- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi luzumsuzumm
Tıbı kayıtlar gorunur onmlı bısy yoksa acıklmax ozele ınmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli derken mesela kullndgmz ilaç tahlil fln cikarmi .s offf yarn konussammi ki onlaTıbı kayıtlar gorunur onmlı bısy yoksa acıklmax ozele ınmez
BAkar da ben misal verdim, misal. Senin GBT'ne falan bakacak, adliyede kaydın kuydun var mı anan baban neci ne iş yapar ona bakacak.Tıbbi kayıtlarında mi görüyorlar ((((
Çok iyi Allah razı olsun derim bide kâğıtta ne cikiyormus yazıyormuş o mu gidip almış kocasını belgeyi sorarsan çok makbule geçer Allah razı olsunBak ben yarın yengem arym sorum evlmrken neyını arstrdalr dıe o anltr bana ben solerım sana yarın nasıl
hakatten cok yasayın bende sabahtan berı bunları dıom anlamıo benım dayı bordo bereleı tımden yarın yengmı aryıp sorcm buryada yazcm nasıl arstrmıslr onu yoksa bu olur heycandan xdBAkar da ben misal verdim, misal. Senin GBT'ne falan bakacak, adliyede kaydın kuydun var mı anan baban neci ne iş yapar ona bakacak.
Amma dert ettin ha.
Evde IŞİD militanı besleyip molotof yapmıyorsanız, çıkmaz bir şey.
Tovbeee Allah korusun gbt de ne çıkıyor biliyormusunuzBAkar da ben misal verdim, misal. Senin GBT'ne falan bakacak, adliyede kaydın kuydun var mı anan baban neci ne iş yapar ona bakacak.
Amma dert ettin ha.
Evde IŞİD militanı besleyip molotof yapmıyorsanız, çıkmaz bir şey.
Ay kocana bısy vermwzler senı arstrrlar bı sakınca yoksa evlen derlerÇok iyi Allah razı olsun derim bide kâğıtta ne cikiyormus yazıyormuş o mu gidip almış kocasını belgeyi sorarsan çok makbule geçer Allah razı olsun
Bolyorum sen hıc ıse gırmedınmı adlıyeden temuz kagıdı almadınmı gbt o ısee alaskına senn yas kac vala bu kafyla gıtın oteldemı kaldın yazıknxdAy kocana bısy vermwzler senı arstrrlar bı sakınca yoksa evlen derler
Evett heyecandan değil kuruntudan olcem(hakatten cok yasayın bende sabahtan berı bunları dıom anlamıo benım dayı bordo bereleı tımden yarın yengmı aryıp sorcm buryada yazcm nasıl arstrmıslr onu yoksa bu olur heycandan xd
Daha ise grmedim da sabıka kaydı yoktur yazısı almstm o mu oluyoeBolyorum sen hıc ıse gırmedınmı adlıyeden temuz kagıdı almadınmı gbt o ısee alaskına senn yas kac vala bu kafyla gıtın oteldemı kaldın yazıknxd
Aranıyor musun, kaçakçı mısın, suç kaydın var mı, toplu eyleme katılmış mısın, katıldıysan eylemin mahiyeti ne falan ona bakıyor. Ablacım senin abi Genel Kurmay Başkanı falan olmayacaksa kimse seni fazla takmaz, söyleyeyim ben sana. GBT'ne bakıp geçecek.Tovbeee Allah korusun gbt de ne çıkıyor biliyormusunuz
O ıste sorun yok yarın devm edelım kocam uyanmadn bende yatım xdDaha ise grmedim da sabıka kaydı yoktur yazısı almstm o mu oluyoe
Anlamıo bacım bu sende uyu bosver xd benm uykmu getrdı xd hadı ıgeclerAranıyor musun, kaçakçı mısın, suç kaydın var mı, toplu eyleme katılmış mısın, katıldıysan eylemin mahiyeti ne falan ona bakıyor. Ablacım senin abi Genel Kurmay Başkanı falan olmayacaksa kimse seni fazla takmaz, söyleyeyim ben sana. GBT'ne bakıp geçecek.
Anan kim baban kim, ailede suç kaydı olan biri var mı varsa adi suç mu ağır ceza gerektiren suç mu ona bakacak. Senin kaldığın otel odasına bakmazlar bile emin ol.
İnşallah inşallah ,Aranıyor musun, kaçakçı mısın, suç kaydın var mı, toplu eyleme katılmış mısın, katıldıysan eylemin mahiyeti ne falan ona bakıyor. Ablacım senin abi Genel Kurmay Başkanı falan olmayacaksa kimse seni fazla takmaz, söyleyeyim ben sana. GBT'ne bakıp geçecek.
Anan kim baban kim, ailede suç kaydı olan biri var mı varsa adi suç mu ağır ceza gerektiren suç mu ona bakacak. Senin kaldığın otel odasına bakmazlar bile emin ol.
Saçmalama.güvenlik soruşturması sicille ilgili bir suç işlerinin diye .Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Gbt deTovbeee Allah korusun gbt de ne çıkıyor biliyormusunuz
ay sen cok yasa bunun yasını bılmemde zeka ortalamsı 05 bence ya bısy dıcem dun den berı cok guzelndılde anlatmozı dusnyorum ısrarla anlmk ıstemyor. Pekı otelde kalrken skln nerdeydı madem buladqr korkcktın ? Sen otelde kalrken anan baban nerdeydı buladar korkuosun tobe ya yqpayaydınGbt de
İlkokulda saçını çekip silgisini çaldığın oğlanlar
Lisede beraber simit yediğin delikanlılar
Otobüste sana yer veren bütün adamlar çıkar....
Hatta kantinci,şoför,rehber öğretmen falan hepsini bulup öttürürler ben sana diyeyim...
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık