Güya icralik olan arkadasin bizi kandirmasi.

Gidermiydiniz?

• Ankete Katılan
    132
Sırf gelinde altın takın diye gelmenizi istemişlerdir. İletişimi tamamen kesip hayatınızdan böyle kişileri çıkarmak daha doğru olur bence.

Borcu geri ödediler mi?
Ben olsam asla gitmem.eger Borcu odemediyseler o araciya deyin önce bana olan borcunu ödesin sonra beni beklesin nasıl deyin nasıl utanmaz insan bunlar ya

Böylelerinin haberi dahi gelmesin bence kulağınıza,eşin kendine gelsin bi
Neyin vicdanı bu? Daha borcu da ödememiş
Yalanla takı alan sanıyormusun ki bebeğine harcasın oraya takıcağına al o parayı git gönlünce harca misssss

Böylelerin soyu tükenmiyor bir türlü
Yok bizimki cicek degilde parlayan altin seyleri tercih ediyorlar

Ama siz de kandırılmak namına ne lazımsa yapmışsınız hala da acaba gitsek mi diyorsunuz. Daha fazla kandırılabilmek için gidebilirsiniz tabi ki galiba alan memnun satan memnun burda
Kari koca Cok safsiniz. Bu minnoslukla sizi daha Cok üzerler
Karı koca İki günde bir dolandırırlar sizi saflığın da bir sınırı olmalı ama
Nebilim ya. Gitmeyi canim istemiyordu kesinlikle ama saf oldugumu düsünmedim aslinda

ya bide diger arkadaslari da "dolandirdi" ama onlar gayet gitmisler. Zaten onu duyunca esim demeye basladi gitsek mi acaba diye de. Neyse

Sagolun KK hanimlar sayenizde gözüm gönlüm acildi iyiki varsiniz

O durumun altina hayirli olsun artik borcuda verirsiniz yazardim.yapmisligim var

Sen bu kocana dikkat et evde yatirim tutma

Resmen dolandırılmış,keklik gibi avlanmişsiniz.Gitmek söyle dursun paramı almaya bakar.Sonra selamı sabahı keserdim.Esim hâlâ görüşmek isterse saflığına doyma diye onuda yanlarına gönderir akıl ve ruh sagligimi korurdum

Uuuu cok pis cirkeflesirdim, birikimimizi alıp esıne bılezik takacak olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…