• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güya icralik olan arkadasin bizi kandirmasi.

Gidermiydiniz?

• Ankete Katılan
    132
Yok dogumdan önxe esime "sakin ceyrek takma geri ödeyemem vallah" demis 😅

2-3 Kisiden borc istemis dedigim kisiden biri bizim ortak arkadasdi. O da kizin durumunu görmüs ve yinede gitmisler ziyarete. Esimin de cocukluk arkadasi toz konduramiyor, öbür arkadas da gidinxe ikilemde kaldi.
Karı koca garipsiniz ya resmen dolandırıcıldığınız şahısın doğumuna gitmeyi bırak hala görüşüyor olmanız bile inanılmaz. Evet evet gidin. Üstüne bir daha dolandırılan da tam olsun

Sadece sizin kocanız için söylemiyorum bütün erkekler çok saf. Asla karşı tarafın niyetini anlayamıyorlar. Hadi kendileri anlamıyorlar, eşleri anlatınca da inanmıyorlar. Bu insanlar sizin arkadaşınız filan değil. Baya baya yüzünüze gülüp sizi sömürüyorlar. Sakın gitmeyin bebek görmeye.

Diger ortak arkadasiniz hobi olarak dolandirilmayi tercih ediyor olabilir diye siz de gitmek zorunda misiniz? 😂

Giderseniz de bizim para en son bilezik olmustu sizde, simdi size altin gelmistir o da bize para olsun hadi bekliyorum diyin. Millet almaktan utanmaz, bizim insanimiz borcunu geri istemekten cekinir 🤦🏻‍♀️

Bi kismini ödemis sadece. Dogum olali (3ay) hic ödeme yapmamis. Bi kac kisiye daha borclandigindan e tabi bide bebek masrafi ödeyememsini anlayabiliyorum, benim zoruma giden yalan söylemesi. Borc alip altin almak bana dogru gelmedi.
Siz niye hala muhatap oluyorsunuz ki! Kendinize saygınız varsa uzak durun. Verdiğiniz borç büyük bir miktar değilse bırakın başınızın gözünüzün sadakası olsun. Onlardan kurtardığınıza sayın.

gunescicegi gunescicegi esinde sende cok iyi niyetlisiniz. Iyi niyet guzeldir ama dozu kacinca ne yazik ki boyle yuzsuzlere gun doguyor. Ortada bir arkadaslik yok, bir tarafin iyi niyeti diger tarafin yuzsuzlugu var. Boyle insanlarla arkadaslik yapilmaz. Paranizi alin ki umarim alabilirsiniz sonrasinda gordugunuz yerde yolunuzu degistirin.

Hayirli aksamlar herkese, okuyan herkes fikrini yazarsa cok sevinirim 🙏🏻

Esimin bir arkadasi var. Kendisi bizden bir ay sonra evlendi.

Dügünden bi kac ay önce kizla tanistim. Hep beraber güzel zamanlar gecirdik.

Ama dügünümüze geldiklerini inanin dügün Kamerasini izledikten sonra farkettim. Hic yanimiza gelip bi hayirli olsun demediler.

Onlarin dügününde biz sagdiclik yaptik. Inanin cok kosturduk. Olsun dedik arkadasiz.

Onlarin evine gittik güzel bir Hediye aldim.

Sonra biz haliyle onlarin gelmesini bekledik.

Gelmediler. Bu sefer aradik davet ettik yine gelmediler.

Esim arkadasina sordu niye gelmiyorsunuz diye "durumumuz cok kötü Ev hediyesi almadan olmaz hersey de cok pahali biliyorsun" demis. Esim demis hediye falan beklemiyoruz, siz gelin. Ama hala gelmediler😂

Sonra Arkadas bizden borc para istedi. Icralik oldugunu söyledi, eger borcunu ödemezse eve haciz gelecegini söyledi.

Esim biriktirdigimiz parayi gönderdi. Bu cok zoruma gidiyor 😢

Bir gün sonra ne göreyim. Kiz whatsapp duruma "Canim Kocam iyiki varsin" yazarak Kutunun icinde olan bir Bilezik resim atmis.
Kiza "hayirli olsun, durumunuz düzeldi mi? " diye yazdim. kiz demezmi birikmis param vardi gerisini esim tamamladi. Sonra duyduk ki 2-3 kisiden de borc almis kocasi.

Simdi Kiz dogum yapti.
Arkadasda bizim gelmedigimizi ve gücendigini ortak bi arkadasa söylemis.

Gitmeyi pek canim istemiyor, esim ikilemde.

Siz olsaniz gidermiydiniz?
Eşiniz tam dayaklık

Insallah parayı kurtarırsınız watsaptan konuşturun bari kanıt olsun

Senetsiz imzasız kimseye beş kuruş vermeyin yahu vermeyinnnnnnn

Ziyarete gitmek mi? Sanırım farkında değilsiniz ama arkadaş sizi dolandırmış basit bir yalan değil baya baya dolandırılmışsınız. Olay çıkarıp yaptıklarını yüzlerine vurmalıydınız daha ilk öğrendiğiniz andan. Siz bir de gücendiler gitsek mi diyosunuz. Gidin çocuğa bir çeyrek de takın hatta:işsiz::KK67:
Bende diyecektim bunlar dolandirici resmen

gunescicegi gunescicegi esinde sende cok iyi niyetlisiniz. Iyi niyet guzeldir ama dozu kacinca ne yazik ki boyle yuzsuzlere gun doguyor. Ortada bir arkadaslik yok, bir tarafin iyi niyeti diger tarafin yuzsuzlugu var. Boyle insanlarla arkadaslik yapilmaz. Paranizi alin ki umarim alabilirsiniz sonrasinda gordugunuz yerde yolunuzu degistirin.
Evet fazla iyi niyetliyiz dogru söylüyorsun, böyle bi tecrübe hic yasamadik. Insallah geri kalanini verir.

belki onların paraları geri ödenmiştir?
Ödememis sormustu esim

paranın miktarını neden söylemiyosunuz ben çok merak ettim. şimdi her türlü kötü ama 20 30 binle 2-3 bin de bir değil birinde insanın içi hiç soğumaz :)

ayrıca sizi birkaç kez daha temizinden dolandırır bunlar kesin bilgi.

resmen kalpazanlar.

ve duruma bilezik atma durumunu geçen gün arkadaşımın arkadaşı da yapmış öğlen kahve içerken gösterdi arkdaşım güldük baya bi var böyle tipler üstelik bu kadın öğretmen şaka gibi.

Back
X