- Konu Sahibi esmerkadin
Yani o bı suredir sizden kopmuş bu kadar hemen yeni bı florte yelken açtığına göre. Güveniniz zedelense ne olur zedelenmese ne olur artık ayrisiniz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guvenim çok kırıldı olayına takilman çok tuhaf .Hanımlar merhaba..nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşAllah.Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır beraberdik.
Erkek arkadaşımla sorunlarım vardı belki önceki konularımdan bilirsiniz.Bana güvenmiyordu falan kısaca.
Daha sonra ara vermek istedi ben de tamam dedim daha sonra aradan 2 gün geçti ve bana “Ayrıyken daha iyi hissediyorum sorunlarımız aklıma gelmiyor daha iyiyim daha mutluyum bu yüzden ayrılmak istiyorum dedi.”
Bunun üzerine ben de saygı duydum.İlk başta biraz bitmemesi için çabalasam da onayladım ve kendine iyi bak ile sonlandırdık konuşmayı..Ayrılık 30 ocak da gerçekleşti.
Ertesi gün 31 ocak da dayanamadım yazdım biliyorum yazmamam gerekiyordu bu konuda linçlemeyin.Sürekli çevrimiçiydi ben de görüştüğün biri mi var dedim ısrarlarım sonucu “yazan biri var bana” dedi.Daha sonra kim olduğunu öğrendim.
Kız ve erkek arkadaşım ayrıldığımız gün aşk meşk konularını konuşmuşlar.Ayrıldığımız günün akşamında kız tamamen ayrıldığımızı zannedip. “ şimdilik arkadaş olarak seviyorum birbirimize karşı ileriki zamanlarda bir şey hissedersek neden olmasın” demiş..Bu arada bu kızla final haftasında samimi olmuşlar yani okuldan tanışıyorlar..
Ben bunları duyduğumda beynimden kaynar sular aktı resmen.Bunun sebebide ben yine barışırız diye düşündüm yani ayrıldık tamam ama bana geri döneceğini düşündüm.Çünkü sadece kafa dinlemek istiyorum demişti.Ayrılığımızın akşamında hemen biriyle böyle bir diyalog içerisine girmesi...Ve bana da kafam dağıldı mutlu oluyorum demesi de çok kırdı..
Güvenim çok kırıldı.
Ben de onun güvenini kırdım zamanında fake hesaptan birilerini stakladım falan bu gibi konular yüzünden güvenini sarsmıştım ve bu yüzden bana erkek arkadaşım diyor ki “Allah işte yaşattığını yaşıyorsun.”
Evet güvenim çok kırıldı ve onu çok iyi anladım..
Sizce seven insan başka bir kızla konuşunca umutlanır mı? Sevgilim dediğim şahıs umutlandığını söyledi..
Siz olsanız ne yapardınız?
Ama Her ayrılık gerçekten ayrılık olmayablir bazen şiddetli kavgalardan snra ayrılma kararı alırsın aylar sonra barışırsın şahsen eşimle 6 ay ayrılmıştm ve tekrar barştm yani eğer seviyorsa iki tarafta ayrılık hep olablir bu bdha olmayacagı anlamına gelmez kiGuvenim çok kırıldı olayına takilman çok tuhaf .
Güvenip napcan ki.
Kırılsa nolcak kirilmasa nolcak.
Nasıl olsa ayrilmissiniz barisacak değilsiniz.
Şunu demeye çalıştım aslında .Ama Her ayrılık gerçekten ayrılık olmayablir bazen şiddetli kavgalardan snra ayrılma kararı alırsın aylar sonra barışırsın şahsen eşimle 6 ay ayrılmıştm ve tekrar barştm yani eğer seviyorsa iki tarafta ayrılık hep olablir bu bdha olmayacagı anlamına gelmez ki
Bellü zaten adamn gözü şimdidenn dşarda Allah sonlarını hayır etsin şmdiden görmesi en azındanŞunu demeye çalıştım aslında .
Karakteri bozuk bı insanla zaten barismamalisin ki güvenini kirdisina kirmadisina niye takiliyosun..
Demek istedim
2 ayrı senaryo var birincisi; aslında bir kız yok telefonun whatsappı devamlı açık bırakıyor merak et diye böyleyse işe yaramış kafaya takmışsın onu. İkincisi ise 1,5 yıl da belli birçok şey yaşamışsınız size karşı merakı ve hevesi kalmamış ve bitirmiş.Hanımlar merhaba..nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşAllah.Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır beraberdik.
Erkek arkadaşımla sorunlarım vardı belki önceki konularımdan bilirsiniz.Bana güvenmiyordu falan kısaca.
Daha sonra ara vermek istedi ben de tamam dedim daha sonra aradan 2 gün geçti ve bana “Ayrıyken daha iyi hissediyorum sorunlarımız aklıma gelmiyor daha iyiyim daha mutluyum bu yüzden ayrılmak istiyorum dedi.”
Bunun üzerine ben de saygı duydum.İlk başta biraz bitmemesi için çabalasam da onayladım ve kendine iyi bak ile sonlandırdık konuşmayı..Ayrılık 30 ocak da gerçekleşti.
Ertesi gün 31 ocak da dayanamadım yazdım biliyorum yazmamam gerekiyordu bu konuda linçlemeyin.Sürekli çevrimiçiydi ben de görüştüğün biri mi var dedim ısrarlarım sonucu “yazan biri var bana” dedi.Daha sonra kim olduğunu öğrendim.
Kız ve erkek arkadaşım ayrıldığımız gün aşk meşk konularını konuşmuşlar.Ayrıldığımız günün akşamında kız tamamen ayrıldığımızı zannedip. “ şimdilik arkadaş olarak seviyorum birbirimize karşı ileriki zamanlarda bir şey hissedersek neden olmasın” demiş..Bu arada bu kızla final haftasında samimi olmuşlar yani okuldan tanışıyorlar..
Ben bunları duyduğumda beynimden kaynar sular aktı resmen.Bunun sebebide ben yine barışırız diye düşündüm yani ayrıldık tamam ama bana geri döneceğini düşündüm.Çünkü sadece kafa dinlemek istiyorum demişti.Ayrılığımızın akşamında hemen biriyle böyle bir diyalog içerisine girmesi...Ve bana da kafam dağıldı mutlu oluyorum demesi de çok kırdı..
Güvenim çok kırıldı.
Ben de onun güvenini kırdım zamanında fake hesaptan birilerini stakladım falan bu gibi konular yüzünden güvenini sarsmıştım ve bu yüzden bana erkek arkadaşım diyor ki “Allah işte yaşattığını yaşıyorsun.”
Evet güvenim çok kırıldı ve onu çok iyi anladım..
Sizce seven insan başka bir kızla konuşunca umutlanır mı? Sevgilim dediğim şahıs umutlandığını söyledi..
Siz olsanız ne yapardınız?
Aklinda o kız vardır o yüzden senden ayrılmıştır.ayrıldıktan sonra böyle şeyler duymuş.Kız için benden ayrılmadı yani dikkatli okuyun lütfen.
İşte bu sosyal medyayı ve stalklamayı hastalık haline getirmek, böyle sonuçlar doğurabiliyor. Buna harcadığınız enerjiyi sevgilinizle güzel bir şey yapmaya harcasaydınız bugün her şey bambaşka olurdu.fake hesabım çok eskiydi oturup açmak için uğraşmadım sadece stalklama nedenim tamamen meraktandı bir şey hissederek yapmadım