- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bence hiçmi hiç gerek yok.. abiye yatak örtüsü alıp serince altndakini kmse görmüyo zaten
kocanda pek ilgilenmiceğine göre böle şeylerle ben yaptrmadm aman kaynanan görsünde falan filan böle şeylere uyuz oldğm içnde inadına yaptrmadm:))) aNNemnkiler hala duruyo :) sandgnda
ben de şu çeyiz konusunda çok rahatım ya
gittik kafamıza göre aldık neyi beğendiysem
ama öle dantel falan sevmem pek:)
zaten ailelerimizden uzakta oturduğumuz için
pek kimse de teşrif etmedi henüz evimize
aslında değil.. özleyincede güzel oluyo bence ama ayda yılda bikez görüşebilceğin uzak bi yere gidiyosan o zorlar..
ben de şu çeyiz konusunda çok rahatım ya
gittik kafamıza göre aldık neyi beğendiysem
ama öle dantel falan sevmem pek:)
zaten ailelerimizden uzakta oturduğumuz için
pek kimse de teşrif etmedi henüz evimize
hoş geldin
allah bağışlasın kızını
güle güle büyüt
benm gibi ailesine aşık biri için zor evetaileden uzakta oturmak çok zor dimi,,,,
sağol canım amin
allah yardımcın olsun hasretlik zor
eee sen de ne var ne yok anlat biraz,,,
benm gibi ailesine aşık biri için zor evet
ama ben okul dolayısyla da yıllardır hep ayrıyım ailemden
o yüzden evlenince pek bişey farketmedi
tabi aile özlenio hasret çekilio ama sonuçta evlilik bu
herkesin farklı hayatı oluyor, alışılıyor...
bende nolsun gündüzleri iş akşamları yaramaz kızımla uğraşıyorumsohbeti seviyorum her bir insanı tanıdıkça bir pencere daha açılıyor insana
bende nolsun gündüzleri iş akşamları yaramaz kızımla uğraşıyorumsohbeti seviyorum her bir insanı tanıdıkça bir pencere daha açılıyor insana
10 saat kadar uzak baya
olsun yaaa ben neler gördüm uzaklık önemli değil durumun müsait oldukça gidersin gelirler yeterki sağlık olsun
benim annem yanı başımda ama gögsü alındı o kadar üzülüyorumki keşke iyi olaydı uzakta olaydı ama hayırlısı rabbim bilir işini
olsun yaaa ben neler gördüm uzaklık önemli değil durumun müsait oldukça gidersin gelirler yeterki sağlık olsun
benim annem yanı başımda ama gögsü alındı o kadar üzülüyorumki keşke iyi olaydı uzakta olaydı ama hayırlısı rabbim bilir işini