- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- Konu Sahibi fedraperezrosalinda
Gusül alsın seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adama antidepresan verene kadar net olarak durumunuzu anlatıp fazla geldiğini ve sizi yorduğunu söyleyin ve size yaklaşınca reddedin.. Bu kadar basit.. Zorla mı şey edecek?? Antidepresan nedir yani hem öyle her önüne gelene de vermezler onu..Bir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Günün 10 saati ayaktayım diyebilirim. Sorun kocam. 2 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden itibaren kocam aşırı istekli. Temizlik yaparken,yemek yaparken sürekli gelip sarılıyor ve ilerletmek istiyor. Abdest alıp çıkıyorum üzerimi giyinmeden tekrar yapalım diyor. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Artık çok bitkin düştüm. Kocamın isteklerine yetişemiyorum. Ve defalarca konuştum haftada 2,3 kere yapalım fazla olmasın diye. Dinletemedim belkide bu kocamda hastalık derecesin de .İstek azaltıcı ürün araştırırken Cipram 20 mg antidepresan ilacını gördüm. Bu ilacın yan etkisin de cinsel isteksizlik oluyormuş. Kocama versem mi diye düşünüyorum. Biliyorum yaptığım yanlış ama bitik durumdayım iş yorgunluğu, ilişki yorgunluğu. Sizden başka tavsiye gelmezse bunu vermeyi düşünüyorum.
Bir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Günün 10 saati ayaktayım diyebilirim. Sorun kocam. 2 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden itibaren kocam aşırı istekli. Temizlik yaparken,yemek yaparken sürekli gelip sarılıyor ve ilerletmek istiyor. Abdest alıp çıkıyorum üzerimi giyinmeden tekrar yapalım diyor. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Artık çok bitkin düştüm. Kocamın isteklerine yetişemiyorum. Ve defalarca konuştum haftada 2,3 kere yapalım fazla olmasın diye. Dinletemedim belkide bu kocamda hastalık derecesin de .İstek azaltıcı ürün araştırırken Cipram 20 mg antidepresan ilacını gördüm. Bu ilacın yan etkisin de cinsel isteksizlik oluyormuş. Kocama versem mi diye düşünüyorum. Biliyorum yaptığım yanlış ama bitik durumdayım iş yorgunluğu, ilişki yorgunluğu. Sizden başka tavsiye gelmezse bunu vermeyi düşünüyorum.
Bende slims kullanıyorum ikram edeyim mi katipNe zaman böyle başlıklar görsem bi tane yakmak istiyorum.
Kullanmıyorum, direniyorum lakin en sonunda yakacam.Bende slims kullanıyorum ikram edeyim mi katip
Kuş ölür beybiiiBir çeşit tuz, aktarda bulursun. Doğal. Kafana göre ilaç verme adama, öldürecen
Adam öleceğine kuş ölsün. Zaten kuş ölsün istiyor ki.Kuş ölür beybiii
Istegide o zaten verebilir artik otmuyorrr gül kokan penceremde yalnızca hatıran kaldık banyoda duran lifindeAdam öleceğine kuş ölsün. Zaten kuş ölsün istiyor ki.
Şikayet eden benim, 2 gün içinde cinsellik bölümünde en az 6 konuya markayla ilgili yorummyazıldı, çoğu farklı isimdi, hepsini banladılar. Yanılmamışım demek ki
Kız bende tavsiye veriyordum ama sorarlarsa mesela su markanın susunu kullan falan dıye Allahtan banlanmadım gerçi kelin merhemi olsa kendi kafasına sürecek bana değil nirvana everest olsa kar etmezŞikayet eden benim, 2 gün içinde cinsellik bölümünde en az 6 konuya markayla ilgili yorummyazıldı, çoğu farklı isimdi, hepsini banladılar. Yanılmamışım demek ki
Aynı şey değil ya, 4 konuya yorum gelmiş açıp bakıyorum 4ünde de nirvana bu bildiğin reklam, burada hepimiz bazı şeyleri öneriyoruz, ama açıp her konuya aynı şeyi yazmıyoruzKız bende tavsiye veriyordum ama sorarlarsa mesela su markanın susunu kullan falan dıye Allahtan banlanmadım gerçi kelin merhemi olsa kendi kafasına sürecek bana değil nirvana everest olsa kar etmez