Güvenlik uyarısı

Uç dört gündür kadınlar kulübüne bu uyarı yüzünden giremiyorum. Uygulamasını acamiyorum zaten hiç. Site üzerinden girmek istediğimde bu uyarı çıkıyor yardımcı olur musunuz

Uç dört gündür kadınlar kulübüne bu uyarı yüzünden giremiyorum. Uygulamasını acamiyorum zaten hiç. Site üzerinden girmek istediğimde bu uyarı çıkıyor yardımcı olur musunuz
Bazen bana da geliyor öyle uyarı,
Youtube'da ona çözüm videosu buldum, dediklerini yaptım , büyük oranda halloldu.
Ara ara hala yapıyor, Türk usulü çözüyorum, kapat aç :KK53:

Peki hepinize birşey soracağım, güvenlik uyarısı hangi tarayıcıdan girdiğinizde çıkıyor?
Siteye Google üzerinden mi yoksa KK uygulaması üzerinden mi giriyorsunuz?
Sorunun direkt siteyle alakalı değil de uygulama veya kullanılan tarayıcıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, tabii Curly yoğunluğu geçince size daha sağlıklı bir açıklama yapacaktır.
Ben samsung internetten giriyorum samsungun kendi tarayıcısı

uygulamadan ben de gıremıyorum kk ya
web sıtesı yok dıyor

Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz

Selam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Benim telefonumda hep günceldir ama kaç gündur bu sorunu yaşıyorum :110:

Peki hepinize birşey soracağım, güvenlik uyarısı hangi tarayıcıdan girdiğinizde çıkıyor?
Siteye Google üzerinden mi yoksa KK uygulaması üzerinden mi giriyorsunuz?
Sorunun direkt siteyle alakalı değil de uygulama veya kullanılan tarayıcıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, tabii Curly yoğunluğu geçince size daha sağlıklı bir açıklama yapacaktır.
Kk uygulaması kesinlikle açılmıyor beyaz bir ekran çıkıyor sonunda sildim uygulamayi

Screenshot_20180429-201923.webp

Şimdi şöyle şeyler olmaya başladı sayfayı bir kaç sefer yenilemem gerekiyor :olamaz:

Google Chrome kullanıp sorunun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz ?

Evet problem samsung un bazı modellerinde oluyor ve sadece samsung un kendi tarayıcısında meydana geliyor.

Evet problem samsung un bazı modellerinde oluyor ve sadece samsung un kendi tarayıcısında meydana geliyor.
Bu konuda napabiliriz bir çözümü var mı chrome veya başka tarayıcı kullanmak istemiyorum.
Samsung internet gayet sade ve hızlı bir tarayıcı :110:

Back
X