Gusul abdesti almaktan sıkıldım

K Kazen bey dogruyu soyleyın bu nirvana olayı sponsorlu mu değil mi :KK70:

Şikayet eden benim, 2 gün içinde cinsellik bölümünde en az 6 konuya markayla ilgili yorummyazıldı, çoğu farklı isimdi, hepsini banladılar. Yanılmamışım demek ki 😁

Sayın O Osirius
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz rapor etti hesapların hepsi reklam içerikli mesaj sebebi ile kapandı. daha önce de bu hesaplar şikayet etmişti ama hepsi ayrı telefondan üyelikleri aktif edince şans demiştik. Lakin ikinci kez aynı şey olunca yeter dedik... Reklam için çakma hesaplara değil de burada 2-3 hesaba reklam yapması için teklif sunarım : ) Hatta durun güzel fikir bunu değerlendireyim

Sayın O Osirius
ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz rapor etti hesapların hepsi reklam içerikli mesaj sebebi ile kapandı. daha önce de bu hesaplar şikayet etmişti ama hepsi ayrı telefondan üyelikleri aktif edince şans demiştik. Lakin ikinci kez aynı şey olunca yeter dedik... Reklam için çakma hesaplara değil de burada 2-3 hesaba reklam yapması için teklif sunarım : ) Hatta durun güzel fikir bunu değerlendireyim
Sayın kazen bildirim butonunda adınızı görünce resmen elim ayağım titriyor, ban mı yiyeceğim diye. Nasıl bir korku saldıysanız artık 😅 Site konusundaki ilgi ve dikkatiniz için teşekkürler.

Sayın O Osirius
Millet sıraya girer simdi ben ben ben diye :KK53: valla bahsedilen ürünü ekmek su gibi kullananlar var, ne diyelim Allah muhabbetlerini arttırsın:KK70:

Depresyon gecirdigim sürecte doktorum yazmisti bir süre. Yan etkileri az olmayan bir ilac. Onun icin doktor kontrolda alinir ve birakiir. Ya evlilikte hayir demek yerine ilac katmak istemek de ne biliyim ..
Şap bile bana komik geldi 😅 kocası isteksiz olanlarda viegram atsın o zaman 😅😅 ilacı biliyorum uzun süre kullanılmayan kademeli bıraktırilan bir ilaç. Babam bir yıl sonunda bırakabildi.

X