• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir derdim var

merhaba canım, bende adetime 4 gün kala test yaptım çizgiler çıktı deliye döndüm. hemen gittim kan verdim heyecandan. kaç çıktı hatırlamıyorum şimdi ama düşük çıkmıştı. doktor bana adetin kaç gün gecikti dedi utandım daha 4 gün var demeye 2 gün gecikti dedim :KK70: :KK70: :KK70: Sonra bu değerler çok düşük yarın gel bidaha yapalım demişti. bir gün sonra gittim 100 falan olmuştu. aniden yükseliyorlar.

:anneadayı:Yaaaa cok tatlı:) bende daha 3 gün var deyince doktor sasırdı nasıl anladın bukadar erkenn dedi :)
Bilmiyoki her adet günümüze kadar kendimizi dinliyoruz acaba mi diye:))

Hayırlı olsun bu süreç gerçekten heyecanlı oluyor.
Çok erken öğrenmenin dezavantajlarını yaşıyosun :)
Kadın doğum doktorları keseyi hatta kalbi görmeden hamile muamelesi bile yapmıyor.

Bence ucuz testlerle de takip edebilirsin.
Hcg değeri arttıkça testin koyulaşacaktır

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Dualarınızı bekliyorum .Allahım isteyen hic bir anneyi kucağı boş bırakmasın ..
Benim başıma gelmedi ama arkadaşım adeti geçtikten 3gun sonra gitti değeri 90 çıkmıştı iki gün sonra tekrar gitti 500 yüzü geçmişti bthcg yükselen bi değer sıkıntı yapma bence

Hayırlı olsun bu süreç gerçekten heyecanlı oluyor.
Çok erken öğrenmenin dezavantajlarını yaşıyosun :)
Kadın doğum doktorları keseyi hatta kalbi görmeden hamile muamelesi bile yapmıyor.

Bence ucuz testlerle de takip edebilirsin.
Hcg değeri arttıkça testin koyulaşacaktır

Evet aynen öyle. Bugün dayanamadım evde fazladan ucuz test vardi onla yaptim cizgi var ama silik şekilde. Görünüyor ama koyu değil . Ben test stoğu yapiyim en iyisi :)))

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Ben adetime 5 gun kala beta hcg 15 iken öğrendim :) gebelik testinde çooooook silik çıkıyordu ertesi gün 30 oldu sonra git gide arttı şükür. :) Allah hayırlısını versin bütün gebelikler de deger düşükten başlar sorun olmazsa niye artmasın :)

Ben adetime 5 gun kala beta hcg 15 iken öğrendim :) gebelik testinde çooooook silik çıkıyordu ertesi gün 30 oldu sonra git gide arttı şükür. :) Allah hayırlısını versin bütün gebelikler de deger düşükten başlar niye artmasın :)
ay böyle mesjlar bizede umut oluyor. benmde adetim yarın dün test yaptm 42.3 cıktı bakalım artar insallah sağlıklı bi şeklde

ay böyle mesjlar bizede umut oluyor. benmde adetim yarın dün test yaptm 42.3 cıktı bakalım artar insallah sağlıklı bi şeklde
Gebeliği erken öğrenmenin en büyük sıkıntısı yok kese gözüksün yok kalp atışı duyulsun. Haftalar geçmiyor :) bak benimki doğdu 5. Ay doldu bile haftalar geçmezken bir bakıyorsun doğmuş bile

Kan değerleri 2 günde bir 2 katı artış yapar yerinde olsam pazartesi verirdim zaten değerin artmış olur kese içinde 1500 üstü değer istiyorlar

Herkese merhaba,,

Istemsiz gozlerim doldu yazdiklarini okurken. Hayirliysa eger insallah hamilesindir ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu. Simdiden tebrik ederim.

Back