamlar cnm hayatım aa ben sevgilin aradımı onu merak etmiştim soramadan kaynadı gitt
ühühühü ama ama hevesimi kırma yaaaa
abur cubur yeme meyve ye gıt kıraz al o zmn daha ıyı :)
Geçen yıl ben de doğal saçımdan sıkılmıştım değişiklik yapayım dedim ama annem çok dedi boyatma herkes senin saç rengine sahip olmak için kuaförlere para döküyor sen kendini mafediceksin falan, hakikatende haklıymış annem şimdi kendi saçım gelsin diye bekliyorum öyle.
Kızlar kısa kestireyim mi ki bilemedim, yüzüm ne küçücük ne de tabak gibi ama küçük sayılır yuvarlak dolgun bir yüzüm var bütün siyahları kestirirsem saçımın modeli aynen böyle olacak.
http://data.whicdn.com/images/11953447/tumblr_lis94c0Erl1qatcgjo1_500_large.png?1310605517
abur cubura verdiğim parayı mevveye verseydim ne yüzümde sivilce ne belimde göbeğimde yap nede selilitim olurdu kaşınıyorum ben kaşınıyorum ben hep düşünüyorum haftalığımı alayım kuru kayısı kuru üzüm gibi şeyler alayım diye dondurmadan tut cipsine kadar alırken aklıma bile gelmiyor çeki düzen vermem lazım selilitlerimde üzüyor beni ilerliyorlar gitgide daha beim yaşım 22bu çizive maksimusuda yiyim dikkat edicem
abur cubura verdiğim parayı mevveye verseydim ne yüzümde sivilce ne belimde göbeğimde yap nede selilitim olurdu kaşınıyorum ben kaşınıyorum ben hep düşünüyorum haftalığımı alayım kuru kayısı kuru üzüm gibi şeyler alayım diye dondurmadan tut cipsine kadar alırken aklıma bile gelmiyor çeki düzen vermem lazım selilitlerimde üzüyor beni ilerliyorlar gitgide daha beim yaşım 22bu çizive maksimusuda yiyim dikkat edicem
canım ben boyatsam bile siyaha yani kendi rengime dönmem kolay
o yüzden rahatım biraz..
eğer yuvarlak yüzlü ve renkli gözlüysen çok yakışır kısa saç
yüzünü daha öne çıkarır
benim 5 sene önce falan aynen bu fotodaki gbiydi:)
ay eylül alışabilcekmisin cnm be4nim çok kısa o zman madem kestirmeyi göze alabiliyorsun diplerine sürdürmeden açtır hani çok çok kötü olursa zaten kestirirsin en azından bi ihtimal bikereden bişey olmaz toplarsın bakımlarla saçlarını bana nedense o kısa kesim saç 35 yaşındaki kadınları anımsatıyor
şimdi ben iyiyim kilo yok ama eminim evlenip çoçuk yapınca annem gibi olucam
en azından sen dikkat etmen gerektiğini bilip uyguluyorsun ben sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyor ve gözümde doymuyor hani az az yemek yok ya hep ya hiç benimde işyerinde otura otura belim çok çıktı can simidim birde selilitüm veve ayak bileklerim incecikti kalınlaştı bana sorsanız sabaha kadar sayarım beğenmediğim yerleri çok takıntılıyım şükür sağlık yarinde allahtan