Gusul abdesti almaktan sıkıldım

Anoo seninki hem abaza hem hayırsızmış eski konundan geliyorum..

Psıkolojık ılac verılır mi tövbeler oldun.Vebal resmen .İstemıyorum deyın .

Dağ gibi adamı yere yıkacak ya.
Kesinlikle cok tehlikeli, ölume kadar goturur.

Ben antidepresan kullandim bir ara. Bir suru sey yaziyor prospektusunde. Bazi ilaclarla kesinlikle kullanilmamasi gerekiyor.

Birlikte, ayni anda alinmazsa bir sey olmaz diye dusunme konu sahibi.. Antidepresan kullanimini kestikten 15 sonra bile etkilesime girebilen ilaclar var.. Ya sen onu verirken esin bir hastalik gecirirse ve doktor etkilesime giren ilaclardan birini recete ederse ne olacak?? Adam hapi icerken dur icme siz kardessiniz mi diyeceksin

Sacmalama :) ya bu ulkedeki insanlar antidepresanin mantigini niye anlamiyor. Minimum 2 ayda etki etmeye baslar antidepresanlar. Yan etkisi isteksizlik oladabilir olmayadabilir, tak diye senin koca isteksiz olmaz. Muhtemelen olmaz yani. Sen adama ciprami verdiginde ilk bir hafta bas donmesi mide bulantisi denge kaybi falan olacak adamin haberi olmadan yapilacak sey mi bu sence? Ayrica konuyla alakasiz antidepresan cinsel isteksizlik olsun diye verilmez ya.

Bu gun yeni bir şey öğrendim, ŞAP)))
Esiniz hic cekilecek biri degilz, sizi cok iyi anliyorum.
Adam da sevişmeye ne kadar açmış yahu.

Bu konuyu kocanızla konuşmak yerine kafanıza göre ilaç vermeyi düşünmeniz çok garip geldi bana . Bence alın karşınıza açıkça konuşun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…