• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik sorusturmasi

Tek derdin bu olsun boşver. Sen Allaha sığın yeter. Hayırlıysa olsun de. İstersen istihareye yat. İstihare ve istişare iyidir. Bu kişi benim için hayırlı olacak mı diye Rabbime sor. İçin rahat edecekse. Boş vesveselerden iyidir. Çok korkuyorsan da bol bol Ayetel Kursi ve İnşirah oku; itibarım sana emanet Rabbim de. Tek bir hata insanın hayatını karartacak olsaydı, kimse sokağa çıkamazdı utancından.
Haklisin çok saolun inşallah bir şey olmaz bn yatyrmda bisey göremedim:(

Hah işte tamda bundan korkuyorum ben kesinlikle bisey yapmadım evlendgimzde anlayabilir ancak bir şey yapmadıgmi ama biraz pinpirikli buluttan nem kapıyor böyle bisey çıkarsa zaten ayriliriz kesin ama işte kız kotu çıktı ayrıldı olcak adı bunu istemiyorum ne gibi şeyler çıktı sizn olayda
Ablacım sen hala aynı yerde misin?
Özel hayatın gizliliği diyorum yahu. O kayıtlara sen suça bulaşmış mısın diye bakıyorlar, sevgiline ispitlemek için değil. Söylerlerse aç davanı özel hayatın gizliliği ihlal edildi, 3. kişilerle paylaşıldı diye, al tazminatını çatır çatır, açıklayan herifi de sınır kapısına sürerler sen sağ ben selamet.
Yapma gözünü seveyim. Kim ne yapsın senin otel odasında ne yaptığını, akıl var izan var. Koskoca emniyet kurumunun işi gücü yok, kim sevgilisiyle otelde fingirdeşmiş ona mı bakacak?

Asker esiyim guvenlik sorusturmasi denilen sey senin 1. Derece yakinlarinda yuz kizartici suclar yada agir cezaya mahkum edilmis kisiler olup olmadigi ile ilgili ayrica senin herhangi bi dernek yada partiye uye olup olmadigina bakiliyor yani adli sicilin temiz olup olmadigi ;) artik isleri yokda senin hangi otelde konakladigini mi yoklayacaklar :) ayrica bu dosya hicbir sekilde esin olacak kisiye iletilmez arsiv evraklarina kaldirilir. Tabiki eger yukarida saydigim mevzular mevcutsa inceleme altina alinir gerekli yaziyla kisiye bildiri yapilir.

Gbt de
İlkokulda saçını çekip silgisini çaldığın oğlanlar
Lisede beraber simit yediğin delikanlılar
Otobüste sana yer veren bütün adamlar çıkar....
Hatta kantinci,şoför,rehber öğretmen falan hepsini bulup öttürürler ben sana diyeyim...
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık :KK12:
Cok guldum :D :D

Peki ya kk'ya uyeligin cikarsa nolcak? Onu bulurlarsa? Burda da yaziyo otele gittigin:KK53:
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız

Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Oyle bisey olmaz. Ben de astsubaylik sinavini kazanmistim. Guvenlik sorusturmasi icin kapiya geliyorlar, komsulara filan soruyorlar. Ben de ogrenciyken esimle otelde kaldim. Oyle bisey olsa ben de gecemezdim sorusturmadan:KK53: tabi ben yedek olarak kazanmistim sira gelmedi o ayri... İcin rahat olsun yani.

Oyle bisey olmaz. Ben de astsubaylik sinavini kazanmistim. Guvenlik sorusturmasi icin kapiya geliyorlar, komsulara filan soruyorlar. Ben de ogrenciyken esimle otelde kaldim. Oyle bisey olsa ben de gecemezdim sorusturmadan:KK53: tabi ben yedek olarak kazanmistim sira gelmedi o ayri... İcin rahat olsun yani.
Surda kaldin şunu yapmssn demiyorlae demi çok saol cvp verdnz icin

Dalga geçenler madem dalga geciyonuz yazmayın bu da benim derdim napiyim yani takintiliyim olabilir yani pinprikli biriyim sucsuzum haklı iken haksız olmak istemyrm bu yüzden endiseleniyorum bunun nesi komik her insanın cahil olduğu konular vardır bende bu konuda cahilim birşeyler öğrenmek için açtım Allah razı olsun cvp verenler oldu çok saol içim rahatladı biraz olsun ama madem size komik saçma geliyor yazmayın bu site bilgilenmek dertlesmek için degilmi milletin korkularına gülmekten zevkmi alıyorsunuz ?

Yok canim sormuyorlar. Annen ne is yapiyor baban ne is yapiyor falan filan. Boyle temel sorular soruyorlar.
çok saolun ben gidip mi konuscam onlarla eve konu komşuya soruyorlarmis onu biliyordum da diğer duruma taklmsti kafam bu güvenlik soruşturması memuriyet için de yapılıyor demi onda nencikarsa askerle evlenmek için de o çıkar yani ikiside aynı belge demi ?bilgin varmı bu konuda

Bu ozel hayata girer guvenlik sorusturmasi dedikleri sabikaya falan bakilir digerlerine bakamazlar ki

Bende askeri personelle evliym ama güv. Sor. İlk defa duyuyorum. Ne alaka dedim bi an.

Eşim emniyet personeli benimde guv sorusturmam oldu ama öyle dediğiniz kadar detaylı bakilmiyor daha çok aile ile ilgili sabika kayıtları vs. Adrese gelip 1 2 komsuya soruluyor. Hatta benim babama sormuslardi komşudur diye :)

Back