• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenilir hoca arayanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

busra3460

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
2
0
86
34
İstanbul
Kızlar size güvenilir hoca önerisi ile geldim. Başından çok olaylar geçti. Çok kötü deliricek kıvama gelmiştim ki hoca ile karşılaştım. 11 aylık ilişkim sandım adam beni kendine cinsel ve sevgi anlaminda bağlamış oyaladı evlencdz diye ben sueklu ne derse yapar hale gelmiştim benle işi bitince kaçmaya başladı. Sonra ben ruhen çok kötü oldum baya sorunlar yaşadım en sonundayusuf hoca sayesinde ayağa kalktım okumalarla bozdu sürekli ilgilendi koruma da yazdı şimdi mutluyum ve huzurluyum. Ibadetlerimi yapabuliyrum çok şükür inanın tavsiye etmemdeki sebep farkında olmadan bize zarar vericek şeyler yapıyorlar çok yanlış insanlar var ailem üzerine yemin edebilirim ki kazandığı parayı da adam gidip hafıza veriyor bizzat tanıyorum iyi bir insan bu iş onun mesleği deyil başka işi de var ama hayir için hafız kardeş yetim onun tedavisi adına yapıyor ihtiyacı olan var iletişim adresini mesaj yoluyla iletirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back