Güvenlik sorusturmasi

Yapmayaydın kalmayaydn sımdı aklma takılan otelde kldn nası bır ılskı yasadın xd evlnıon hanı ılşki yasadysan esn nası kbl edıo otel odsn korkuosn desıksn

siz bu ne idüğü belirsiz ''dil '' ile yaşarken dilimizi böyle saçma sapan hale getirirken ananız babanız nerdeydi?

hayır ya asla çıkmaz
ne alaka

İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falan unvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu

Bence güvenlik taramasinda uygun / uygun değil gibi bir sonuç çıkar. O bilgiyi verirler buna. Uygun değil çıkarsa belki örgüt bağlantısı var gibi fazla detaya girmeyen bir bilgi verirler o kadar.

Yani otelde kalmak yüz kızartıcı suç mu? Rahatla sen vesveseye kapilmissin

Benim nişanlım polis :) bizde de oldu güvenlik soruşturması. Nikah yapcaz onun için şartmış. Annemi aramışlar netde yaşıyor demişler. Annemde şurda görev yapıyor demiş. Sonra beni aradılar. Karakola gittim konuştuk :) nerden mezunum öğretmenlik Nasıl gidiyor falan dediler :) konuştuk sohbet ettik. Sonra benim dosya sonucumu gönderdiler. Yani benim otelde kalma gibi bir durumum yok. Babam çok siyasidir ondan korktum biraz .ama sonuç direk söylemişler evlenmenizde sakınca yoktur demişler. Sadece sonuç olarak böyle diyorlar :)

güvenlik soruşturmasında bunlara bakmıyorlar.
ancak arkadaşın eşi evlendikten yıllar sonra tam da bu işlerin olduğu yere atanmıştı tüm geçmişini merak başlığı altında çıkarmıştı.

illa Oray'a atanmış olmasına gerek yok ki polisler istediği anda istediği bilgiye ulaşıyor :)

güvenlik soruşturmasında sizin ve yakın akrabalarınızın bir suça karışıp karışmadığı, illegal veya çalışacağınız kurum tarafından istenmeyen örgüt, dernek vs yerlere üyeliğiniz olup olmadığı soruşturulur.

askeri kurumlarda sanırım yakın akrabanın yanında uzak akrabalar da incelenebiliyor ama sizin o kadar olmaz sanmıyorum, eş adayınızınkiler daha çok incelenecektir.
Sizin sadece 1. dereceden akrabalarınıza bakılır.

bir de cia değil Türk istihbaratı, öyle fi tarihinde otelde kalınmış, şak şak gir siteye hop çıktı, böyle bir sistem yok :)

sanki daha öncede buna benzer bi konu açılmıştı

Sadece otel değil, "kaç kere seviştiniz, memnun kaldın mı" gibi şeyler de çıkıyormuş bu soruşturmada. Sen şimdiden anlat nişanlına her şeyi.

İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falan unvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
Karıştığın suç veya yasa dışı örgüt vs gibi bir durum varmı diye bakılır. Belki soayal medya paylaşımları falan.

Sen sevgilin le otelde iken bir baskın falan olup hakkında işlem yapılsa tamam. Yada bu sevgilin bir suça karışsa o gittiğiniz şehirde yine tamam. Ama hiçbir suç vs gibi durum yoksa neden önüne çıksın bu durum

Nasıl nasıl yani .s.s

yani güvenlik soruşturmasında tabi ki bunlar araştırılmaz ancak eşin merak edip bakmak isterse bunlara ulaşması çok zor değil kaç hat kullandığına kadar bulabilir hangi otelde kaldığın .dediğim gibi güvenlik soruşturması değil konu ama nişanlının bunlara ulaşması da çok zor değil.

yahu kaldıysan kaldın , koskoca Genelkurmay'ı ne ilgilendirir. Onlar terörist misim militan mısın, sicilin temiz mi ona bakarlar...

Bu araştırmanında bazı katmanları var örnek verirsek yüzeysel veya detaylı vb. Araştırmayı yapan sözlünün arkadaşı felansa sözlüne sorabilir detaylı felan mı yapayım diye ve emin ol çıkar bence çıkmadan sözlünle konuş benim kardeşim üsteğmen eski nişanlısı için yapılmıştı geçen sene bazı şeyler çıktı ve ayrıldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…