- 19 Mayıs 2010
- 1.913
- 0
- 39
- Konu Sahibi HayatSultan
canımın içi bebekte çok bekletmicek annesiyle babsını merak etme
kısmet inş cnm sağlıklı sıhhatlı olsun da allah onun zamanı biliyor ol diyecek ve olacak allahın iziniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımın içi bebekte çok bekletmicek annesiyle babsını merak etme
o senin 3 tane dantelli çok kuzum ya onları ütülemesi falan ama olsun gösteriş olarak iyi tabiki madem emek verilmiş pikeni ne renk sardırdın nevresimleri ne renk düşünüyorsun ben karar veremedim bir türlü pi pike olucak bi nevresim sanırım
evet sevgilimde açık ol açık diyor bana söylemiceksin kime söylüceksin ben seni artık eşim olarak görüyorum arada hiç bir uzaklık yok diyor bende elimden geldiğince açık olmaya çalışıyorum
inş.hayırlısı ile bi bebişiniz olur allah tez zamanda nasip etsin
ah canım çok haklısın da yapılmış bir kere
nevresimlere karar veremedim ama pikem bordo renk sardırdım
çok kararsız olduğum için teyzem ve yengemle beraber seçtik:44::44:
ama nevresimleri daha düşünmedim fikir edinmek için sormuştum
gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı Ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyorayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine
gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyorayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine
gülcan-yatman kesinlikle haklısın eş dimi onun yeri çok farklı bencede ben ilk kez bi erkeğe bukadar yakın hissettim yabancılamadım öptüm:78:kızmayın ama kızlar bende istemezdim ama korktum 2012 geldi öpmeden öptürmeden ölücem diye aklım çıktı ama ilkkim o benim inş.sonum olucak akşam diyoki çok seviyorum seni çok mutluyum diyor uzakta olmasına rağmen böyleyse evlendiğimizde bir olduğumuzda nasıl olur diyorayy aşka geldim hep onu anlatısm var yine
canım ya olcak okadar:):)
ben de çok aşığım kocama canım o benim
ve bizim aramızda 7 yaş var ben liseden beri aşıktım ona
o ünvtede tabi görmüyodu bile beni
ama ben üniversite 3te iken açıldı bana
ve sonuç evlilik
canım ya olcak okadar:):)
ben de çok aşığım kocama canım o benim
ve bizim aramızda 7 yaş var ben liseden beri aşıktım ona
o ünvtede tabi görmüyodu bile beni
ama ben üniversite 3te iken açıldı bana
ve sonuç evlilik
ayy aşka bak sen bekle bekle sev hep snr o sana gelip açılsın ne sanslısın canım benim ee tabiki resimden belli maşallah çok güzelsin kaçırmak istemeiştir bence o senin herzman farkında olmuştur
canım ban nişanlılık yıllarımızı hatırlattın evlenince böyle olmuyo ama temelinde sevgi olan evlilik sağlam oluyo gerçekten
canım yılan hikayesi biraz bizimki
aslında telefonumu falan bulmuş ama 3 sene aramamış ya
iyi ki de açıldı yani 3 sene sonra
açılmasaydı vay halimize:)
tşkler canım:)
ben ne renk yaptırsam ki sanırım pikeyi beyaz pul işlemeli yaptırıcam
nevresimide hiç karar veremiyorum gösterişli olsun dantelini göstersin isityorum yeşil yapılmış gördüm kuzen yaptırdı güzeldi sarı çeyizcinin vitrininde gördüm çok çirkin belki fuşya falan varsa fuşya olabilir yada tozpembe aklımadabaşka renk gelmiyor
3 sene ya gerçekten iyi cesaret bulabilmiş demekki kısmet o zamanaymış kimbilir neler düşündü okulunu etkilemiyim işimi gücümü alayım o beni beğenmez gibi ben çok severim böyle tanışma hikayelerini dinlemeye hani saatlerce dinlerim çok ilgimi çeker
ben ne renk yaptırsam ki sanırım pikeyi beyaz pul işlemeli yaptırıcam
nevresimide hiç karar veremiyorum gösterişli olsun dantelini göstersin isityorum yeşil yapılmış gördüm kuzen yaptırdı güzeldi sarı çeyizcinin vitrininde gördüm çok çirkin belki fuşya falan varsa fuşya olabilir yada tozpembe aklımadabaşka renk gelmiyor