- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi luzumsuzumm
Sen bızle dalga gecıyorsun 2 gundur herkez aynı seyı dıyor hala cıkcak dıyorsun kafan nerdeAy çok iyinis keşke bende nerde o sans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bızle dalga gecıyorsun 2 gundur herkez aynı seyı dıyor hala cıkcak dıyorsun kafan nerdeAy çok iyinis keşke bende nerde o sans
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Tesekkur ederim rahatladim baya bakmiyoeum çünkü benimkide sütten çıkmış ak kaşık değilmiş çıksa bile bunu yüzüme vuramaz çok saolun yinede :)Hayir cikmaz, meraklanma. Kac Bin tane subay var, hangi birine bakicaklar. Rahat ol. Cok cok ust duzey memurluk olsa hadi dicem bir ihtimal. Adli sicil kaydin, vukuatli nufus ornegi felan bakilir sadece. Hicccc bisey olmaz. Guven bana sekerim
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
benim de eşim subay 5 yıl sevgili kaldık 3,5 yıldır da evliyiz kimse beni sorgulamadı.. yoksa kocam her gün işe gidiyorum ben subayım die beni mi yedi yıllardırMerhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
benim de eşim subay 5 yıl sevgili kaldık 3,5 yıldır da evliyiz kimse beni sorgulamadı.. yoksa kocam her gün işe gidiyorum ben subayım die beni mi yedi yıllardır