• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvenle Lazer Epilasyon yaptirabilecegim bir merkez ariyorum.

zereMizgin

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
9
0
6
34
İzmir
Merhaba izmir'e yeni tasindim. Guvenle Lazer epilasyon yaptirabilecegim bir merkez ariyorum. internette arastirdim Izmir'de ESSI Guzellik merkezi hakkinda guzel yorumlar var ama size de sormak istedim tecrube herseyden onemli cunki. Essi disinda da onerilerinizi de bekliyorum tabiki...

Selam hoşgeldiniz İzmir'mize. Ben senelerdir bu tür işlerimi Essi de yaptırıyorum .Essi'nin narlıderedeki polikliniğinde önce doktorla görüşüyorum sonra seansıma gırıyorum ve buda bana guven verıyor.Narlıdere'ye yakın değılsenız essinin izmirde cok subesı var dıye bılıyorum gıdersenız aynı muameleyı gorecegınızden emınım.

Merhaba izmir'e yeni tasindim. Guvenle Lazer epilasyon yaptirabilecegim bir merkez ariyorum. internette arastirdim Izmir'de ESSI Guzellik merkezi hakkinda guzel yorumlar var ama size de sormak istedim tecrube herseyden onemli cunki. Essi disinda da onerilerinizi de bekliyorum tabiki...

ilk mesaji yaziyor olmamizi nasil bu sekilde bagladiniz algilayabilmis degilim. fikriniz vardir yada yoktur emin olamiyacaginiz bir durum icin bu sekilde yaklasmak cok yalnis. Her seye bu sekilde mudahil olunacaksa demekki bu sistemde cok profosyonel degil.

kaç yıldır kk üyesiyim.
hangi mesajın reklam amaçlı olduğunu az çok anlayabiliyorum çok şükür. :18:
size gönderdiğim linkte sitenin kuralları da yazıyor.
saygılar

merhaba ,ben de başlarda çelişkiler yaşadım ama çok araştırdım.İzmir de Alexandrite kullanan doktor eşliğinde kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer olarak Alsancak Medislim i incelemenizi tavsiye ederim.Bende 6 seans gibi bir sürede koltuk altı ve bacaklar tamamen bitti.sonuç mükemmel.yer hijyene çok önem veriyor ve fiyatlar çok uygun,tavsiye ederim.

Evet bende Medislimi duydum. Peki 6 seansi ne kadar. Alexandrite cihazinda yananlar cok olmus nette okudum ama isini bilen bir yer ise bu durumla karsilasmam heralde. Birde estetsisyenler yapiyor demi uygulamayi.

merhaba ,ben de başlarda çelişkiler yaşadım ama çok araştırdım.İzmir de Alexandrite kullanan doktor eşliğinde kesinlikle güvenebileceğiniz bir yer olarak Alsancak Medislim i incelemenizi tavsiye ederim.Bende 6 seans gibi bir sürede koltuk altı ve bacaklar tamamen bitti.sonuç mükemmel.yer hijyene çok önem veriyor ve fiyatlar çok uygun,tavsiye ederim.

Bende kesinlikle yanma olmadı.koltuk altlarında epilasyondan sonra kıl kökü kalmadığından bebek cildi gibi bembeyaz oluyor.koltukaltı bir sene önce 50 tl ydı seansı.bacak dizden aşağı 180 tl idi.tabii fiyatlar değişmiş olabilir.medislim bitene kadar ya da tüm vücut gibi kampanyalar çok yapmıyor.aleksandrite kullanan bir güzellik salonu tercih edebilirsin eğer pahallı gelirse.nutrasystem de yaptıran bir arkadaşım da çok memnun kaldı,oradan paket fiyatı almış 6 seanslık.araştırmanı tavsiye ederim.

ben de alsancakta dermalin güzellik merkezinde yaptırıyorum..gayet memnunum ,3.seansıma gidicem bu ay,çok güzel dökülmelerim oldu,istersen orayla da bir görüş..kolay gelsin...

lazer epilasyon yaptıırmayı düşünen varsa hatay napless epilasyonu tavsiye ederim arkadaşlarımıda gönderdim cok mennun kaldılar fiyatları cok uygun ortam cok iyi ve hijyene cok önem veriyorlar karşılamalarıda cok iyi uygulamayıda bir titizlikle yapıyolar

Merhaba arkadaşlar ben tüm vücut lazer epilasyon yaptıracaktım. Internetten alsancak nutra system polikliniğinin sayfasını inceledim. Detaylı ve açıklayıcı bir bilgi vardı. Iletişim formunu doldurur doldurmaz bana bir mesaj gönderdiler. Uzmanlarının gün için de ulaşacağına dair. Ve aradılar. Konusunda vakıf bir bayan uzman lazer konusunda detaylı bilgi verdi ve beni polikliniğe davet ettikler. Gittiğimde güler yüzlü ve konusunda uzman bir ekip karşıladı. Alexandrite ve diod ütüleme lazer seçeneklerini sundular. Yüz bölgesi ve kol bölgesine diod önerdiler diğer bölgelere alexandrite... şuan 2. Seansımı yaptırdım gayet memnun bir şekilde seanslarıma gidiyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Back