Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

eee gülcanım anlat tatilin nası geçtiii

inşallah hayırlısıylan o da olur kuzum,,,

canım tatil çok güzel geçti ama çabuk geçti birde tatilde regl oldum

ilk 4 gün ayvalık sarımsaklıdaydım

sonraki 6 gün burhaniye örendeydik

10 gün tatilde ilk 2 gün ve son 2 gün girebildim denize

bakalım bebiş çalışmalarına devam ediyoz

canım tatil çok güzel geçti ama çabuk geçti birde tatilde regl oldum

ilk 4 gün ayvalık sarımsaklıdaydım

sonraki 6 gün burhaniye örendeydik

10 gün tatilde ilk 2 gün ve son 2 gün girebildim denize

bakalım bebiş çalışmalarına devam ediyoz

oooohhh tatil hiç kötümü geçer zaten,,,

çalışmaya devam devam,,,

hayattt seni arkadaş listeme ekledim
niye kabul etmiosunnnnnnnnn
teklif gelmedi ki canımmmm,,,

hoşgeldin eylüüüllll =))

ne okuyodun da bıraktın ,,,, izmirdeysen at klendini denize ne duruyonnn

Mimarlıktı canım, sayısal puanımla kazanıp gitmiştim hazır kazanmışken gideyim diye, ıhh bir yıl zor dayandım vallahi. Reglim şuan, olmasaydım sitenin havuzuna balkondan atlayacaktım ahh kader işte :KK50:

hoşgeldnn.. bi soru sorym mi o zaman :9 tek kişil pike ve nevresm gerekli miii ..misafir için yaniii:44:

canım ben evli değilim ama yatılı misafir ağırlıyoruz
bence tek kişilik yerine çift kişilik gerekli çift kişilik olanı tek kiş içinde kullanabiliyoruz

Mimarlıktı canım, sayısal puanımla kazanıp gitmiştim hazır kazanmışken gideyim diye, ıhh bir yıl zor dayandım vallahi. Reglim şuan, olmasaydım sitenin havuzuna balkondan atlayacaktım ahh kader işte :KK50:

yaşın daha küçük nasılsa ,, çalışır istediğin bölümü okursun =))

istemediğin bir bölümü okumaman iyi olmuş..

inşallah çalışıp istediğin bölümü kazanırsın..

kızlar dantelli nevresim takımı yaptıran varsa fotolarını paylaşabilir mi acaba:nazar::nazar:

bence hiçmi hiç gerek yok.. abiye yatak örtüsü alıp serince altndakini kmse görmüyo zaten
kocanda pek ilgilenmiceğine göre böle şeylerle ben yaptrmadm aman kaynanan görsünde falan filan böle şeylere uyuz oldğm içnde inadına yaptrmadm:))) aNNemnkiler hala duruyo :) sandgnda :KK52::KK52::KK52::KK52:

X