Gusul abdesti almaktan sıkıldım

İradeniz yokmu sizin hayır deyin, zorla yapacak hali yokya .antidepresan vermek nedir insanlar içmemek için uğraşırken siz vereyim diyordunuz. uzun kullanımlarda isteksiz yapar o ne yapacaksınız 6 ay en az kullanması lazım. bırakıldığında yan etkileri çok yazık adama belki verdiğinizde bünyesi kaldirmiycak yarımdan başlamak lazım bir sürü detayı var. böyle saçma şey duymadım korkulur sizden kizsaniz yemeğine fare zehiri de koyarsınız siz.

Kabul ediyorum hap vermekle yanlış düşündüm :110: Ama konuşarak halledemedim işte. Çocuk gibi küsüyor. Kocam da bu istek hastalık derecesin de. Peki istek azaltacak yiyecekler varmı?

Kimisi kocam çok şehvetli diye kimiside kocam ilgi gostermiyor diye dertleniyor. Simdi bende dertlendim benim ki niye 2. Yilin sonunda ih bih istemem yan cebime yapiyor ya 😣

Bir mağazada satış elemanı olarak çalışıyorum. Günün 10 saati ayaktayım diyebilirim. Sorun kocam. 2 yıllık evliyim. Evlendiğimiz günden itibaren kocam aşırı istekli. Temizlik yaparken,yemek yaparken sürekli gelip sarılıyor ve ilerletmek istiyor. Abdest alıp çıkıyorum üzerimi giyinmeden tekrar yapalım diyor. Bazı günler 2 kere duş aldığım oluyor. Artık çok bitkin düştüm. Kocamın isteklerine yetişemiyorum. Ve defalarca konuştum haftada 2,3 kere yapalım fazla olmasın diye. Dinletemedim belkide bu kocamda hastalık derecesin de .İstek azaltıcı ürün araştırırken Cipram 20 mg antidepresan ilacını gördüm. Bu ilacın yan etkisin de cinsel isteksizlik oluyormuş. Kocama versem mi diye düşünüyorum. Biliyorum yaptığım yanlış ama bitik durumdayım iş yorgunluğu, ilişki yorgunluğu. Sizden başka tavsiye gelmezse bunu vermeyi düşünüyorum.
Kocan Can Yaman mı :confused:

hanımefendi, istek azaltan yiyecek,ilaç vb bulmaya çalışmadan önce kocanıza HAYIR demeyi deneseniz?

sizin de bir birey olduğunuzu,ancak 2 kişi de isterse sağlıklı bir seks yapılabileceğini, kendisinin sizi zor durumda bıraktığınızı söyleseniz mesela?

kocam küsüyor da kırılıyor da diyorsunuz.... yani şu an belki linçleneceğim ama, siz her daim sevişmeye hazır olmak için mi yaratıldınız?

sizin de isteklerinizin bir önemi yok mu??

küsmek bu kadar önemliyse,sizi zorluyor diye asıl siz küsün,hayret bir şey. :işsiz:

küsse de yine barışır dert etmeyin. paşa paşa barışır hem de :işsiz:

Hap vermeyi düşündüğüm için kendimden utanıyorum. Şuan sanki ona ihanet etmiş gibi hissediyorum. Evet konuşun diyorsunuz, lakin bu hastalık derecesinde gibi birşey. Ona sonsuz güveniyorum ama birlikte olmazsam aldatmasına vesile olurum diye korkuyorum. Değerli vaktini ayırıp yorum yapan herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

X