Güvenlik sorusturmasi

Güvenlik sorusturması gerçekten bu amaçlar için kullanılıyorsa; yazıktır. TSK 'nın başka işi mi kalmadı!

Hah işte tamda bundan korkuyorum ben kesinlikle bisey yapmadım evlendgimzde anlayabilir ancak bir şey yapmadıgmi ama biraz pinpirikli buluttan nem kapıyor böyle bisey çıkarsa zaten ayriliriz kesin ama işte kız kotu çıktı ayrıldı olcak adı bunu istemiyorum ne gibi şeyler çıktı sizn olayda

Kardeşim net şeyler anlatmadı ama onun kaldıramayacağı şeyler olduğunu söyledi çok özel değilse sorabilir miyim o kaldığınız gece birlikte mi oldunuz ki bu kadar çekiniyorsun öğrenmesinden.

Kardeşim net şeyler anlatmadı ama onun kaldıramayacağı şeyler olduğunu söyledi çok özel değilse sorabilir miyim o kaldığınız gece birlikte mi oldunuz ki bu kadar çekiniyorsun öğrenmesinden.
Olmadım kesinlikle zaten ben kalmadim o kaldı o beraber kalırız diye kendi kafasından kurmuş kurmuş ikimiz adına kayıt yaptırmış ben geldgmde de sadece yukarı çıktık onun eşyalarını bırakıp geri indik akşamda gidelim dedi gormedim kavga çıktı snrasnda bitti iliskimiz zaten hatta tam orda onunda kalıp kalmadığını bile bilmiyorum yani ben kesinlikle suçum ve cekindgm birşey yok ama ben bunu nisclima anlatsam bana inanmazki bn olsam bnde inanmazdm şaka gbi durum ki öyle bise y yapsam o gece ortaya çıkacak daha kötü bunun derdine duserdm otel kaydının değil smdi kardesnz evli mi

En fazla gbt ye bakarlar zaten orda herşey çıkıyor

Güvenlik soruşturması, yüzeysel bir soruşturmadır. Adli sicil kaydın ve varsa göz altıların çıkar. Ben 9 kere geçirdim oradan biliyorum.

Sizin için biraz önce kardeşime bu olayı telefon da sordum kardeşim aynen şöyle söyledi bu soruşturmayı istihbarat servisi yapıyor otel olayı çok çok derine inerse çıkar karşısına ama o kadar kimse uğraşmaz korkmasın yüzeysel bir araştırma olur geçer dedi ben o zaman nişanlım daki bazı çekingen tavırlarından şüphelenip çok çok detaylara inmiştim dedi.
Kardeşim evli değil şuan o aslında tek yalanı kaldıramıyor ilişki de tek istediği dürüstlük herkes hata yapar diyor ama sen o kadar hatanı hem gizle hem de sütten çıkmış ak kaşık gibi davran o beni delirtiyor diyor.

Kesinlikle haklı kardeşimiz çok saolun çok tesekkur ederim Allah razı olsun normal bir araştırmada çıkmaz yani öyle mi ben yalan söylemek istemiyorum bu yüzden hiç karıştırma ha cikarsada Allah korusun size anlattığım gibi aynen andtirim inanır inanmaz gunahima girer benimki belki günah olur o günahımi bilir ama tovbemk bilmez bende onun bazı hareketlerinden supheleniyorum benim asker tandgm yokki arastiriyim Allah biraktm tevekkül ediyorum belki olmayacak bundada bir hayr var diycem çok saolun Allah razı olsn

Öyle birşey kayıtlarda çıksa bile eşinin bundan bilgisi olmaz. Boşuna vesvese yapıyorsun. Olmuş bir hata. Ömrünü zehretmeye değer mi? Ülkede onca olay olurken, senin otel kaydından devlete ne ki?

İçiniz rahat olsun çıkmaz şimdi kafanızdan bu düşünceleri atın mutlu olmaya bakın...

Öyle birşey kayıtlarda çıksa bile eşinin bundan bilgisi olmaz. Boşuna vesvese yapıyorsun. Olmuş bir hata. Ömrünü zehretmeye değer mi? Ülkede onca olay olurken, senin otel kaydından devlete ne ki?
Demi haklisiniz çok ben takiniyim biraz da beji de bahane arıyorum bazı herajeteri hoşuma gitmiyor daha nisanamadikda yo yol yakınken eğer boyede birşey çıkıyorsa asirf bu yüzden suçum omadi hade aieme af ettirecek sen evde oturur kız kurusu ourum daha iyi yanı çünkü insanın ağzı torba degi buzumuyor Kim biir ne diyecek arkandan guvenemyrm

Tek derdin bu olsun boşver. Sen Allaha sığın yeter. Hayırlıysa olsun de. İstersen istihareye yat. İstihare ve istişare iyidir. Bu kişi benim için hayırlı olacak mı diye Rabbime sor. İçin rahat edecekse. Boş vesveselerden iyidir. Çok korkuyorsan da bol bol Ayetel Kursi ve İnşirah oku; itibarım sana emanet Rabbim de. Tek bir hata insanın hayatını karartacak olsaydı, kimse sokağa çıkamazdı utancından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…