- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
lavanta gördüm seni hiç saklanma gel şöyle dizimin dibie bakayım,,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun yaaa ben neler gördüm uzaklık önemli değil durumun müsait oldukça gidersin gelirler yeterki sağlık olsun
benim annem yanı başımda ama gögsü alındı o kadar üzülüyorumki keşke iyi olaydı uzakta olaydı ama hayırlısı rabbim bilir işini
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin,,,, onlar olmasa halimiz harap,,,,
hoşgeldin canım::)Ooo maşallah ne güzel arkadaşlar gelmiş
ben lavanta 22 yaşındayım yolun başındayım :1ne nişan var ne söz kuru kuru bi sevgilim var ciddiyiz kısmetse
hayatcım diş polikilinliğine gittim adımı söyledim adam bana kaçak dedi ya beni ne aramışlar sigortamı bilememişler her sigortayı denemişler neyseki halledildi verdiğim ücretide geri verdiler kurtuldum ohh çıkarken diyorum ki eğer bi sorun olursa ağırıtırım başınızı adam cvp vermedi bende bozuldum çıktım şaka yapmıştım tehtid değildi
şimdi kızlar şöye bi gözden geçireyim daha iyi tanımak için
gülcan yatman yaş bilmiyorum ama evli sanırım ve benim memlekette tatil yapmış
temizkap unuttum kızı var
mano 23 yaşında 1 yıllık evli
popkek 20 yaşında bekar
tiracım benimde evde 2 tane nevresime geçicek dantelim var ben geçirttircem en azından doğumda falan yayarım onları altıma snr pike olarak yaptırcam birini pullu pullu yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum
gizemcim bencede çift kişilik al evlenince alırsın tek kişik yorma kendini ilk edatta kocacığna bırakbenim annem öyle diyorda
temizkap mı hayy allah iyiliğini versin ne güldümm
popkekte evli bi defa bekar değil,,,
Hayatcım anca okuyabildim kuzum
buarada geçmiş olsun dikkat et kendine sakarr seni seni
2 ay oldu :))) sen?
sorma dostum fena acıyo elim hala buz koyuyorum ama geçmedi daha ,,,,
2 yıl 1 ay 7 gün oldu cnm
arkadaşlar sigara içen varmı topiğimizde merakettm
sorma dostum fena acıyo elim hala buz koyuyorum ama geçmedi daha ,,,,
hoşgeldin canım::)
daha çok gençsin ben erken davrandım bana bakma hiç
ben içmiyorum ve çok karşıyım
bende evlenmek istiyorum aşkımın yanında olup ona cilve naz yapıp şımarmak isstiyorum