• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik sorusturmasi

Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız

yas kac?
erkek arkadasinizin rutbesi ne?
siradan bir er icin kimse bir arastirma yapmaz, sadece subay esleri icin yabanci ulke vatandasi olmama zorunlulugu var sadece. erkek arkadasiniz sizin agzinizdan laf almaya calisiyor olmasin?
kaldi ki oyle bir arastirma varsa da bu sadece adli sicil kaydidir. ki bunu ise girdiginizde, universiteye kayit olurken de isterler.
ve ayrica insan otelde kalmis olamaz mi? nasil bir saflik sizinki?
bizim evde su kesilirdi biz gider otelde kalirdik.
bundan hemen baska mana mi cikar?

Hayir cikmaz, meraklanma. Kac Bin tane subay var, hangi birine bakicaklar. Rahat ol. Cok cok ust duzey memurluk olsa hadi dicem bir ihtimal. Adli sicil kaydin, vukuatli nufus ornegi felan bakilir sadece. Hicccc bisey olmaz. Guven bana sekerim:KK15:

Hayir cikmaz, meraklanma. Kac Bin tane subay var, hangi birine bakicaklar. Rahat ol. Cok cok ust duzey memurluk olsa hadi dicem bir ihtimal. Adli sicil kaydin, vukuatli nufus ornegi felan bakilir sadece. Hicccc bisey olmaz. Guven bana sekerim:KK15:
Tesekkur ederim rahatladim baya bakmiyoeum çünkü benimkide sütten çıkmış ak kaşık değilmiş çıksa bile bunu yüzüme vuramaz çok saolun yinede :)

Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız

Çıkmaz okadar arastirilmiyor yüzeysel olur genelde

benim de eşim subay 5 yıl sevgili kaldık 3,5 yıldır da evliyiz kimse beni sorgulamadı.. yoksa kocam her gün işe gidiyorum ben subayım die beni mi yedi yıllardır :KK70::KK70:

benim de eşim subay 5 yıl sevgili kaldık 3,5 yıldır da evliyiz kimse beni sorgulamadı.. yoksa kocam her gün işe gidiyorum ben subayım die beni mi yedi yıllardır :KK70::KK70:

Yok canm artık arastirma olarak yüz kızartıcı bi suç varmi ona bakılır arkadaş biraz derinlere inmis

Back