Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Et YemekleriGüveçte Kuzu Etli Patlıcan -Tat Biber Salçası Sponsorluğunda
Sağol canım Ayyy çok geçmiş olsunBenim güveç bayağı eski ve sık sık kullanırım çok şükür hiç problem olmadı Ne yalan söyleyeyim marketlerde gözüm takılıyor ama iyi mi kötü mü bilmiyorum..İyi güveç nereden alınır hiç fikrim yok..Ben Elazığ'dan almıştım
Canım güveci silip içine yağ koyacaksın..100-150 gr kadar,sıvı yağ veya katı yağ farketmez...Daha sonra fırına koyacaksın.Yağ eriyene kadar veya güveç ısınana kadar diyeyim fırında tutacaksın sonra bir tencere altlığını üzerine güveci çıkarıp yağı içine iyice süreceksin ve o güveç 1-2 saat içinde o yağı emiyor..Daha sonra sıcak su ile güveci yıkayacaksın..Bundan sonra güvecin kullanıma hazır..Tekrar yapman gerekmiyor
Estağfurullah canım Canım güveci silip içine yağ koyacaksın..100-150 gr kadar,sıvı yağ(1 çay bardağı kadar) veya katı yağ farketmez...Daha sonra fırına koyacaksın.Yağ eriyene kadar veya güveç ısınana kadar diyeyim fırında tutacaksın sonra bir tencere altlığını üzerine güveci çıkarıp yağı içine iyice süreceksin ve o güveç 1-2 saat içinde o yağı emiyor..Daha sonra sıcak su ile güveci yıkayacaksın..Bundan sonra güvecin kullanıma hazır..Tekrar yapman gerekmiyor