Güya icralik olan arkadasin bizi kandirmasi.

Gidermiydiniz?

• Ankete Katılan
    132
Cok asiri iyi niyetli
Cocukluk arkadasi toz konduramiyor

Cok asiri iyi niyetli
Cocukluk arkadasi toz konduramiyor
Bu kocadan daha çok cekersiniz,sorun kocaniz Siz isteseniz verecek mi acaba,ben olsam kapıya dayanır alırım parami.Benden borc alacak,esine bilezik takacak yok ya. Mevzu 2 kuruşluk bilezik değil,salak yerine koyulmak.

Bu kocadan daha çok cekersiniz,sorun kocaniz Siz isteseniz verecek mi acaba,ben olsam kapıya dayanır alırım parami.Benden borc alacak,esine bilezik takacak yok ya. Mevzu 2 kuruşluk bilezik değil,salak yerine koyulmak.
Aynen, o kadar kurnaz ki esime icraligim diyor baska türlü borc vermezdi esim. Parayla baska planlarimiz vardi. Icralik deyince vicdan yapti.

Bilezik icin 2-3 kisiden borc daha almis dedigimizden biri bizim ortak arkadas. Onlar bebek görmeye gidince esimde acaba gitsek mi ki demeye basladi son günler.

Plânınız vardı bir de. Eşiniz size sormadan,nasıl hareket eder. Asla gitmem bebek memek görmeye,bu arkadaşa laf etsen kocan sana darılır. Adam evliliği daha kavrayamamış,sizin fikrinizi de önemsemiyor. Çocukluk arkadaşıymış peh

Yazdıysanız görmedim ne kadar para kaptirdiniz bu kişilere
Adam sizi resmen dolandırmış, bide çocuk görmeye gitmemişsiniz diye birilerini aracı etmiş. Sizde düşünüyorsunuz gitsek mi diye. Aaa ne münasebet, borcumu alır bidaha şeytan görsün yüzlerini derim. Eşimide sürekli darlarım paramızı al diye.

Ben olsam asla gitmezdim
Borcu vermedilerse paramı da isterdim.
İnsanların durumu zaten ortada kimse kusura bakmasın.

Yılın safı ödülünü size ve eşinize veriyoruz güle güle kullanın

İkili de olacak bir şey yok.
Silerim daha da görmem anmak adlarını.
Milletin birikmiş parasına göz dikip sonra da birikmiş parasına kocam hediye aldı diye yazacak tiplerle yolda bile karşılaşmak istemem.

Size laf taşıyanlara da olayı olduğu gibi anlatır o yüzden muhatap olmuyorum derdim. Net.

Yok fikrimi sormustu gönülsüzdüm dogru ama icralik haciz deyince bende kiyamadim. Bilemedik böyle yapacagini ertesi günü resimi görünce sok olduk

Siz iyi misiniz? Ortalığı birbirine katacağınız yerde halen masum masum “doğuma gitsek mi kararsızım” diyosunuz. Eşinizi ve sizi kekliyolar resmen, kim bilir arkanızdan neler diyolardır…

Ayrıca hiçbir arkadaşıma borç vermem fazla vur ensesine al lokmasını insanlarsınız…

Size gelmeden asla gitmem ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…