- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
-
- Konu Sahibi fedraperezrosalinda
Yeni üye ve ilk konu cinsellikBir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Günün 10 saati ayaktayım diyebilirim. Sorun kocam. 2 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden itibaren kocam aşırı istekli. Temizlik yaparken,yemek yaparken sürekli gelip sarılıyor ve ilerletmek istiyor. Abdest alıp çıkıyorum üzerimi giyinmeden tekrar yapalım diyor. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Artık çok bitkin düştüm. Kocamın isteklerine yetişemiyorum. Ve defalarca konuştum haftada 2,3 kere yapalım fazla olmasın diye. Dinletemedim belkide bu kocamda hastalık derecesin de .İstek azaltıcı ürün araştırırken Cipram 20 mg antidepresan ilacını gördüm. Bu ilacın yan etkisin de cinsel isteksizlik oluyormuş. Kocama versem mi diye düşünüyorum. Biliyorum yaptığım yanlış ama bitik durumdayım iş yorgunluğu, ilişki yorgunluğu. Sizden başka tavsiye gelmezse bunu vermeyi düşünüyorum.
o zaman çift terapisine gidin. ciddiyim. hastalıkların tedavisi vardır.lakin bu hastalık derecesinde gibi birşey.
ne kadar da kendi içinde çelişen bir cümle... kocanız sizinle ''7/24'' sevişmek istemese siz aldatacak mısınız?Ona sonsuz güveniyorum ama birlikte olmazsam aldatmasına vesile olurum diye korkuyorum.
Koca can yaman hatun Meryem Uzerli tükenmişlik sendromu yaşıyorLibidosu tavan ya ondan dedim
Ben aldatacağım demedim. Sonsüz güveniyorum ama kocam la birlikte olmadığım zaman onun aldatmasına vesile olurum diye korkuyorum.o zaman çift terapisine gidin. ciddiyim. hastalıkların tedavisi vardır.
ne kadar da kendi içinde çelişen bir cümle... kocanız sizinle ''7/24'' sevişmek istemese siz aldatacak mısınız?
aldatmanın hiçbir haklı nedeni olamaz,bu düşünceden vazgeçin lütfen. kendinize değer verin.
cümlemi anladığınıza emin misiniz? daha açık yazayım sizin için:Ben aldatacağım demedim. Sonsüz güveniyorum ama kocam la birlikte olmadığım zaman onun aldatmasına vesile olurum diye korkuyorum.
Masiimo benceKocan Can Yaman mı
Şap at şapBir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Günün 10 saati ayaktayım diyebilirim. Sorun kocam. 2 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden itibaren kocam aşırı istekli. Temizlik yaparken,yemek yaparken sürekli gelip sarılıyor ve ilerletmek istiyor. Abdest alıp çıkıyorum üzerimi giyinmeden tekrar yapalım diyor. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Artık çok bitkin düştüm. Kocamın isteklerine yetişemiyorum. Ve defalarca konuştum haftada 2,3 kere yapalım fazla olmasın diye. Dinletemedim belkide bu kocamda hastalık derecesin de .İstek azaltıcı ürün araştırırken Cipram 20 mg antidepresan ilacını gördüm. Bu ilacın yan etkisin de cinsel isteksizlik oluyormuş. Kocama versem mi diye düşünüyorum. Biliyorum yaptığım yanlış ama bitik durumdayım iş yorgunluğu, ilişki yorgunluğu. Sizden başka tavsiye gelmezse bunu vermeyi düşünüyorum.
Bunu nereden görüyor sunuz.konuya 117 kişinin bakıyor oluşu da bir hayli ilginç...
galiba artık yalnızca pro üyeler görebiliyor :) yine en altta yazıyor :)Bunu nereden görüyor sunuz.
Önceden altta yazıyordu ama şimdi bulamadım
Bir de alkol falan kullaniyorsa ne tehlikeli.Bir çeşit tuz, aktarda bulursun. Doğal. Kafana göre ilaç verme adama, öldürecen mi?