- Konu Sahibi luzumsuzumm
-
Haklisin çok saolun inşallah bir şey olmaz bn yatyrmda bisey göremedimTek derdin bu olsun boşver. Sen Allaha sığın yeter. Hayırlıysa olsun de. İstersen istihareye yat. İstihare ve istişare iyidir. Bu kişi benim için hayırlı olacak mı diye Rabbime sor. İçin rahat edecekse. Boş vesveselerden iyidir. Çok korkuyorsan da bol bol Ayetel Kursi ve İnşirah oku; itibarım sana emanet Rabbim de. Tek bir hata insanın hayatını karartacak olsaydı, kimse sokağa çıkamazdı utancından.
Ablacım sen hala aynı yerde misin?Hah işte tamda bundan korkuyorum ben kesinlikle bisey yapmadım evlendgimzde anlayabilir ancak bir şey yapmadıgmi ama biraz pinpirikli buluttan nem kapıyor böyle bisey çıkarsa zaten ayriliriz kesin ama işte kız kotu çıktı ayrıldı olcak adı bunu istemiyorum ne gibi şeyler çıktı sizn olayda
Cok guldumGbt de
İlkokulda saçını çekip silgisini çaldığın oğlanlar
Lisede beraber simit yediğin delikanlılar
Otobüste sana yer veren bütün adamlar çıkar....
Hatta kantinci,şoför,rehber öğretmen falan hepsini bulup öttürürler ben sana diyeyim...
Dalga geçtiğini düşünüyorum artık
Rüya görmene gerek yok. Kalbine malum edilebilir. İstihareye yattığın şeyden soğuyabilir veya o şeye ısınabilirsin. Rüya şart değil.Haklisin çok saolun inşallah bir şey olmaz bn yatyrmda bisey göremedim
Çıkmaz içiniz rahat olsun.Çok saol Aallah razı olsun inşa. Kardesinizde hakkında hayırlı olsun diedgi gibi hayırlı onu mutu edecek biri çıkar karsisina
Merhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Oyle bisey olmaz. Ben de astsubaylik sinavini kazanmistim. Guvenlik sorusturmasi icin kapiya geliyorlar, komsulara filan soruyorlar. Ben de ogrenciyken esimle otelde kaldim. Oyle bisey olsa ben de gecemezdim sorusturmadanMerhaba bn bir askerle nisanlancam ins. Ama güvenlik soruşturması yapiyorlarmis sanrim ben 2012yilinda sevglmle otelde kalmstm bu çıkarmı soruşturmada ve nasil çıkar sunla kaldı diye mi sozlume söylemek istemiyorum bunu yok yere kafasını karıştırmak istemiyorum asker polis eşleri özellikle size soruyorum bu durumla karsilasan z varmı ne yaptınız
Anam mezarda oldumusiz bu ne idüğü belirsiz ''dil '' ile yaşarken dilimizi böyle saçma sapan hale getirirken ananız babanız nerdeydi?
Surda kaldin şunu yapmssn demiyorlae demi çok saol cvp verdnz icinOyle bisey olmaz. Ben de astsubaylik sinavini kazanmistim. Guvenlik sorusturmasi icin kapiya geliyorlar, komsulara filan soruyorlar. Ben de ogrenciyken esimle otelde kaldim. Oyle bisey olsa ben de gecemezdim sorusturmadantabi ben yedek olarak kazanmistim sira gelmedi o ayri... İcin rahat olsun yani.
Yok canim sormuyorlar. Annen ne is yapiyor baban ne is yapiyor falan filan. Boyle temel sorular soruyorlar.Surda kaldin şunu yapmssn demiyorlae demi çok saol cvp verdnz icin
Kalbim bu iş olmayacak diyor da hadi hayırlısı bakalımRüya görmene gerek yok. Kalbine malum edilebilir. İstihareye yattığın şeyden soğuyabilir veya o şeye ısınabilirsin. Rüya şart değil.
çok saolun ben gidip mi konuscam onlarla eve konu komşuya soruyorlarmis onu biliyordum da diğer duruma taklmsti kafam bu güvenlik soruşturması memuriyet için de yapılıyor demi onda nencikarsa askerle evlenmek için de o çıkar yani ikiside aynı belge demi ?bilgin varmı bu konudaYok canim sormuyorlar. Annen ne is yapiyor baban ne is yapiyor falan filan. Boyle temel sorular soruyorlar.
Ne yaptin su otelde yahu? Bu kadar tirsiyosun. Tamam iliskiye girmemissin. Bu kadar tirsacaktin niye gittin? Cesarete bak.Surda kaldin şunu yapmssn demiyorlae demi çok saol cvp verdnz icin
Ay çok iyinis keşke bende nerde o sansEşim emniyet personeli benimde guv sorusturmam oldu ama öyle dediğiniz kadar detaylı bakilmiyor daha çok aile ile ilgili sabika kayıtları vs. Adrese gelip 1 2 komsuya soruluyor. Hatta benim babama sormuslardi komşudur diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?