Güvenlik uyarısı

Bildiğim kadarıyla uygulamadan da girseniz aynı oluyor netten girin aynı şey ;) uygulama kaldırılmıştı en son site değiştiğinde

Benim hala güvenlik sorunu fln diyo, habit browser benimki. Tel Huawei . Tel güncelleme yaptiktay sonra oldu.

Curly kim yaw, ilk defa gördüm :)site sorun cozucusu admin mi.senelerdir bu alemdeyim karsilasmadik.

Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Curly,
bir kere daha telefonlarda benzer bir sorun yaşamıştık hatırlarsan, yine tarayıcı kaynaklı böyle bir uyarı mesajı veriyordu.
Görsel arşivimde saklamışım, o zaman da yine güvenlik uyarısı çıkıyordu.

IMG_0662.webp

Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Peki uygulamadan neden hiç girilmiyor? Uygulamasını kullanıyordum ben ama şimdi uygulama sadece beyaz ekran olarak kalıyor. Yeni de güncelledim uygulamayı.

Samsung kendi tarayicisinddan tum sorunlar devam ediyor. Chrome dan da denedim yine ayni guncellemedede sorun yok bilemedim. Su an bile yazdigim yer ins dogrudur. Hepsi birbirine girmis durumda cunku :):):)

Back
X