Güvensizlik

Durusu87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
1
0
36
Tekirdağ
En yakin dostum bildiğim insanın aslında tam bir yalancı olduğunu arkamdan söylediği lafları gördügümde dünya başıma bı yıkıkdı arkadaşlıga çok fazla önem verdigimi anladim ufak testler sonunda bütün arkadaşlarımla arkadaşlığımı bitirdim başta çok mutluydum geç olsada tanımıştım arkadaşlarımı ama bu güvensizlik yeni arkadaş bulmamı çok etkiliyor artik yanlızliktan çok sıkıldım dertleşecek arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama yapamıyorum

Güvensizlik, işte insanlar arasında en kötü olan şeydir. Güvensizlik ikiye ayrılır benim için. Birincisi, kendini başkaları gibi sanmak, ikinciside senin anlattığın gibi, aldatılmak, sen ona canını bile verebilecekken o senin kuyunu kaymaya çalışır, arkandan atar tutar, yüzene dostça güler, arkadan en kötü düşman fastıyla sana zarar verir. eskilerin bir değişi vardır beş parmak bir değil, her insanda bir değil insanlara mecbur güveneceksin, yada güveniyormuş gibi davranacaksın. buna en güzel örnek annedir. annene anlat derdini sıkıntını insanlar o kadar kötü olmuş ki herkez birbirinin kirli çamaşırlarını arar olmuş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…