- 1 Aralık 2014
- 305
- 301
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen bana da geliyor öyle uyarı,Uç dört gündür kadınlar kulübüne bu uyarı yüzünden giremiyorum. Uygulamasını acamiyorum zaten hiç. Site üzerinden girmek istediğimde bu uyarı çıkıyor yardımcı olur musunuz
Başka bi konuda görüp bende bu konuyu görmeden konu açtım demin.bendede var o sorunUç dört gündür kadınlar kulübüne bu uyarı yüzünden giremiyorum. Uygulamasını acamiyorum zaten hiç. Site üzerinden girmek istediğimde bu uyarı çıkıyor yardımcı olur musunuz
Uygulaması mi var sitenin. Aa hiç bilmiyordum. Sürekli uyarı verip duruyor. Dün yorum yapamadım bir ara.
Evet play storedan indirebilirsinizUygulaması mi var sitenin. Aa hiç bilmiyordum. Sürekli uyarı verip duruyor. Dün yorum yapamadım bir ara.
Baktım az önce açılmıyor. Bembeyaz bir görünüm oluyor hepsi buEvet play storedan indirebilirsiniz
Aynen uygulamada beyaz görüntü var sadece açılmıyorBaktım az önce açılmıyor. Bembeyaz bir görünüm oluyor hepsi bu
Genel bir problem herhalde. Bir haftadır böyle.Aynen uygulamada beyaz görüntü var sadece açılmıyor
Ben samsung internetten giriyorum samsungun kendi tarayıcısıPeki hepinize birşey soracağım, güvenlik uyarısı hangi tarayıcıdan girdiğinizde çıkıyor?
Siteye Google üzerinden mi yoksa KK uygulaması üzerinden mi giriyorsunuz?
Sorunun direkt siteyle alakalı değil de uygulama veya kullanılan tarayıcıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, tabii Curly yoğunluğu geçince size daha sağlıklı bir açıklama yapacaktır.
Benim telefonumda hep günceldir ama kaç gündur bu sorunu yaşıyorumSelam
Anladigim kadariyla sorun samsung telefonlarin browserindan girince oluyor.
Benim samsung browserim guncel ve sorun yasamiyorum. Samsung browserinizi guncelleyip deneyebilir misiniz
Kk uygulaması kesinlikle açılmıyor beyaz bir ekran çıkıyor sonunda sildim uygulamayiPeki hepinize birşey soracağım, güvenlik uyarısı hangi tarayıcıdan girdiğinizde çıkıyor?
Siteye Google üzerinden mi yoksa KK uygulaması üzerinden mi giriyorsunuz?
Sorunun direkt siteyle alakalı değil de uygulama veya kullanılan tarayıcıyla alakalı olduğunu düşünüyorum, tabii Curly yoğunluğu geçince size daha sağlıklı bir açıklama yapacaktır.
Google Chrome kullanıp sorunun devam edip etmediğini bildirebilir misiniz ?
Bu konuda napabiliriz bir çözümü var mı chrome veya başka tarayıcı kullanmak istemiyorum.Evet problem samsung un bazı modellerinde oluyor ve sadece samsung un kendi tarayıcısında meydana geliyor.