Hanimlar benim 8 yillik bi iliskim var daha öncede baska konular acmistim.En ufak seyi bile kafaya takan biriyim bunun icin doktora gittim anksiyete kaygi bozuklugu oldugunu ögrendim.8 yillik iliskimizde karsi cinsle konusmamiz hep yasak oldu birbirimize ikimizde istemedigimiz icin.Ve ben cok kiskanc bir insanim.
Bu 8 yil icinde illaki kavgalarimiz oldu bu kiskanclik yuzunden benim universitede ders icin facebooku acip kapatmak istememem bunun sonucunda ayrilmamiz onun uniye gitmeden universite sinavi icin kampta facede uzun bir masada ogrencilerin resmini gorup neden yaninda kiz oturup baska yere oturmamasi benim en yakin arkadasim ve sevgilisiyle okey oynamam arkadasimin sevgilisinin arkadasi da vardi sadece okey oynamam sevgilimin bunu ögrenmesi benden habersiz ders icin uniden kizi telefonuna eklemesi soylemeyi unutmasi beni faceden ekleyen birini merak edip aratmam onun gormesi vs vs boyle seyler..
Simdi benim sorunum su erkek arkadasimin tweeteri vardi ve uzun zamandir bakmiyordum baktigimdada 15 20 kizin takip edildigini gordum ve kiyamet kopmustu kendisi galatasarayli muhabir kizlarida takip etmis unlu olduklari icin sayfada haber oldugu icin sorun yapmadim onlar muhabir diye takip ediyorum dedi digerleride galatasarayli kizlardi ve tweeterin kendi kendine takip ettigini soyledi netten arastirdim varmis oyle bisey ondan sonra aradan 6 7 ay gecti tekrar tweeter actim ben dedi yine girdik birbirimize neyse tabi artik bu konu bende guvensizlik olusturdu ve hep bu konuyu acip kavga etmeye basladim takinti oldu bende.
Facesine girdigimdede messengerda bi kiz ismi gordum tanimiyorum askimm dedi yemin etti universiteden asistanin numarasi olabilir diye annemin babamin uzerine yemin ederim ekmek kuran carpsin dedi ve butun hesaplarini kendi kapatti bende kapattim sen kapatma bakmak istersen dursun dedi.Ama boyle istemsiz takip vb hep mi bunun basina gelir.
Simdi ise basladi markete iki kere gittim yanina bir tanede kiz calisiyor orda yuzugumuz var parmaginda takiyor falan filan benise ogrendiler is yerindekiler ikinci gunden aslinda bi yanim cok guveniyor bi yanim guvenmiyor ama ben cok sevmeme ragmen bende hep bi guvensizlik var sizce ben mi cok abartiyorum takintiliyim ?? lutfen yardim edin hergun dusunmekten kafayi yiyecem