• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik sorusturmasi

Canım anlıyorum suanki tedirginliği bn yarın sana dönerim cnm bnm ya üzülme cıkmıyacak inşllh ya cıkmaz cnm otelleri arastrmazlar korkma sakın anlatma allh bile kulunu günahını örterken sen kaldıki bişeyde yapmamışsın anlatma hauatın boyunca unutulmaz esinden cekersin içini feah tut
Demi bende öyle dusundm Allah günahını ortmus yine orter diye dusundm ki gerçekten bsey yapmadim yani o.cocukda evli bide smdi yıllar sonra ona gidiyormuş kağıt sen şunlar surda kalmissin ne ayak diye ayyy düşünmek daha istemiyorum:((((( sözü mü bozsam sogudum diyee valla içime öküz oturdu resmen:((

Küçük bir otel hatta bir dönem kapandı cikiyormus herkes öyle diyor :KK43: da nasıl çıkıyor onu bilmiyorum birşey yapsam da içim yanmayacak haksız olcam pinprikli biraz bide hemen uzatır:KK43:
Sacmalama benım dayımda ozel tımde sucun vatmı aılenden bırınde sabıka varmı terrorle baglntn varmı vb vb buyuk seyler aranıo otel sen ordaykn baskn fln yemedıyse karkolda kayıt ypksa cıkmaz yanıs anlma baskn derkn anca o halde cıkr e o da olmastr yanı yengemıde arstrdlar tek senı dıl kısaca akrbrnı fln arıolr oteln cıkcnı sanmm

Ablacım sen güvenlik soruşturmasını çok yanlış anlamışsın. Suç işledin mi işlemedin mi, örgüt üyeliğin var mı falan ona bakıyor askeriye, emniyet.
Yoksa özel hayatın gizliliği diye bir kural var yahu. Adamlara ne, senin fi tarihinde gittiğin otelde kaldığın erkek arkadaşından.
Oldu olacak İnterpol'e devredip hakkında Kırmızı Bülten çıkarsınlar.
Sabıka kaydına, suç geçmişine falan bakacaklar. Ne işleri olur otelle sepetle.
Otel kayıtlarına bakıp suçluları buluyorlarmis bide o zaman o cocukda askerdi izne yanima gelmişti:(( o faln cikarr offf offf :((( tesekkr ederm bu arada

Sacmalama benım dayımda ozel tımde sucun vatmı aılenden bırınde sabıka varmı terrorle baglntn varmı vb vb buyuk seyler aranıo otel sen ordaykn baskn fln yemedıyse karkolda kayıt ypksa cıkmaz yanıs anlma baskn derkn anca o halde cıkr e o da olmastr yanı yengemıde arstrdlar tek senı dıl kısaca akrbrnı fln arıolr oteln cıkcnı sanmm
Yok öyle bisey olmadı yani kalmadim ben gece zaten o kaldı öyle birşey oldu mj da bilmiyorum

Otel kayıtlarına bakıp suçluları buluyorlarmis bide o zaman o cocukda askerdi izne yanima gelmişti:KK43:( o faln cikarr offf offf :KK43:(( tesekkr ederm bu arada
Canım benim. Nasıl söyleyeyim emin olamadım ama hani otelde ahlak masasından baskın yemediysen onları alakadar eden bir sorun yok.
Kimsenin eline de karınız zamanında şurada kalmış burada kalmış diye bir kağıt vermezler. Güvenlik soruşturması temiz der geçer adam.
Fazla kuruyorsun, inan çıkmayacak. Otelleri araştırmalarının nedeni fuhuş ya da uyuşturucu/silah/kumar sebebiyle. Bunlarla bağlantın yoksa, kiminle ne yaptığın onları alakadar etmez. Zaten özel hayatın gizliliğini ihlaldir, aksi durum. Evet onlar görebilir ama açıklayamaz.
Tıbbi kayıtlarını görebilir ama açıklayamaz vs gibi.
Kurma, sen nişanlılığının tadını çıkar. Ortada suç yok ki güvenlik soruşturmasına takılasın.

Üsteğmen belki araştırıyor biz bilmiyoruz bu beni korkutuyor bunu duydugmdan beri uykularm kaçtı:KK43:
Bacım dayım dıorum bordo berelı dıyorum yengem dıyorum hanı bu ıslerı bılyorum normalde bordo berlılet gızlı tutulur hanı ozel tım dıyorum onlar yengemı bukar arastrnadıbustegmnı nıe okadr arstrsn hem ınerpolun senı nıe arstrsn uluslar aradı suc orgtmysun sen senı korkutmus dusme tuza sen busy sakıonmu saklmıon gıbı

