- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
- Konu Sahibi HayatSultan
bende sevmin eşim içiyo
benim eşim de içiyo malesef(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sevmin eşim içiyo
ben içmiyorum,,,arkadaşlar sigara içen varmı topiğimizde merakettm
elim yandı çay koyarken bardağa değil suyu elime döktüm,,,elin mi yandı canım?
çok geçmiş olsun...
hhemen pomad sür acısını alırrrrrr
bende evlenmek istiyorum aşkımın yanında olup ona cilve naz yapıp şımarmak isstiyorum
oyyyy kıyamammmm:)
bisüre sora cilveden nazdan anlamıyorlar tatlım
ben önceden ağlayıp sılzayıp herşeyi yaptırırdım
ama artık yemiyo
Ooo maşallah ne güzel arkadaşlar gelmiş
ben lavanta 22 yaşındayım yolun başındayım :1ne nişan var ne söz kuru kuru bi sevgilim var ciddiyiz kısmetse
hayatcım diş polikilinliğine gittim adımı söyledim adam bana kaçak dedi ya beni ne aramışlar sigortamı bilememişler her sigortayı denemişler neyseki halledildi verdiğim ücretide geri verdiler kurtuldum ohh çıkarken diyorum ki eğer bi sorun olursa ağırıtırım başınızı adam cvp vermedi bende bozuldum çıktım şaka yapmıştım tehtid değildi
şimdi kızlar şöye bi gözden geçireyim daha iyi tanımak için
gülcan yatman yaş bilmiyorum ama evli sanırım ve benim memlekette tatil yapmış
temizkap unuttum kızı var
mano 23 yaşında 1 yıllık evli
popkek 20 yaşında bekar
Luluyu unutmuşum ama bilgileri aklımda kalmadıki
tiracım benimde evde 2 tane nevresime geçicek dantelim var ben geçirttircem en azından doğumda falan yayarım onları altıma snr pike olarak yaptırcam birini pullu pullu yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum
gizemcim bencede çift kişilik al evlenince alırsın tek kişik yorma kendini ilk edatta kocacığna bırakbenim annem öyle diyorda
arkadaşlar sigara içen varmı topiğimizde merakettm
ben içmiyorum,,,
elim yandı çay koyarken bardağa değil suyu elime döktüm,,,
güya hstnede çalışıyorum ama acile gidip bi krem sürmedim,
nasıl cilve naz edicen bakalım sen ben pek beceremiyorum 2 yıldır evliyim ama
ben içmiyorum,,,
elim yandı çay koyarken bardağa değil suyu elime döktüm,,,
güya hstnede çalışıyorum ama acile gidip bi krem sürmedim,
içimde öyle bi mutlıluk enerji varki hani yanımda olsa sürekli oynardım onunla gibi geliyor ya bende sanırım bıkarım ya hatta ben ondan önce bıkarım cilveden nazdan heralde bende herşeyi yemem oda naparız sonr bilmem
ağzınızn tadı hiç bozulmasın cnm
ya ben çaktırmadan cilveli olmam gözüne gözüne sokarım ya belkide hiç cilve yapamam bazen kendmde o potansiyeli görüyorum bazen görmüyorum ama şuan acayyip şımarma isteği var eşim olsa benim gidip dokurum hiç rahat vermem ve konuşma şeklimi biraz değiştirim heralde uzaktan konuşması kolay evlenince ne olur bilmiyorum
arkadaşlar sigara içen varmı topiğimizde merakettm
benim bir tane pike takımım var sardırdım pullu işlemeli
2 tenede dantelim var canım onları nevresim yaptırmayı düşünüyorum
bakalım kısmet lavantacım
ya ben çaktırmadan cilveli olmam gözüne gözüne sokarım ya belkide hiç cilve yapamam bazen kendmde o potansiyeli görüyorum bazen görmüyorum ama şuan acayyip şımarma isteği var eşim olsa benim gidip dokurum hiç rahat vermem ve konuşma şeklimi biraz değiştirim heralde uzaktan konuşması kolay evlenince ne olur bilmiyorum
ahh kuzum ben şımartırım seni evlenmene hiç gerenkk yokk,,,
dermişim,,
tavsiye evlenince birbirinize açık olun ne istiyorsanız söleyin 2 tarafta mutlu oluyor böle olunca
ben öle yapıyom
arkadaşlar evlenince bizim 2 yıl oldu hala aynı sevgi saygı cilve naz şımarıklık devam ediyor
ama belli bir süreden sonra evde bir eksiklik hissediyorsun o da bebiş
tavsiye evlenince birbirinize açık olun ne istiyorsanız söleyin 2 tarafta mutlu oluyor böle olunca
ben öle yapıyom
arkadaşlar evlenince bizim 2 yıl oldu hala aynı sevgi saygı cilve naz şımarıklık devam ediyor
ama belli bir süreden sonra evde bir eksiklik hissediyorsun o da bebiş