- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi luzumsuzumm
-
Yapmayaydın kalmayaydn sımdı aklma takılan otelde kldn nası bır ılskı yasadın xd evlnıon hanı ılşki yasadysan esn nası kbl edıo otel odsn korkuosn desıksnay sen cok yasa bunun yasını bılmemde zeka ortalamsı 05 bence ya bısy dıcem dun den berı cok guzelndılde anlatmozı dusnyorum ısrarla anlmk ıstemyor. Pekı otelde kalrken skln nerdeydı madem buladqr korkcktın ? Sen otelde kalrken anan baban nerdeydı buladar korkuosun tobe ya yqpayaydın
Türkçe lütfen?!?! Okudugumu anlayamadimdaYapmayaydın kalmayaydn sımdı aklma takılan otelde kldn nası bır ılskı yasadın xd evlnıon hanı ılşki yasadysan esn nası kbl edıo otel odsn korkuosn desıksn
siz bu ne idüğü belirsiz ''dil '' ile yaşarken dilimizi böyle saçma sapan hale getirirken ananız babanız nerdeydi?ay sen cok yasa bunun yasını bılmemde zeka ortalamsı 05 bence ya bısy dıcem dun den berı cok guzelndılde anlatmozı dusnyorum ısrarla anlmk ıstemyor. Pekı otelde kalrken skln nerdeydı madem buladqr korkcktın ? Sen otelde kalrken anan baban nerdeydı buladar korkuosun tobe ya yqpayaydın
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falanunvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
illa Oray'a atanmış olmasına gerek yok ki polisler istediği anda istediği bilgiye ulaşıyor :)güvenlik soruşturmasında bunlara bakmıyorlar.
ancak arkadaşın eşi evlendikten yıllar sonra tam da bu işlerin olduğu yere atanmıştı tüm geçmişini merak başlığı altında çıkarmıştı.
illa Oray'a atanmış olmasına gerek yok ki polisler istediği anda istediği bilgiye ulaşıyor :)
Nasıl nasıl yani .s.sgüvenlik soruşturmasında bunlara bakmıyorlar.
ancak arkadaşın eşi evlendikten yıllar sonra tam da bu işlerin olduğu yere atanmıştı tüm geçmişini merak başlığı altında çıkarmıştı.
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Sadece otel değil, "kaç kere seviştiniz, memnun kaldın mı" gibi şeyler de çıkıyormuş bu soruşturmada. Sen şimdiden anlat nişanlına her şeyi.Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Karıştığın suç veya yasa dışı örgüt vs gibi bir durum varmı diye bakılır. Belki soayal medya paylaşımları falan.İnt. De Ford kapsamlı araştırma yapıyormuş nerde ne yaptın falanunvde kayıtlı oldg. Topluluk bile cikiyormus sanırım yüz kızartıcı ahlaki kötü suça girmez demi bu
Nasıl nasıl yani .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?