Gusul abdesti almaktan sıkıldım

Süpermiş eşiniz daha ne istiyorsunuz ki?
Ayrıca yıkanmayin bekleyin bir kaç sefer sonra yıkanın yani evdeyseniz tabi. Çok büyük bir sorun yok bence.

antideprasanı kendiniz içerseniz iyi olur. belki doktor olmadan kimseye hap yutturmaya çalışmazsınız

Adama antidepresan verene kadar net olarak durumunuzu anlatıp fazla geldiğini ve sizi yorduğunu söyleyin ve size yaklaşınca reddedin.. Bu kadar basit.. Zorla mı şey edecek?? Antidepresan nedir yani hem öyle her önüne gelene de vermezler onu..

Kocanız galiba hayatı boyunca hiç bir kadınla beraber olmamış galiba bu ne doyumsuzluk sanki adamı yıllarca aç bırakıp dışarı salmışlar gibi

kişiye bilgisi olmadan asla ilaç veremezsiniz, bu ne cüret? En nefret ettiğim şeydir habersiz yemeklere ilaç katılması, bence boşanma nedeni, cinayete teşebbüs kadar ciddi, asla kafanıza göre antideprezan vermeyin, dehşete düştüm konuyu okuyunca

Yaş da önemli. 20li yaslarda bi erkek icin bu durum tamamen normal. Benim az önce bahsettigim arkadasimin erkeklerle iliskiye giren kocasi 45 yasindaydi ya. Bi durul artik. 20lerin başında ben de gunde 2-3 yapiodum. Seks haftasi planliodum biriyle iceri girip 1 hafta sadece yemek molalari vererek sevisiodum 24 saatte 11 kereyi saydigimi bilirim . Adamin istekli olmamasi daha büyük problem. Beni kirk yilda bi arzulayan yani aslinda arzulamayan erkekle evli kalamam ya da sevgili olamam yani. Yasi gencse saglikli bi erkek yani tamamen normal konu sahibinin kocasinin nemfoman oldugunu düşünmek cok sacma olur.

şimdi konuyu Okey Nirvana ile bağlayacak derken antideprasan kötülemeye bağladı : )))

şaka gibi biri geliyor biri gidiyor

Konu sahibinden bağımsız , benim de bir arkadaşımın yakınmaları mevcut. Eşi aşırı istekliymiş , günün her saati olur olmadık istiyormuş . Kadın çalışan da biri . Haliyle işten gel , yemek , bulaşık , ertesi güne yemek vs derken aşırı bitkin düşüyormuş . Çok anlayışsız eşler var .

Şikayet eden benim, 2 gün içinde cinsellik bölümünde en az 6 konuya markayla ilgili yorummyazıldı, çoğu farklı isimdi, hepsini banladılar. Yanılmamışım demek ki
Kız bende tavsiye veriyordum ama sorarlarsa mesela su markanın susunu kullan falan dıye Allahtan banlanmadım gerçi kelin merhemi olsa kendi kafasına sürecek bana değil nirvana everest olsa kar etmez

Kız bende tavsiye veriyordum ama sorarlarsa mesela su markanın susunu kullan falan dıye Allahtan banlanmadım gerçi kelin merhemi olsa kendi kafasına sürecek bana değil nirvana everest olsa kar etmez
Aynı şey değil ya, 4 konuya yorum gelmiş açıp bakıyorum 4ünde de nirvana bu bildiğin reklam, burada hepimiz bazı şeyleri öneriyoruz, ama açıp her konuya aynı şeyi yazmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…