- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
merhaba arkadaşlar öncelikle mesajımı okuyup bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.Erkek arkadaşımla tam 1,5 yıldır birlikteyiz.Her ilişkide olduğu gibi ama iyi ama kötü günlerimiz geçti ve normal olanı da bu sanırım...Şimdi benim sorunum ben erkek arkadaşıma 1 yıl önce bir yalan söyledim aslında söylemek zorunda kaldım çünkü sürekli yaptığım her şeyin yanlış olduğunu hep kendisinin haklı olduğunu ve her yaptığıma tepki verilmeyecek bile olsa hep sert tepkiler verdi ve bende yalan söylemek zorunda kaldım aslında kötü bir şey bu yalan denen şey ama o beni korkum yüzünden buna itti.yalanımda şuydu ondan önceki kullandığım msn adresimi açtım.fakat o bunu bilmiyordu.bende onu açtığımda onu aldattığımı yanlış şeyler yaptığımı düşünür diye korktum söylemekten çünkü çok kıskançtı aşırı hemde oradan bir takın alışveriş sitesine üye oldum bilirsiniz biz kızlar can sıkıntısından yemek tarifleridir kıyafetlerdir makyaj ürünleridir çeyizdir gibi şeyleri takip etmeyi bakmayı çok severiz.Bende tamamen zararsız bir vaziyette üye oldum ve sürekli onları takip ediyordum.O benim girdiğimi anlamış bana girdiğim için çok kızdı ve ağza alınmayacak şeyler saydı anlayış göstermeyeceğinden korktuğum için ben girmiyorum diye inkar ettim.Çünkü korkuyordum. Arkadaşım biraz kapalı görüşlüdür İşte bende bu inkarımı 3 gün boyunca sürdürdüm baktım ki olmayacak en sonunda itiraf ettim böyle böyle böyle diye ve o bana çok kızdı neden 3 gün boyunca sakladın gözümün içine bakarak bana yalan söyledin dedi ama söyleseydim biliyordum ki kıyametler daha fena kopucaktı.Neyse üzerinden 1 yıl geçti hala birlikteyiz bu zaman içinde güvenini tekrar geri kazandım istemediği şeyleri yapmadım üzmedim onu ama dün buluştuğumuzda kendisi bana hala benim istemediğim şeyleri yaptığın geliyor bi an aklıma dedi ve ben o an deliriyorum dedi sana güvenim geri geldi sana inanıyorum seni çok seviyorum dedi ama her nedense bir türlü şu kuşkulu duyguları kafamdan atamıyorum aslında atıyorum ama öyle bir an geliyor ki birden kafamda kendimce bir şeyler türetmeye başlıyorum acaba bunu yapıyor mudur acaba bana hala yalan söylüyor mudur diye düşünüyorum ama sonra yapma oğlum kız sana sonsuz ilgisini sevgisini sadakatini her zaman gösteriyor haksızlık etme diyorum kendi kendime dedi.Ama böyle söylesem de aklıma birden ara ara geliyor işte dedi niye böyle oluyor diye bana sordu bende geçmişteki hatalarımı biliyorum ve çok pişmanım ama şimdi aynılarını yapmıyorum dedim konuştum onunla güzelce ve onu çok seviyorum bunu adı gibi biliyor.Sorun şu ki arkadaşlarım ben sevgilime ne yapmalıyım bu düşünceleri aklından çıkarabilmesi için inanın nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum bulamazsam ne olucak onuda bilmiyorum ama tek bildiğim onu çok seviyorum sizlerden ricam lütfen bana yardımcı olun şu durumu nasıl düzeltebilirim lütfeeeennnnnnnnn korkuyorum gün gün ya benden uzaklaşırsa diye sürekli bunları düşünerek
Son düzenleme: