Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

popkekcim kusura bakma cnm okudum ama aklımda kalmadı dikkat ettim halbuki ama yazana kadar üff oldu uçtu

temizkalp yazıcaktım kap olmuş unutmamak için hızlı hızlı yazmamdan oldu ama snr bende çok güldüm

gizemcim konun süper ilk önce sen anlat benimde aklıma gelince paylaşırım cnm benim

oyyyy kıyamammmm:)
bisüre sora cilveden nazdan anlamıyorlar tatlım:KK1:
ben önceden ağlayıp sılzayıp herşeyi yaptırırdım
ama artık yemiyo:KK1:

içimde öyle bi mutlıluk enerji varki hani yanımda olsa sürekli oynardım onunla gibi geliyor ya bende sanırım bıkarım ya hatta ben ondan önce bıkarım cilveden nazdan heralde bende herşeyi yemem oda naparız sonr bilmem:KK1::KK1:

ağzınızn tadı hiç bozulmasın cnm

Ooo maşallah ne güzel arkadaşlar gelmiş

ben lavanta 22 yaşındayım yolun başındayım :KK1::1ne nişan var ne söz kuru kuru bi sevgilim var ciddiyiz kısmetse

hayatcım diş polikilinliğine gittim adımı söyledim adam bana kaçak dedi ya beni ne aramışlar sigortamı bilememişler her sigortayı denemişler neyseki halledildi verdiğim ücretide geri verdiler kurtuldum ohh çıkarken diyorum ki eğer bi sorun olursa ağırıtırım başınızı adam cvp vermedi bende bozuldum çıktım şaka yapmıştım tehtid değildi:KK1::KK1:

şimdi kızlar şöye bi gözden geçireyim daha iyi tanımak için

gülcan yatman yaş bilmiyorum ama evli sanırım ve benim memlekette tatil yapmış
temizkap unuttum kızı var
mano 23 yaşında 1 yıllık evli
popkek 20 yaşında bekar
Luluyu unutmuşum ama bilgileri aklımda kalmadıki

tiracım benimde evde 2 tane nevresime geçicek dantelim var ben geçirttircem en azından doğumda falan yayarım onları altıma snr pike olarak yaptırcam birini pullu pullu yatak örtüsü olarak kullanmayı düşünüyorum

gizemcim bencede çift kişilik al evlenince alırsın tek kişik yorma kendini ilk edatta kocacığna bırak:KK1::KK1:benim annem öyle diyorda

benim bir tane pike takımım var sardırdım pullu işlemeli
2 tenede dantelim var canım onları nevresim yaptırmayı düşünüyorum
bakalım kısmet lavantacım:KK3:

nasıl cilve naz edicen bakalım sen ben pek beceremiyorum 2 yıldır evliyim ama :KK9:

ya ben çaktırmadan cilveli olmam gözüne gözüne sokarım ya belkide hiç cilve yapamam bazen kendmde o potansiyeli görüyorum bazen görmüyorum ama şuan acayyip şımarma isteği var eşim olsa benim gidip dokurum hiç rahat vermem ve konuşma şeklimi biraz değiştirim heralde uzaktan konuşması kolay evlenince ne olur bilmiyorum:kk77:

içimde öyle bi mutlıluk enerji varki hani yanımda olsa sürekli oynardım onunla gibi geliyor ya bende sanırım bıkarım ya hatta ben ondan önce bıkarım cilveden nazdan heralde bende herşeyi yemem oda naparız sonr bilmem:KK1::KK1:

ağzınızn tadı hiç bozulmasın cnm

:KK1:
benm kocam yiyodu güzel güzel
ama açıldı gözü:KK1:

saol canım...

Son düzenleme:
ya ben çaktırmadan cilveli olmam gözüne gözüne sokarım ya belkide hiç cilve yapamam bazen kendmde o potansiyeli görüyorum bazen görmüyorum ama şuan acayyip şımarma isteği var eşim olsa benim gidip dokurum hiç rahat vermem ve konuşma şeklimi biraz değiştirim heralde uzaktan konuşması kolay evlenince ne olur bilmiyorum:kk77:

ahh kuzum ben şımartırım seni evlenmene hiç gerenkk yokk,,,

dermişim,,

benim bir tane pike takımım var sardırdım pullu işlemeli
2 tenede dantelim var canım onları nevresim yaptırmayı düşünüyorum
bakalım kısmet lavantacım:KK3:

o senin 3 tane dantelli çok kuzum ya onları ütülemesi falan ama olsun gösteriş olarak iyi tabiki madem emek verilmiş pikeni ne renk sardırdın nevresimleri ne renk düşünüyorsun ben karar veremedim bir türlü pi pike olucak bi nevresim sanırım

tavsiye evlenince birbirinize açık olun ne istiyorsanız söleyin 2 tarafta mutlu oluyor böle olunca

ben öle yapıyom

arkadaşlar evlenince bizim 2 yıl oldu hala aynı sevgi saygı cilve naz şımarıklık devam ediyor

ama belli bir süreden sonra evde bir eksiklik hissediyorsun o da bebiş

tavsiye evlenince birbirinize açık olun ne istiyorsanız söleyin 2 tarafta mutlu oluyor böle olunca

ben öle yapıyom

arkadaşlar evlenince bizim 2 yıl oldu hala aynı sevgi saygı cilve naz şımarıklık devam ediyor

canımın içi bebekte çok bekletmicek annesiyle babsını merak etme:emir_bebek:

ben öle yapıyom

evet sevgilimde açık ol açık diyor bana söylemiceksin kime söylüceksin ben seni artık eşim olarak görüyorum arada hiç bir uzaklık yok diyor bende elimden geldiğince açık olmaya çalışıyorum

inş.hayırlısı ile bi bebişiniz olur allah tez zamanda nasip etsin

X