• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir derdim var

Erken gebelik testini doğru bulmuyorum. Çoğu gebelik biz farketmeden sonlanabiliyor. Kaldıki gebeliği bu kadar isteyen biri olarak biraz kafanı rahatlatmalısın. Bu iş kafada bitiyor. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir.

Haklısın aslında.bende cok degisik bi sekilde test almıs buldum kendimi arkadasımında gazıyla . Tesekkür ederim aminn :)

Adetime 5 gun kala 10 ile ogrendim ve suan kizim 17 aylik :) doktorlar 100 bile olsa ilk deger kese gormeden kalp atisi duymadan onemsemiyorlar olumsuz konuşabiliyorlar o yuzden cok takilma. Yarin ayni yerde ayni saatlerde bir kan daha verip degere bakabilirisiniz. Eger iki kati artis varsa tekrar kan vermeyin bura stres cunku. Cok Cok ederseniz evde testlerle kontrol edebilirsiniz gun gun daha koyulasacaktir. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Adetime 5 gun kala 10 ile ogrendim ve suan kizim 17 aylik :) doktorlar 100 bile olsa ilk deger kese gormeden kalp atisi duymadan onemsemiyorlar olumsuz konuşabiliyorlar o yuzden cok takilma. Yarin ayni yerde ayni saatlerde bir kan daha verip degere bakabilirisiniz. Eger iki kati artis varsa tekrar kan vermeyin bura stres cunku. Cok Cok ederseniz evde testlerle kontrol edebilirsiniz gun gun daha koyulasacaktir. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Masallah kızınıza:) ben pazartesi adetim gecmiş haldeyken tekrar kan veriyim en iyisi en saglıklı ozaman anlarım sanırım. Cok sagolunn

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Dualarınızı bekliyorum .Allahım isteyen hic bir anneyi kucağı boş bırakmasın ..
Bende adetimden bi kac gun once kan testi yaptirmistim besin biraz ustunde cikmisti. 6 falan cikmisti sanirim. 5 in üzerinde cikinca hamile oluyosunuz demislerdi. adet tarihinden once yapinca dusuk cikiyo sonradan yukselir

Bence bidaha kan vermeyin birakin adetiniz geçsin 1 hafta sonra direk kontrole gidin keseyide görürsünüz hem. Zaten o kadar cok sebepten hastaneye gidiyoruz ki ilk gebelikte :) en son benle dalga geciyolardi cocuk 3 ay olmadi sen 30 kere hastaneye gittin diye :D

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Merhaba,ben de hamileliğimi çok erken öğrendim.Sizin gibi 8 civarındaydı değerim,kızım şu an 7 aylık:)Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Herkese merhaba,,

çok merak ettim belirtilerin neydi de hemen yakaladın :D

inşallah hamilesindir allah hayırlısını göstersin

Herkese merhaba,,

Oncelikle tebrik ederim. Ayrica sormak istiyorum; suphelendiginiz belirtiler nelerdi?

Oncelikle tebrik ederim. Ayrica sormak istiyorum; suphelendiginiz belirtiler nelerdi?

Merhabalar, öncelikle gögüslerde şişkinlik ve acıma. Ama adet öncesi olan acıma gibi değil ,sızlama gibi.. Birde adet olacakmısım gibi karın agrısı ama tek damla kan yoktu.normalde ben adet öncesi 10 dk karın agrısı ceker sonra sökülürüm ama bu sefer 2 gün ağrı cektim ama adet olmadım Bu belirtiler oldu

çok merak ettim belirtilerin neydi de hemen yakaladın :KK70:

inşallah hamilesindir allah hayırlısını göstersin
Bir yukarda cevapladım canım gögüs sızlaması ve adet olacakmısım gibi karın ağrısı yaşayıp adet olmamam. Aslında adet dönemime vardi ama normalde ben adet öncesi ağrı çeker sonra hemen hastalanırım. Bu sefer 2 gün karnıma kramplar girince acaba mı dedim :)

Ay pardon cevaplamışsınız zaten :D bizdeki de heyecana bak :dondurma: senden çok heyecan yaptık :halay:

Canım adetine kaç gün var? Hassas test denedinmi? Cok yeniyse idrarına geçmemiştir. Önce kana sonra idrara geçermiş
Kan testinde bu çıktı 8.0 yani kist var bende onun için kontrole gittim 2 gün önce kan testi istedi internetten indirip baktım sonucu daha doktora göstermedim.. Son adetim 7 mayis.. SöylE yazıyo en altta beta hcg < 8.0 bugün idrar yaptim negatif şu beta hcg bundan pek anlayamadm

Kan testinde bu çıktı 8.0 yani kist var bende onun için kontrole gittim 2 gün önce kan testi istedi internetten indirip baktım sonucu daha doktora göstermedim.. Son adetim 7 mayis.. SöylE yazıyo en altta beta hcg < 8.0 bugün idrar yaptim negatif şu beta hcg bundan pek anlayamadm
canım çoğu idrar testi hcg 20 olduktan sonra ölçüyor arkasında yazar genelinin hassasiyet derecesi moralini bozma çok normal yaşadığın durum 2 gün sonra idrar da da çıkacaktır ;)

Fotograf koysana beta hcg sonuclarına. Seninkide benim gibi yeni bir gebelik olabilir

Back
X