inşallah canm :) bende 7 aylık evliyim daha. yaş kaç ben hem yaşıtım hemde ilk bebeği olanları görünce daha bi mutlu oluyorm
27 yasındayım :) tam zamanı sankiii. Sen kac yasindasınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canm :) bende 7 aylık evliyim daha. yaş kaç ben hem yaşıtım hemde ilk bebeği olanları görünce daha bi mutlu oluyorm
gözünüz aydın :) daha üç gün var o değer gayet normal bugün değil yarın ver her gün iki katına çıkması lazım
ay bnde 27 yuppi27 yasındayım :) tam zamanı sankiii. Sen kac yasindasınnn
merhaba canım, bende adetime 4 gün kala test yaptım çizgiler çıktı deliye döndüm. hemen gittim kan verdim heyecandan. kaç çıktı hatırlamıyorum şimdi ama düşük çıkmıştı. doktor bana adetin kaç gün gecikti dedi utandım daha 4 gün var demeye 2 gün gecikti dedim Sonra bu değerler çok düşük yarın gel bidaha yapalım demişti. bir gün sonra gittim 100 falan olmuştu. aniden yükseliyorlar.
ay bnde 27 yuppi
Benim başıma gelmedi ama arkadaşım adeti geçtikten 3gun sonra gitti değeri 90 çıkmıştı iki gün sonra tekrar gitti 500 yüzü geçmişti bthcg yükselen bi değer sıkıntı yapma benceHerkese merhaba,,
Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın
Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)
Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.
Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?
Dualarınızı bekliyorum .Allahım isteyen hic bir anneyi kucağı boş bırakmasın ..
takip edicem konunu canm bakalım artcakmı ikimizinde umarm artarYaaa cok iyi denk gelmiss
Yok canım üzülmüyorum hersey Allahtan hayırlı olan neyse onu nasip etsin:) doktor yarın istedi sonra gene 10 gün sonra istedi ..
Hayırlı olsun bu süreç gerçekten heyecanlı oluyor.
Çok erken öğrenmenin dezavantajlarını yaşıyosun :)
Kadın doğum doktorları keseyi hatta kalbi görmeden hamile muamelesi bile yapmıyor.
Bence ucuz testlerle de takip edebilirsin.
Hcg değeri arttıkça testin koyulaşacaktır
Sende bana yazarsin canım merak ederim :)takip edicem konunu canm bakalım artcakmı ikimizinde umarm artar
Ben adetime 5 gun kala beta hcg 15 iken öğrendim :) gebelik testinde çooooook silik çıkıyordu ertesi gün 30 oldu sonra git gide arttı şükür. :) Allah hayırlısını versin bütün gebelikler de deger düşükten başlar sorun olmazsa niye artmasın :)Herkese merhaba,,
Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın
Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)
Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.
Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?
tamam canım belirtilerin varmı hiç :)Sende bana yazarsin canım merak ederim :)
ay böyle mesjlar bizede umut oluyor. benmde adetim yarın dün test yaptm 42.3 cıktı bakalım artar insallah sağlıklı bi şekldeBen adetime 5 gun kala beta hcg 15 iken öğrendim :) gebelik testinde çooooook silik çıkıyordu ertesi gün 30 oldu sonra git gide arttı şükür. :) Allah hayırlısını versin bütün gebelikler de deger düşükten başlar niye artmasın :)
Gebeliği erken öğrenmenin en büyük sıkıntısı yok kese gözüksün yok kalp atışı duyulsun. Haftalar geçmiyor :) bak benimki doğdu 5. Ay doldu bile haftalar geçmezken bir bakıyorsun doğmuş bileay böyle mesjlar bizede umut oluyor. benmde adetim yarın dün test yaptm 42.3 cıktı bakalım artar insallah sağlıklı bi şeklde
canım allah analı babalı buyutmeni nasip etsin :)Gebeliği erken öğrenmenin en büyük sıkıntısı yok kese gözüksün yok kalp atışı duyulsun. Haftalar geçmiyor :) bak benimki doğdu 5. Ay doldur bile haftalar geçmezken bir bakıyorsun doğmuş bile
Sagolasin sende sağ salim kucağına alırsın hayırlısı ile inşallah :)canım allah analı babalı buyutmeni nasip etsin :)
Istemsiz gozlerim doldu yazdiklarini okurken. Hayirliysa eger insallah hamilesindir ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu. Simdiden tebrik ederim.Herkese merhaba,,