Gusul abdesti almaktan sıkıldım

Kabul ediyorum hap vermekle yanlış düşündüm Ama konuşarak halledemedim işte. Çocuk gibi küsüyor. Kocam da bu istek hastalık derecesin de. Peki istek azaltacak yiyecekler varmı?
Hayvansal proteinini kes :) et agirlikli beslenen erkekler genelde cok istekli benim sahsi görüşüm :) adam uyuyunca komple gusul al. Niye taksit taksit gusulleniosun.

Yan etkilerinin ne olacağı belli olmayan şeyler vermeyin adama.
Size tecavüz edecek hali yok adamın. Demekki yeteri kadar etkili konuşmamışsınız. Ayrıca küserse küssün azgın boğa

Ben aldatacağım demedim. Sonsüz güveniyorum ama kocam la birlikte olmadığım zaman onun aldatmasına vesile olurum diye korkuyorum.
Bi arkadasim kocasi istekli aldatmasin diye her gun mutlaka birlikte oluodu sevişmeden uyumayalim hesabi. Sonuc: adam kızı erkeklerle bile aldatiomus. Hicbisey senin canindan önemli değil salla adami ya.

Böyle birini daha duymuştum, adam her oglen isten gelip karısıyla ilişkiye giriyormuş. Her öğlen ve akşam düşünün.. Bıktım evlilik bumuymuş deyip ağlamıştı kadin. Sonra boşandılar.
Esinize yoruldugunuzu anlatin, her seferinde ilişki gerçekten olmaz, istemez zaten insan hergun günde 2 defa istekmi kalır

İstemeyen taraf hayır der,istemiyorum yorgunum der,kirpik diplerim agriyor der,der birseyler kisacasi. ilac vermeyi dusunmek de ne bileyim çok komigime gitti.Neyse ciddilesiyim ben.Ciddilestim.Sirf eşim aldatmasin diye de bu yapilamz ki adama.Yani szi anliyorum ama böyle bir çözüm çok saçma.Olmaz yani.

O ilaç antidepresan yani asıl amacı o değil, herkeste yan etki yapmayabilir.

Çıkma saatlerinde temiz hava ,yürüyüş bey amca

Kabul ediyorum hap vermekle yanlış düşündüm Ama konuşarak halledemedim işte. Çocuk gibi küsüyor. Kocam da bu istek hastalık derecesin de. Peki istek azaltacak yiyecekler varmı?
Seks bağımlılığı bir tür psikolojik hastalıktır, eşinizin bir uzmanla görüşmesi gerekiyor. Büyük ihtimal bunu tetikleyen bir çocukluk travması yatıyor altında. Bi arkadaşımın eşi de öyle. Sebebi sonradan ortaya çıktı ki adamın annesi çok genç yaşta hasta olmuş babası da muhtemelen çok arzuladığı halde sağlık nedenlerinden seyrek cinsellik yaşamak zorunda kalmış. Al sana kapı gibi travmatik neden. Adam her gün istiyordu, arkadaşım sırf bu yüzden boşanmayı bile düşündü ama şimdi iyiler, destek aldı adam düzeldi.

Agirlik antremanina baslat.eger kaslarin cikarsa senle daha cok seviscem diye motivasyonunu arttirabilirsinhaftada 5 gitsin salona.seni rahat birakir hem de heykel gibi olur.sevismek zor gelmez o.zaman

Sevişmekten bıktım desen anlıçem de gusul abdesti almaktan bıktım ne demektir yaw. Sevişmeye açıksın ama gusul abdesti problem..
Ya öyle deme gerçekten zor ahahahaaha ben evli değilim ama arada olunca sonrasında duş almak ölüm gibi o yorgunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…