Güvenim kırıldı şimdi napacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani o bı suredir sizden kopmuş bu kadar hemen yeni bı florte yelken açtığına göre. Güveniniz zedelense ne olur zedelenmese ne olur artık ayrisiniz zaten

Guvenim çok kırıldı olayına takilman çok tuhaf .
Güvenip napcan ki.
Kırılsa nolcak kirilmasa nolcak.
Nasıl olsa ayrilmissiniz barisacak değilsiniz.

Ayrılma sebebi zaten yeni deneyimler yeni sevgili edinmek gibi geldi erkekler nedense genelde baskasndan bir ışık gördüklerinde elindekne ara verelim diyorlar 1 günde unutabliyor ve başkasıyla olma yolunda adım atmaya çabalıyorsa demekki ara vermesini gerektirecek bir durum yokmş çnkü ara vermemiş hayatına devam edebliyor.. bunu sevgiliyken yaşamanız bence nimet sizde hayatınıza devam edin ve gerçekten sizi seven biri çıksın karşısınıza inşallah

Guvenim çok kırıldı olayına takilman çok tuhaf .
Güvenip napcan ki.
Kırılsa nolcak kirilmasa nolcak.
Nasıl olsa ayrilmissiniz barisacak değilsiniz.
Ama Her ayrılık gerçekten ayrılık olmayablir bazen şiddetli kavgalardan snra ayrılma kararı alırsın aylar sonra barışırsın şahsen eşimle 6 ay ayrılmıştm ve tekrar barştm yani eğer seviyorsa iki tarafta ayrılık hep olablir bu bdha olmayacagı anlamına gelmez ki

Şunu demeye çalıştım aslında .
Karakteri bozuk bı insanla zaten barismamalisin ki güvenini kirdisina kirmadisina niye takiliyosun..
Demek istedim

Şunu demeye çalıştım aslında .
Karakteri bozuk bı insanla zaten barismamalisin ki güvenini kirdisina kirmadisina niye takiliyosun..
Demek istedim
Bellü zaten adamn gözü şimdidenn dşarda Allah sonlarını hayır etsin şmdiden görmesi en azından

2 ayrı senaryo var birincisi; aslında bir kız yok telefonun whatsappı devamlı açık bırakıyor merak et diye böyleyse işe yaramış kafaya takmışsın onu. İkincisi ise 1,5 yıl da belli birçok şey yaşamışsınız size karşı merakı ve hevesi kalmamış ve bitirmiş.

Anladığım kadarıyla ayrıldıktan sonra bir süre toparlanmaya çalışacağını, hemen ertesi gün kızlarla falan görüşmeyeceğini düşündünüz.

Normalde çok makul bir beklentidir.
Yalnız onun aklında sizin gerçek ayrılma zamanınız 30 Ocak değil de ilk ara verelim dediği zaman.

Size “ayrıyken iyi hissediyorum” falan demiş ya aslında o dönem ayrılık sonrası duygu fırtınasını atlattığı zaman.

Son konuşma onun için aslında gereksizken (zaten bitmiş) sizin için ayrılmanın gerçek olduğu zaman olmuş.

Bu noktada güven kırılması değil de ilişkinin durumu konuşunda anlaşmazlık olmuş diyelim.

fake hesabım çok eskiydi oturup açmak için uğraşmadım sadece stalklama nedenim tamamen meraktandı bir şey hissederek yapmadım
İşte bu sosyal medyayı ve stalklamayı hastalık haline getirmek, böyle sonuçlar doğurabiliyor. Buna harcadığınız enerjiyi sevgilinizle güzel bir şey yapmaya harcasaydınız bugün her şey bambaşka olurdu.

Millet ne paylaşmış, ne giymiş, nereye gitmiş, tipi nasıl. Günde kaç saatinizi ayırıyorsunuz mesela böyle şeylere.

Sizin görmek istemediğinizama buradaki insanların açıkça gördüğü şeyi kabullenin. Adam o kızla flörtleşmiş zaten, ondan yeşil ışığı alınca da sizden tamamen ayrılmış, kimse birgün önce normal arkadaşı gördüğü, flört etmefiği kızla ayrıldıkları akşam uzun uzun aşk meşk ilişki ihtimali konuşmaz. Siz sizi sevdiğini düşünüyorsunuz ama adam sevmiyor ki başkası ile bir ilişki ihtimali için uğraşıyor, şu saatten sonra sizin yapacağınız tek şey adamı ardınızda bırakıp , onun yaptığı gibi önünüze bakmak, zira ilişkide her sıkıntıda aklı başkasına kayan adamla bir gelecek olmaz zaten; kaldı ki adamın sizle devam etme talebide yok. Gerçekleri kabullenin ikinizde birbirinize doğru kişi değilmişsiniz demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…