Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

olsun yaaa ben neler gördüm uzaklık önemli değil durumun müsait oldukça gidersin gelirler yeterki sağlık olsun
benim annem yanı başımda ama gögsü alındı o kadar üzülüyorumki keşke iyi olaydı uzakta olaydı ama hayırlısı rabbim bilir işini:KK59:

ahh canımm ya çok üzüldüm..:KK43:
Allah daha kötüsünü vermesin inşallah

öle canım uzaklık mesafe bunlar engel değil hiçişeye..

Ooo maşallah ne güzel arkadaşlar gelmiş

ben lavanta 22 yaşındayım yolun başındayım :KK1::1ne nişan var ne söz kuru kuru bi sevgilim var ciddiyiz kısmetse

hayatcım diş polikilinliğine gittim adımı söyledim adam bana kaçak dedi ya beni ne aramışlar sigortamı bilememişler her sigortayı denemişler neyseki halledildi verdiğim ücretide geri verdiler kurtuldum ohh çıkarken diyorum ki eğer bi sorun olursa ağırıtırım başınızı adam cvp vermedi bende bozuldum çıktım şaka yapmıştım tehtid değildi:KK1::KK1:

şimdi kızlar şöye bi gözden geçireyim daha iyi tanımak için

gülcan yatman yaş bilmiyorum ama evli sanırım ve benim memlekette tatil yapmış
temizkap unuttum kızı var
mano 23 yaşında 1 yıllık evli
popkek 20 yaşında bekar
Luluyu unutmuşum ama bilgileri aklımda kalmadıki

tiracım benimde evde 2 tane nevresime geçicek dantelim var ben geçirttircem en azından doğumda falan yayarım onları altıma snr pike olarak yaptırcam birini pullu pullu yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum

gizemcim bencede çift kişilik al evlenince alırsın tek kişik yorma kendini ilk edatta kocacığna bırak:KK1::KK1:benim annem öyle diyorda

Son düzenleme:
Hayatcım anca okuyabildim kuzum
buarada geçmiş olsun dikkat et kendine sakarr seni seni:KK1:

Ooo maşallah ne güzel arkadaşlar gelmiş

ben lavanta 22 yaşındayım yolun başındayım :KK1::1ne nişan var ne söz kuru kuru bi sevgilim var ciddiyiz kısmetse

hayatcım diş polikilinliğine gittim adımı söyledim adam bana kaçak dedi ya beni ne aramışlar sigortamı bilememişler her sigortayı denemişler neyseki halledildi verdiğim ücretide geri verdiler kurtuldum ohh çıkarken diyorum ki eğer bi sorun olursa ağırıtırım başınızı adam cvp vermedi bende bozuldum çıktım şaka yapmıştım tehtid değildi:KK1::KK1:

şimdi kızlar şöye bi gözden geçireyim daha iyi tanımak için

gülcan yatman yaş bilmiyorum ama evli sanırım ve benim memlekette tatil yapmış
temizkap unuttum kızı var
mano 23 yaşında 1 yıllık evli
popkek 20 yaşında bekar

tiracım benimde evde 2 tane nevresime geçicek dantelim var ben geçirttircem en azından doğumda falan yayarım onları altıma snr pike olarak yaptırcam birini pullu pullu yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum

gizemcim bencede çift kişilik al evlenince alırsın tek kişik yorma kendini ilk edatta kocacığna bırak:KK1::KK1:benim annem öyle diyorda
hoşgeldin canım::)
daha çok gençsin ben erken davrandım bana bakma hiç:KK1:

tmzklp geçmiş olsun cnm gerçekten çok zor anneme ben çok kızıyorum ve uzağa evlenicem kısmetse bazen hiç düşünmeden bırakırım diyorum bazen annem üzüntüden ölür nasıl bırakayım diyorum zaten şu sıralar kendini yalnız hissediyor bana hep arkamda kimse yok diyor apt.da geçinemiyor uyuz oluyor haklıda bizi hiçe sayıp fikir almadan tadilata kalkışıyorlar ama annem abartınca biz söylüyoruz ve ona hak verimiyor oluyoruz ve benim arkadamda kimse yok diyor ve birine olay anlatırken önceden anlaşma yapıyor bana hak ver tamammı diye:KK59:

X