- 5 Ekim 2020
- 13.596
- 36.457
- 548
- 36
- Konu Sahibi gunescicegi
-
Cok asiri iyi niyetliŞimdi yazdıklarınızı siz degilde başkasi yazmışta sizden fikir istiyormuş gibi okuyun.
Siz o fikir isteyene ne cevap verirdiniz?
Kocaniz biraz değişik mi? Saf mı? Așırı iyi niyetli mi? Anlayamadim
Yüzünün yumusagindan.... Diye başlayan atasözünün vuku bulmuș hali
Bu kocadan daha çok cekersiniz,sorun kocanizCok asiri iyi niyetli
Cocukluk arkadasi toz konduramiyor
Aynen, o kadar kurnaz ki esime icraligim diyor baska türlü borc vermezdi esim. Parayla baska planlarimiz vardi. Icralik deyince vicdan yapti.Bu kocadan daha çok cekersiniz,sorun kocanizSiz isteseniz verecek mi acaba,ben olsam kapıya dayanır alırım parami.Benden borc alacak,esine bilezik takacak yok ya. Mevzu 2 kuruşluk bilezik değil,salak yerine koyulmak.
Kiz Pamuk sen iste yeterki, arkadas oluruz tabiki sana feda olsun altinlarBenim niye böyle saf "arkadaslarim" yok..biraz altin kenara atardim..
Plânınız vardı bir de. Eşiniz size sormadan,nasıl hareket eder. Asla gitmem bebek memek görmeye,bu arkadaşa laf etsen kocan sana darılır. Adam evliliği daha kavrayamamış,sizin fikrinizi de önemsemiyor. Çocukluk arkadaşıymış pehAynen, o kadar kurnaz ki esime icraligim diyor baska türlü borc vermezdi esim. Parayla baska planlarimiz vardi. Icralik deyince vicdan yapti.
Bilezik icin 2-3 kisiden borc daha almis dedigimizden biri bizim ortak arkadas. Onlar bebek görmeye gidince esimde acaba gitsek mi ki demeye basladi son günler.
Ben olsam asla gitmezdimHayirli aksamlar herkese, okuyan herkes fikrini yazarsa cok sevinirim
Esimin bir arkadasi var. Kendisi bizden bir ay sonra evlendi.
Dügünden bi kac ay önce kizla tanistim. Hep beraber güzel zamanlar gecirdik.
Ama dügünümüze geldiklerini inanin dügün Kamerasini izledikten sonra farkettim. Hic yanimiza gelip bi hayirli olsun demediler.
Onlarin dügününde biz sagdiclik yaptik. Inanin cok kosturduk. Olsun dedik arkadasiz.
Onlarin evine gittik güzel bir Hediye aldim.
Sonra biz haliyle onlarin gelmesini bekledik.
Gelmediler. Bu sefer aradik davet ettik yine gelmediler.
Esim arkadasina sordu niye gelmiyorsunuz diye "durumumuz cok kötü Ev hediyesi almadan olmaz hersey de cok pahali biliyorsun" demis. Esim demis hediye falan beklemiyoruz, siz gelin. Ama hala gelmediler
Sonra Arkadas bizden borc para istedi. Icralik oldugunu söyledi, eger borcunu ödemezse eve haciz gelecegini söyledi.
Esim biriktirdigimiz parayi gönderdi. Bu cok zoruma gidiyor
Bir gün sonra ne göreyim. Kiz whatsapp duruma "Canim Kocam iyiki varsin" yazarak Kutunun icinde olan bir Bilezik resim atmis.
Kiza "hayirli olsun, durumunuz düzeldi mi? " diye yazdim. kiz demezmi birikmis param vardi gerisini esim tamamladi. Sonra duyduk ki 2-3 kisiden de borc almis kocasi.
Simdi Kiz dogum yapti.
Arkadasda bizim gelmedigimizi ve gücendigini ortak bi arkadasa söylemis.
Gitmeyi pek canim istemiyor, esim ikilemde.
Siz olsaniz gidermiydiniz?
Kiz Pamuk sen iste yeterki, arkadas oluruz tabiki sana feda olsun altinlar
Yılın safı ödülünü size ve eşinize veriyoruz güle güle kullanınHayirli aksamlar herkese, okuyan herkes fikrini yazarsa cok sevinirim
Esimin bir arkadasi var. Kendisi bizden bir ay sonra evlendi.
Dügünden bi kac ay önce kizla tanistim. Hep beraber güzel zamanlar gecirdik.
Ama dügünümüze geldiklerini inanin dügün Kamerasini izledikten sonra farkettim. Hic yanimiza gelip bi hayirli olsun demediler.
Onlarin dügününde biz sagdiclik yaptik. Inanin cok kosturduk. Olsun dedik arkadasiz.
Onlarin evine gittik güzel bir Hediye aldim.
Sonra biz haliyle onlarin gelmesini bekledik.
Gelmediler. Bu sefer aradik davet ettik yine gelmediler.
Esim arkadasina sordu niye gelmiyorsunuz diye "durumumuz cok kötü Ev hediyesi almadan olmaz hersey de cok pahali biliyorsun" demis. Esim demis hediye falan beklemiyoruz, siz gelin. Ama hala gelmediler
Sonra Arkadas bizden borc para istedi. Icralik oldugunu söyledi, eger borcunu ödemezse eve haciz gelecegini söyledi.
Esim biriktirdigimiz parayi gönderdi. Bu cok zoruma gidiyor
Bir gün sonra ne göreyim. Kiz whatsapp duruma "Canim Kocam iyiki varsin" yazarak Kutunun icinde olan bir Bilezik resim atmis.
Kiza "hayirli olsun, durumunuz düzeldi mi? " diye yazdim. kiz demezmi birikmis param vardi gerisini esim tamamladi. Sonra duyduk ki 2-3 kisiden de borc almis kocasi.
Simdi Kiz dogum yapti.
Arkadasda bizim gelmedigimizi ve gücendigini ortak bi arkadasa söylemis.
Gitmeyi pek canim istemiyor, esim ikilemde.
Siz olsaniz gidermiydiniz?
Yok fikrimi sormustu gönülsüzdüm dogru ama icralik haciz deyince bende kiyamadim. Bilemedik böyle yapacagini ertesi günü resimi görünce sok oldukPlânınız vardı bir de. Eşiniz size sormadan,nasıl hareket eder. Asla gitmem bebek memek görmeye,bu arkadaşa laf etsen kocan sana darılır. Adam evliliği daha kavrayamamış,sizin fikrinizi de önemsemiyor. Çocukluk arkadaşıymış peh
Size gelmeden asla gitmem ben olsam.Aynen, o kadar kurnaz ki esime icraligim diyor baska türlü borc vermezdi esim. Parayla baska planlarimiz vardi. Icralik deyince vicdan yapti.
Bilezik icin 2-3 kisiden borc daha almis dedigimizden biri bizim ortak arkadas. Onlar bebek görmeye gidince esimde acaba gitsek mi ki demeye basladi son günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?