- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
Uygulamadan neden giriş yapılmıyorGoogle Chrome kullanıp sorunun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamadan neden giriş yapılmıyorGoogle Chrome kullanıp sorunun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz ?
Curly,Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Peki uygulamadan neden hiç girilmiyor? Uygulamasını kullanıyordum ben ama şimdi uygulama sadece beyaz ekran olarak kalıyor. Yeni de güncelledim uygulamayı.Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Evet aynen böyle oluyor uygulamadan girinceCurly,
bir kere daha telefonlarda benzer bir sorun yaşamıştık hatırlarsan, yine tarayıcı kaynaklı böyle bir uyarı mesajı veriyordu.
Görsel arşivimde saklamışım, o zaman da yine güvenlik uyarısı çıkıyordu.
Eki Görüntüle 2141647
Problem yaşayanlar tekrar deneyebilir mi?
Suanda bndedr duzeldi sanirim yukarda kilit isareti acikti kapandi artikProblem yaşayanlar tekrar deneyebilir mi?
Uygulama düzeldi, teşekkürler :)Browser üzerinden veya uygulama üzerinden sorun yaayanlar tekrar deneyebilir mi?
Uygulama yı kaldırıp tekrar kurmaniz gerekebilir.
Malesef web sayfasi yok diyorBrowser problemi yaşayanlar ? Sizde durum düzeldi mi ?
Bende dün gece düzelmişti kilit işareti açıktı ama bugün o da kapanmış teşekkürlerBrowser problemi yaşayanlar ? Sizde durum düzeldi mi ?