Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

o senin 3 tane dantelli çok kuzum ya onları ütülemesi falan ama olsun gösteriş olarak iyi tabiki madem emek verilmiş pikeni ne renk sardırdın nevresimleri ne renk düşünüyorsun ben karar veremedim bir türlü pi pike olucak bi nevresim sanırım

ah canım çok haklısın da yapılmış bir kere:KK6::KK6:
nevresimlere karar veremedim ama pikem bordo renk sardırdım
çok kararsız olduğum için teyzem ve yengemle beraber seçtik:44::44:
ama nevresimleri daha düşünmedim fikir edinmek için sormuştum:KK17:

gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı :KK60::KK60: ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor :nazar::nazar:uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyor:nazar::nazar:ayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine:KK69::KK69:

evet sevgilimde açık ol açık diyor bana söylemiceksin kime söylüceksin ben seni artık eşim olarak görüyorum arada hiç bir uzaklık yok diyor bende elimden geldiğince açık olmaya çalışıyorum

inş.hayırlısı ile bi bebişiniz olur allah tez zamanda nasip etsin

allah bozmasın inş.:nazar::nazar::nazar:

ah canım çok haklısın da yapılmış bir kere:KK6::KK6:
nevresimlere karar veremedim ama pikem bordo renk sardırdım
çok kararsız olduğum için teyzem ve yengemle beraber seçtik:44::44:
ama nevresimleri daha düşünmedim fikir edinmek için sormuştum:KK17:

ben ne renk yaptırsam ki sanırım pikeyi beyaz pul işlemeli yaptırıcam
nevresimide hiç karar veremiyorum gösterişli olsun dantelini göstersin isityorum yeşil yapılmış gördüm kuzen yaptırdı güzeldi sarı çeyizcinin vitrininde gördüm çok çirkin belki fuşya falan varsa fuşya olabilir yada tozpembe aklımadabaşka renk gelmiyor

gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı :KK60::KK60: Ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor :nazar::nazar:uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyor:nazar::nazar:ayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine:KK69::KK69:

anlat cnm dinleriz sevgi öle sey hep onun konuşmak istiyorsun

gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı :KK60::KK60: ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor :nazar::nazar:uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyor:nazar::nazar:ayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine:KK69::KK69:

canım ya olcak okadar:):)

ben de çok aşığım kocama canım o benim

ve bizim aramızda 7 yaş var ben liseden beri aşıktım ona

o ünvtede tabi görmüyodu bile beni:KK1:

ama ben üniversite 3te iken açıldı bana

ve sonuç evlilik:KK61:

Son düzenleme:

canım ban nişanlılık yıllarımızı hatırlattın evlenince böyle olmuyo ama temelinde sevgi olan evlilik sağlam oluyo gerçekten

canım ya olcak okadar:):)

ben de çok aşığım kocama canım o benim

ve bizim aramızda 7 yaş var ben liseden beri aşıktım ona

o ünvtede tabi görmüyodu bile beni:KK1:

ama ben üniversite 3te iken açıldı bana

ve sonuç evlilik:KK61:

ayy aşka bak sen bekle bekle sev hep snr o sana gelip açılsın ne sanslısın canım benim ee tabiki resimden belli maşallah çok güzelsin kaçırmak istemeiştir bence o senin herzman farkında olmuştur

ayy aşka bak sen bekle bekle sev hep snr o sana gelip açılsın ne sanslısın canım benim ee tabiki resimden belli maşallah çok güzelsin kaçırmak istemeiştir bence o senin herzman farkında olmuştur

canım yılan hikayesi biraz bizimki

aslında telefonumu falan bulmuş ama 3 sene aramamış ya:KK1:

iyi ki de açıldı yani 3 sene sonra

açılmasaydı vay halimize:)

tşkler canım:)

Son düzenleme:
canım ban nişanlılık yıllarımızı hatırlattın evlenince böyle olmuyo ama temelinde sevgi olan evlilik sağlam oluyo gerçekten

evet evlenince bende korkuyorum değişicez diye zaten söylüyorum dalga geçiyor benimle bişey desin bana sen ilerde evlenincede bana böyle dersin koparız diyorum oda öyle alışmışki bişey söylüyor ben cvp vermiyorum bak düşünüyor evlenincede sen böyle yaparsın diye düşünüyorsun dimi diyor...şimdiden korkularımı falan söylüyorum hani benim onu bırakp gitmicemi sanmasın diye zaten bikerede dedi hani bişey olsa sen alıp başını gidermissin gibi geliyor dedi :KK52:korkuttum sanırım çocuğu:KK52::KK52:inş.herkesin evliliği çok güzel olur evli olanlarında bir ömür olur mutlu geçer

canım yılan hikayesi biraz bizimki

aslında telefonumu falan bulmuş ama 3 sene aramamış ya:KK1:

iyi ki de açıldı yani 3 sene sonra

açılmasaydı vay halimize:)

tşkler canım:)

3 sene ya gerçekten iyi cesaret bulabilmiş demekki kısmet o zamanaymış kimbilir neler düşündü okulunu etkilemiyim işimi gücümü alayım o beni beğenmez gibi ben çok severim böyle tanışma hikayelerini dinlemeye hani saatlerce dinlerim çok ilgimi çeker

nevresimide hiç karar veremiyorum gösterişli olsun dantelini göstersin isityorum yeşil yapılmış gördüm kuzen yaptırdı güzeldi sarı çeyizcinin vitrininde gördüm çok çirkin belki fuşya falan varsa fuşya olabilir yada tozpembe aklımadabaşka renk gelmiyor

canım gittiğinde zaten sana renklerde yardımcı olurlar
ben çok karasız olduğun için yalnız gitmedim sende br arkadaşınla gidebilirsin $Foto 49.jpg $Tjw.jpg benim ki böyle

e evli ve nişanlılar tanışma hikayelerini anlatırlarsa ben seve seve okur dinlerim

3 sene ya gerçekten iyi cesaret bulabilmiş demekki kısmet o zamanaymış kimbilir neler düşündü okulunu etkilemiyim işimi gücümü alayım o beni beğenmez gibi ben çok severim böyle tanışma hikayelerini dinlemeye hani saatlerce dinlerim çok ilgimi çeker

evet cnım aynen öle düşünmüş
şimdi anlatıyor bana:)
bana niran ünsalın izin ver paçasını
dinleterek açılmıştı sahilde
of çok güzeldi:KK69:

ve bana açılmadan önce
biz bir ay falan arkadaş gibi dolaştık
daha doğrusu arkadaş grubu diyelim
ama biz hep birbirimiz yiyoduk
hep bi atışma halindeydik:)
meğerse korkmuş benden çoks sertmişim:)

perdelerini hangi renk istiyosun belliyse ona uygun rebk olursa takım oluyo yakışıyo odaya:KK16:

Son düzenleme:
X