• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bir derdim var

İki günde bi iki kat artış gösteriyo diye biliyorum
İnşallah Allah hayırlısı neyse onu versin
Bende istiyorum günüme var sabırsızlanıyorum ama hayırlısı diye dua ediyorum
Bekle artık yarın ver dru dinle

Referans aralığı da önemli bazı hastanelerde 0-1 arası iken bazılarında 1-5 arası senin 0-1 ise değerin daha yüksek canım insallah Allah gönlüne göre verir

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Dualarınızı bekliyorum .Allahım isteyen hic bir anneyi kucağı boş bırakmasın ..
Canım ben hamileliğimi regl olmama 6 7 gün kala öğrendim :) beta-HCG 20.71 di galiba. Hayırlı olsun inşaAllah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ❤

Hayırlı olsun. Sakin olun :) ben de beklenen regl tarihime 5 gün kala kan testi yaptırmıştım. Tadını çıkarın. Allah sağlıkla kavuştursun :)

Herkese merhaba,,

Forumu uzaktan takip edenlerden biriydim, bugün sizlerin cevaplarınıza ihtiyacım var.Lütfen konuma yanıt alana kadar taşınmasın

Dün , adetime 3 gün kala bikaç belirtiden şüphelendiğim için hassas gebelik testi yaptım.Ve Şükürler olsun çift cizgiyi gördüm :)

Kan değerlerime baktırmaya gittiğimde beta hcg 8,67 cıktı.Doktor gebelik olduğunu ama çok başında olduğumu 2 günde bir artması gerektiğini söyledi yarın tekrar kan vericem.Belki 3 kere hamileyim dimi dedim doktora :) oda evet ama cok cok erken farketmissin dedi.

Şimdi sorum, benim kadar düşük değerli çıkıp yükselen var mi? 8,67 çok sınırda olduğu için korku var çok fazla. Birde bugün nasıl geçiçek :/
Allahım bu dünyada yiyecek ekmeği varsa onu bana emanet edicektir ama inanın yerimde duramıyorum.. bugün tekrar kan versem mi artış olmuşmudur yarını bekleyeyim mi?

Dualarınızı bekliyorum .Allahım isteyen hic bir anneyi kucağı boş bırakmasın ..
Normalde kaç olması gerekiyor ki hamilelik icin

Maşallah neredeyse bebek dollenmeden yakalayacakmışsınız canım :D sağlıkla gelsin inşallah minnoş :)

Bikac ay once bende ayni telas icindeydim. Bata bir gun kala 19 cikti iki gun sonra emin olmak icin bi daha yaptirdim 30 cikti iki kati artmamisti korktum endise ettim iki gun sonra bi daha yaptirdim 69 cikti rahatladim :anneadayı: şimdi 13 haftalik hamileyim cok şükür :KK200:

Erken gebelik testini doğru bulmuyorum. Çoğu gebelik biz farketmeden sonlanabiliyor. Kaldıki gebeliği bu kadar isteyen biri olarak biraz kafanı rahatlatmalısın. Bu iş kafada bitiyor. Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir.

Merhaba, hayırlısı olsun. İnşaallah sağlıkla devam eder.
Ben kan verdiğimde ilk değerim 41'di. Doktorum tekrarlamamı istedi. 2 gün sonra 127 oldu. 127 çıkan sonucumdan 4 gün sonra 597, ondan 4 gün sonra 2383 oldu.
Evet, gebelik belirtiniz var ama kimyasal da olabilir, henüz çok çok erken. Kendinizi hemen kaptırmayın, çok üzülürsünüz ters bi şey olursa. Başıma 2 kere geldi çünkü. Yükselene kadar kan vermeye devam edin.
Umarım hamilesinizdir :)

Ohoo sen 9 ay nasıl dayanacaksın? Eve usg cihazı alacaklardansın galiba?:KK48:

Merhaba, hayırlısı olsun. İnşaallah sağlıkla devam eder.
Ben kan verdiğimde ilk değerim 41'di. Doktorum tekrarlamamı istedi. 2 gün sonra 127 oldu. 127 çıkan sonucumdan 4 gün sonra 597, ondan 4 gün sonra 2383 oldu.
Evet, gebelik belirtiniz var ama kimyasal da olabilir, henüz çok çok erken. Kendinizi hemen kaptırmayın, çok üzülürsünüz ters bi şey olursa. Başıma 2 kere geldi çünkü. Yükselene kadar kan vermeye devam edin.
Umarım hamilesinizdir :)
Cok tesekkür ederimm evet cok kaptırmak istemiyorum ilk olduğundan bu telaşım :) umarımm.. cok sagolun

Kan değerleri 2 günde bir 2 katı artış yapar yerinde olsam pazartesi verirdim zaten değerin artmış olur kese içinde 1500 üstü değer istiyorlar

Evet eşimde pazartesi ver diyor sanırım beklcem. Bosuna acele edip te kafaya takmak istemiyorum

Bikac ay once bende ayni telas icindeydim. Bata bir gun kala 19 cikti iki gun sonra emin olmak icin bi daha yaptirdim 30 cikti iki kati artmamisti korktum endise ettim iki gun sonra bi daha yaptirdim 69 cikti rahatladim :anneadayı: şimdi 13 haftalik hamileyim cok şükür :KK200:

Ya ne güzel darısı basıma.. Allahımm saglıkla kucagina almayı nasip etsin :)

Back
X