Bu durumda önce böyle bir şeyle karşılaşınca göstereceğin tavrı çöz, eğer ben bunu kaldırabilirim başkalarına baksın ayrılmam diyorsan da bu fikri içselleştir kendinde ve aklına geldiğinde de baksaydı bile ayrılmayacaktım diye kendine tekrarla.Bilmiyorum kafam cok karisik 1 2 yil onceki konuyu acincada ben sorunlu olarak gozukuyorum ama bi taraftanda guvenemiyorum bi taraftanda kuruntu mu yapiyorum diyorum
Diyelim ki o kızların hepsini çok beğenip ekledi görüşmek istedi ama bir şey olmamış iki yıl gecmiş
Demek ki Ada'mın o kızlar ile ilgisi yok
Bir de yani sanal bu belki o kızlar gerçekte erkek
Bu durumda önce böyle bir şeyle karşılaşınca göstereceğin tavrı çöz, eğer ben bunu kaldırabilirim başkalarına baksın ayrılmam diyorsan da bu fikri içselleştir kendinde ve aklına geldiğinde de baksaydı bile ayrılmayacaktım diye kendine tekrarla.
Bilmiyorum ya, çift terapisi tek çare, yoksa çirkinleşerek ayrılabilirsiniz bir iki seneye.Bilmiyorum birisiyle konustigunuda sanmiyorum ama yinede takip etmesi istemli yada istemsiz dusundukce tahammul edemiyorum
Tavrim tabiki belli kaldiramam boyle biseyi ama bugune kadat bi yanlisini gormedim emin olamiyorum dedigi dogru mu degil mi o kadar sene yi cope atmak istemiyorum eger bu benim kuruntumsa
Bilmiyorum ya, çift terapisi tek çare, yoksa çirkinleşerek ayrılabilirsiniz bir iki seneye.
Takip ederse ne olur
Neye tahammül edemiyorsun
Ada'm yarın çay molasında yanındaki kız ile aynı yerde çay içerse ne olur mesela
Ha bir erkek ha bir kız iş arkadaşı işte cinsiyetinin önemi ne
Tanimadigi kizlari sirf galatsarayli diye neden takip etsin ki acik sacik bide ki ben etmedim dedi ama bilmiyorum
Bilmiyorum sanki bisey olcak konusunca kafamda deli sorular oluyor ben mi cok abartiyorum
Bu twitter meselesi için demedim ama bunu, genel kıskançlık için dedim iki taraf için de... Emin olun o konuda sorun var ikinizde de.Ona gore suan bi sorun yok ben takiyorum kafaya sadece bunlari
Yukarıda da sordum doktor ne dedi
Ben senden çok büyüğüm ve buradan bakınca çok büyük sıkıntı gibi geliyor davranışın
Yani Adam otobüse binince kartı bitse bir kızdan rica etse ömrü billah unutmazsın gibi
Elif var burada onu hatırlattın bana bilmiyorsan bak bir konularına
Okulda asistan olan eşi sınavda kızlara silgi verdi diye olay yaratmıştı
Bu twitter meselesi için demedim ama bunu, genel kıskançlık için dedim iki taraf için de... Emin olun o konuda sorun var ikinizde de.
Ben her konuda boyle en ufak biseyi takip abartiyorum doktor bunun anksiyete kaygi bozuklugu olup bunun benim elimde olmadigini soyledi ilac tedavisi verdi duzenli kullanmami soyledi
Yok bilmiyorum nasil bulabilirim.O kadar da degil baya abarti oda.
Anladim haklisiniz ama o benim kadar degil ben erkeklerin icindede calistim sorun yapmadi hic o benim gibi degil
Tedavini aksatma
Gerekirse sık görüş doktorla bu takıntılar ömrünü yer bitirir
Elif in adı da Elif de böyle alt çizgili vs son sayfalarda bile olabilir konuları