Demi bende öyle dusundm Allah günahını ortmus yine orter diye dusundm ki gerçekten bsey yapmadim yani o.cocukda evli bide smdi yıllar sonra ona gidiyormuş kağıt sen şunlar surda kalmissin ne ayak diye ayyy düşünmek daha istemiyorum:KK43:(((( sözü mü bozsam n sogudum diyee valla içime öküz oturdu resmen:KK43:(
Ayy cnm bide adanalısın kıyamm bnde adanalıyık yok ya anltma hiçbişe cıkmaz kabul etmezsi hem unutma arksdasn gtmş senin kimliğinle sen degl:KK4::KK4:

Ayrıca eğer şu durumda çıktı diyelim o ileride eveleneceğin adam olacak ona ark kimliğimle otelde kaldı demen doğru olacak mı ? Gerçeği sen biliyorsun Allah biliyor.. Eşini böyle kandırmak hoş değil benden sana tavsiye oldu da çıktı al karşına açık açık konuş.. Yalan söyleyip bir ömür boyu vcdan azabı çekmekten iyidir.. o_O Bir de zaten siz başkası kimliğmle giriş yapmış dediğinizde koskoca asker adam inanacak mı buna :110:
Güvenlik soruşturmasında Tc ile girsende otel asla çıkmaz için rahat olsun
Yüz kızartıcı bir suç olarak kayda geçmesi lazım.. Otelin kaydı değil jandarma, emniyetin kaydına :KK49:
Çıktı derken ?ne ciktisi zaten yalan söylememek için o konuları acmiyorum hiç h geçmiş geçmişte kaldı bnm içim aama karistmayi çok seviyor:(

Yok artık ya daha ne enteresan şeyler okuyacağız şurada yorum yapmayayım diyorum tutamıyorum kendimi. Bacım senin kafan mı güzel ne alaka askerlik soruşturmasıyla senin eski sewgilinle kaldığın otelden bide adı falan çıkar mı demişsin korkma çıkmaz isteselerde bulamazlar kaç sene geçmiş üstünden öyle hastane otel gibi yerler her önüne gelene bilgi wermez ki bu askerlik şubeside dahil. Sanki çocuk askere gitmeden dur bu seni bekler mi beklemez mi bi araştırma yapalım diyolar Allah Allah. Kötü bi durum kayıp Allah korusun cinayet vs olmadan bulamazlar senin fi tarihindeki fi oteli merak etme

Bacım dayım dıorum bordo berelı dıyorum yengem dıyorum hanı bu ıslerı bılyorum normalde bordo berlılet gızlı tutulur hanı ozel tım dıyorum onlar yengemı bukar arastrnadıbustegmnı nıe okadr arstrsn hem ınerpolun senı nıe arstrsn uluslar aradı suc orgtmysun sen senı korkutmus dusme tuza sen busy sakıonmu saklmıon gıbı
Ben sa
Yok öyle bisey olmadı yani kalmadim ben gece zaten o kaldı öyle birşey oldu mj da bilmiyorum
Seninki seni zarflamış cnm o sen korkup anltasn die bnce

Ayy cnm bide adanalısın kıyamm bnde adanalıyık yok ya anltma hiçbişe cıkmaz kabul etmezsi hem unutma arksdasn gtmş senin kimliğinle sen degl:KK4::KK4:
Ona inanmaz ki o da anadalo anasının gözü yemez onu yalan söyleyemem en kötü her şeyi anlatirim ve biter etrafa artık ne söyler bu beni düşündüyor ailme laf getirmek istemyrm

Bacım cokmaz emın ol. Afedersın fuus yok s
Zarfa dusmedim işte ama çıkarsa işte sen bana yalan söyledim diycek uste cikacak
Cıkmaz korkma bak tedırgın fln davrnma suoelendrme cıkmaz hanı temız kagıdı alıon ya adlıyeden temız dıo buda onn gıbı bısy

Canım benim. Nasıl söyleyeyim emin olamadım ama hani otelde ahlak masasından baskın yemediysen onları alakadar eden bir sorun yok.
Kimsenin eline de karınız zamanında şurada kalmış burada kalmış diye bir kağıt vermezler. Güvenlik soruşturması temiz der geçer adam.
Fazla kuruyorsun, inan çıkmayacak. Otelleri araştırmalarının nedeni fuhuş ya da uyuşturucu/silah/kumar sebebiyle. Bunlarla bağlantın yoksa, kiminle ne yaptığın onları alakadar etmez. Zaten özel hayatın gizliliğini ihlaldir, aksi durum. Evet onlar görebilir ama açıklayamaz.
Tıbbi kayıtlarını görebilir ama açıklayamaz vs gibi.
Kurma, sen nişanlılığının tadını çıkar. Ortada suç yok ki güvenlik soruşturmasına takılasın.
Tıbbi kayıtlarında mi görüyorlar :(((((

Back