• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik sorusturmasi

Bak ben yarın yengem arym sorum evlmrken neyını arstrdalr dıe o anltr bana ben solerım sana yarın nasıl

Tıbbi kayıtlarında mi görüyorlar :KK43:((((
BAkar da ben misal verdim, misal. Senin GBT'ne falan bakacak, adliyede kaydın kuydun var mı anan baban neci ne iş yapar ona bakacak.
Amma dert ettin ha.
Evde IŞİD militanı besleyip molotof yapmıyorsanız, çıkmaz bir şey.

BAkar da ben misal verdim, misal. Senin GBT'ne falan bakacak, adliyede kaydın kuydun var mı anan baban neci ne iş yapar ona bakacak.
Amma dert ettin ha.
Evde IŞİD militanı besleyip molotof yapmıyorsanız, çıkmaz bir şey.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:hakatten cok yasayın bende sabahtan berı bunları dıom anlamıo benım dayı bordo bereleı tımden yarın yengmı aryıp sorcm buryada yazcm nasıl arstrmıslr onu yoksa bu olur heycandan xd

Tovbeee Allah korusun gbt de ne çıkıyor biliyormusunuz
Aranıyor musun, kaçakçı mısın, suç kaydın var mı, toplu eyleme katılmış mısın, katıldıysan eylemin mahiyeti ne falan ona bakıyor. Ablacım senin abi Genel Kurmay Başkanı falan olmayacaksa kimse seni fazla takmaz, söyleyeyim ben sana. GBT'ne bakıp geçecek.
Anan kim baban kim, ailede suç kaydı olan biri var mı varsa adi suç mu ağır ceza gerektiren suç mu ona bakacak. Senin kaldığın otel odasına bakmazlar bile emin ol.

Aranıyor musun, kaçakçı mısın, suç kaydın var mı, toplu eyleme katılmış mısın, katıldıysan eylemin mahiyeti ne falan ona bakıyor. Ablacım senin abi Genel Kurmay Başkanı falan olmayacaksa kimse seni fazla takmaz, söyleyeyim ben sana. GBT'ne bakıp geçecek.
Anan kim baban kim, ailede suç kaydı olan biri var mı varsa adi suç mu ağır ceza gerektiren suç mu ona bakacak. Senin kaldığın otel odasına bakmazlar bile emin ol.
Anlamıo bacım bu sende uyu bosver xd benm uykmu getrdı xd hadı ıgecler

İnşallah inşallah ,

Bişi dicem ya şaka mı bu konu? Konu sahibi yaş kaç meslek ne senin? Ne yapacaklar, sevgiline al bu kız bu otelde kalmış diye liste mi verecekler? Otel kayıtları tutulur, emniyete bildirilir. Emniyet bunu tarar aranan var mı diye bakar. Kimse senin kimle aynı otelde kaldığını umursamaz.

Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Saçmalama.güvenlik soruşturması sicille ilgili bir suç işlerinin diye .
oteldebkalmaknsuc degil;)
özel hayat ayrica

Hayırrr :)))) güvenlik soruşturması denilen şey geçmişte yüz kızartıcı bi suç işleyip işlemediğinize dair bi araştırma sadece.Bunlarda ırza tasaddi,sarkıntılık, kız, kadın ve erkek kaçırmak, fuhşa tahrik, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma,yalan yere tanıklık, yalan yere yemin, hileli iflas suçları filan.Ha bide yasal olmayan yürüyüş protesto yada eylemlere katılıp katılmadığınız.Sizin söylediğiniz şeyse tamamen özel hayatla alakalı ki buda kimseyi ilgilendirmeyecek tabiki :))))

Tovbeee Allah korusun gbt de ne çıkıyor biliyormusunuz
Gbt de
İlkokulda saçını çekip silgisini çaldığın oğlanlar
Lisede beraber simit yediğin delikanlılar
Otobüste sana yer veren bütün adamlar çıkar....
Hatta kantinci,şoför,rehber öğretmen falan hepsini bulup öttürürler ben sana diyeyim...
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık :KK12:

Gbt de
İlkokulda saçını çekip silgisini çaldığın oğlanlar
Lisede beraber simit yediğin delikanlılar
Otobüste sana yer veren bütün adamlar çıkar....
Hatta kantinci,şoför,rehber öğretmen falan hepsini bulup öttürürler ben sana diyeyim...
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık :KK12:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ay sen cok yasa bunun yasını bılmemde zeka ortalamsı 05 bence ya bısy dıcem dun den berı cok guzelndılde anlatmozı dusnyorum ısrarla anlmk ıstemyor. Pekı otelde kalrken skln nerdeydı madem buladqr korkcktın ? Sen otelde kalrken anan baban nerdeydı buladar korkuosun tobe ya yqpayaydın

Back